http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 19. lokakuuta 2020

Sveitsin talousfoorumin juonet löytyy netissä

 


Sveitsin Davosin Talousfoorumin juonet löytyy netissä ja ovat siellä nähtävissä.

Sivusto löytyy osoitteesta: https://intelligence.weforum.org/ ja sinne tarvitsee vain luoda oma tunnus, jonka jälkeen näihin tietoihin pääsee käsiksi.



Sveitsin Davosin Talousfoorumin puheenjohtaja Klaus Schwab on mm. sanonut jo julkisesti, että kuinka pessimistisimmässä ja dehumanisoivassa muodossaan tämä neljäs teollisuuden vallankumous saattaa olla todellakin mahdollisuus viimein "robotisoida" ihmiskunta ja viedä heiltä sydän ja sielu pois.

Tämä Schwab on selvästi kopioinut tyylinsä tältä Dr. Evil hahmolta, joka oli näyttelijä Mike Myersin näyttelemä pahis Austin Powers elokuvista, joka myöskin halusi tuhota koko maailman.

Tämä Klasun käyttämä puhetyyli on kyllä melkein kuin tuosta Austin Powers elokuvasta Dr. Evilin puhelemana.Vaikka hänellä on tuo saksalaisille tyypillinen sakemannikorostus hänen englanninkielen aksentissaan.

Toimittajathan eivät vielä uskalla kertoa sitä, että minkä sarjan roistoja nämä Davosin Talousfoorumin johtajat ovat. Sillä he edustavat järjestäytyneessä rikollisuudessa sitä ylintä huippua.

Eli nämä sedät käärivät ihmiskaupasta, huumekaupasta, asekaupasta, lapsien kidnappauksista, adrenokromikaupasta saatuja tuottoja, joiden prosentit sitten valuvat näiden roistojen omistamien ja hallinnoimien säätiöiden kassaan.

Aivan tuolla samalla tavalla myös Suomessa nämä eräät hyvin rikkaat ja vaikutusvaltaiset teollisuussuvut kierrättävät huumekaupasta saatuja rahojaan. 

Mutta sillä ei kuitenkaan haluta koskaan tahrata teollisuussuvun mainetta, että siellä olisi tehty miljardit mm. kokaiinikaupalla, heroiinin salakuljetuksella sekä piritorimyynnillä sekä lapsien kidnappauksella.


Tämä on kuitenkin uskomatonta miten nämä globalistit Klaus Schwabin ohella puhuvat ja käyttävät tuota kieltä sekä retoriikkaa, että kuinka talouden tuhoaminen olisi suotavaa ja parantaisi maailmaa tämän koronavirus epidemian varjolla.

Kun totuus on, että tämä koronapandemia on näiden samojen roistojen lavastama ja sitä suunniteltiin jo vuosikausia.

Rockefeller Foundation loi jo silloin vuonna 2010 muistion nimeltä LOCKSTEP, jossa suunniteltiin tarkalleen vuoteen 2020 käyttöön otettuja pakkokaranteeneja sekä massiivinen pandemia, joka miltei sulkisi koko maailman.

Joten jos vielä Bill Gates on tällaisesta suuresta pandemiasta ja viruksesta puhunut jo vuosia sitten, niin ei hän kuitenkaan mikään ennustaja ole, koska Bill sedällä ei ole sellaisia kykyjä.

Mutta tämä korona huijaus tehtiin, jotta nämä elitistit saisivat käyttöönsä Uuden maailman järjestyksen avaimet. Kuten Klaus Schwab tuossa sanoi, että "A new world could emerge, the contrours of which it is incumbent on us to re-imagine and to re-draw".

Mutta niin kauan kuin se valta pysyy näiden kontrollifriikkien psykopaattien käsissä, niin he tulevat käyttämään armeijaa ihmisten tappamiseen ja valtioiden ryöstämiseen. Eli tätä sotateollista bisnestä maailmalla, joka pitää tälläkin hetkellä tämän kapitalistisen talousjärjestelmän rattaita pyörimässä tuolla USA:n armeijan hyökkäyssodilla soditulla rahalla.


Jos jenkkien ilmavoimat saisi käyttöönsä vaikka nämä Valon Galaktisen liiton suuret avaruusalukset, joissa on myös varmuuden varalle häiveteknologialla toimiva puolustusjärjestelmä.

Niin jos nämä alukset tulisivat USA:n ilmavoimien käyttöön, niin ei siinä kauan menisi, kunnes nämä psykopaatit olisivat jo kohta hyökkäämässä milloin Marssiin ja milloin Siriukselle sekä julistamassa CNN:llä kuinka Siriuksella asuu pahan akselin humanoideja, jonne täytyy käydä viemässä Tellukselta demokratiaa.


Kun se varjeltu salaisuus on, että nämä lukuisat vallanpitäjät aina Englannin monarkkeja myöten on sieluiselta alkuperältään näitä ulkopaikkakuntalaisia avaruusolentoja ja kuuluvat näihin negaviitisten avaruusrotujen kutenmm. Dracojen rotuihin.


Että ei tämä planeetta maa ole ainoa paikka, jossa nuo mm. Dracot ovat aiheuttaneet hämminkiä.

Mutta tuo kartta tuossa ylempänä kertoo sen salatun totuuden siitä, että millainen jätteidenkäsittelylaitos tämä Planeetta maa todellisuudessa on, koska tänne on laitettu niin monta negatiivista avaruusrotua ihmisen kehoon oppimaan tätä asiaa nimeltä Rakkaus tämän ihmiselämän muodossa.

Mutta mitäs nämä Dracot edelleen rakastavat, kun heidän täytyy edelleen tappaa täällä miljoonia siviilejä näissä USA:n armeijan loputtomissa hyökkäyssodissa.

He rakastavat sotaa sekä joukkomurhia, kuten Saatana sekä Lucifer rakastaa näitä myös yli kaiken, koska ei Saatanalla ole mitään omatuntoa tai moraalia. Siksihän myös satanistit heittävät kaiken moraalin romukoppaan. Senhän vuoksi satanistit mielellään juuri kuuntelevat mielen saastuttavaa raskasta metallimusiikkia, koska se tuo esiin tuota heidän voimakasta vihaansa.




Joten kun täällä Maa Planeetalla on näin paljon näitä eksyneitä sieluja sekä näitä negatiivisen kehityspolun valinneita Dracoja aiheuttamassa hämmennystä, niin syystäkös koko ihmiskunnan kohtalo on silloin myös joidenkin muiden käsissä kuin pelkästään näiden ekyneiden lampaiden.

Joten siitä syystä Jeesus Kristus sekä Kristus Mikael ovat näitä henkiolentoja, joille on annettu valtuudet tämän planeetan kohtalosta.

Mutta taas kohtalon varajoukot edustavat tätä kosmisten sielujen muodostamaa sarjaa, joita tiettävästi on täällä n. 144 miljoonaa ihmistä ja heistä jokainen on tänne aikanaan ilmaantunut muualta, jolloin he vielä tuolloin hyvin kauan sitten solmivat keskenään ns. Myyttisen kutsun.


Myyttinen kutsu


Kauan sitten kutsuttiin Galaktinen neuvosto kokoon ja myyttinen kutsu kulki lukemattomille valo-olennoille, auringon matkaajille, sateenkaarisotureille ja muille valaistuille olennoille useista tähtijärjestelmistä. Tämä suuri valo-olentojen joukko saapui läheltä ja kaukaa. Kohtauspaikassa Ympäröivien Galaksien Tietoisuus, Suuri Henki, virtasi sisään ja lahjoitti Taivaallisen Valon kaikille kokoontuneille.

”Te olette kaikki kutsutut ottamaan vastaan hahmon maailmassa, jossa on tapahtuva suuri muutos”, ympäröivien galaksien Rakkaus sanoi. Kutsun kaikki, jotka kykenevät lähtemään, elämään siellä lähettiläinäni, vaikuttamaan maa-planeetan vaiheisiin ja muuntamaan niitä. Tämän voitte tehdä vain ottamalla kehollisen hahmon ja ankkuroimalla sinne rakkauden hengen. 

Ympäröivien Galaksien Rakkaus jatkoi: ”Aikaisemmilla matkoillanne on jokainen teistä osoittanut kykenevänsä olemaan tunnenavigoija,herättämään tietoisuutensa ja ohjaamaan sydämensä puhtaan Rakkauden ja armeliaan palvelun äänen mukaan. Auringonmatkaajina ja Hengen soihdunkantajina olette jo osoittaneet pystyvänne kantamaan Valoa korkealla. Siksi kutsun teidät yhdessä kehollistumaan Maan kansojen joukkoon pystyäksenne tukemaan Gaiaa ja sen kaikkia lapsia tulevan suuren muutoksen aikana.”

”Osana suunnitelmaa unohdus valtaa teidät”, ympäröivien galaksien Salaisuus jatkoi, ”mutta kun muistatte lapsenomaisen viattomuuden, vastaanottavaisuuden ja luottamuksen, teistä tulee tässä Maan vihkimysvaiheessa edellä kulkijoita. Kehollistutte strategisen hyvin suunnitellusti, usein planeetan painostavimpina aikoina, vaikeimpiin ja synkimpiin paikkoihin. 

Monelle teistä vaikuttaa näennäinen ero Rakkaudesta tuovan toivottomuuden ja vierauden tunteen. Kuitenkin – samalla kun otatte ihmishahmon – rakkautenne kantaa teidät materian ja hengen kuilun yli ja Sisäinen Valonne vaikuttaa moniin. Osallistumisenne tähän seikkailuun on täysin vapaaehtoista. Teidän on itse päätettävä, miten tanssitte TERRA GAIAN (Planeetta Maa)
ja lastenne kanssa juhliessanne Valossa täydellistymistänne.

” Näin puhui Luoja, Ympäröivien Galaksien Valo. Ja näin tapahtui: Valaistut olennot – lukemattomia sitoumuksia ja yhteenliittymiä solmineet, sekä neuvostojen kokouksia pitäneet tähtien uskotut, päättivät inkarnoitua Maa-planeetalle, voidakseen auttaa paikallisen maailman unesta heräämisen kaiken muuttavassa tapahtumassa. 

Nämä Valaistut, jotka olivat matkalla auttamaan Gaiaa, sopivat keskenään auttavansa toisiaan muistamaan. Tässä tarkoituksessa nämä tähtiolennot kooditettiin monin eri soinnuin, harmonisesti värähtelevin värein, valoin, kuvin, sanoin ja symbolein, jotta heidän olisi helpompi pitää mielessään Valon kanssa tekemänsä sopimus. He päättivät myös, että näitä kätkettyjä avaimia olisi kaikkialla – visionäärisissä maalauksissa ja musiikissa, läpitunkevissa katseissa, sanoissa ja tuntemuksissa – synnyttämässä syvää kaipausta heräämiseen, joka johtaa Rakkauden kehollistumiseen. 

Samalla kun teissä ankkuroituu Rakkauden henki maahan, vedätte pehmeästi yllenne jumalten kaavun ja lähetätte parantamisen ja rakkauden aaltoja Gaian mahtavan kehon läpi. Kun astutte esiin tänä aikana, herättävät lahjanne myös muita ja antavat heille voimaa. Samalla kun käytätte apunanne työvälineitänne – tanssia, laulua, huumoria, iloa ja rakkautta – teille näyttäytyy muutoksen voimistuva aalto. 

Käyttäkää lahjanne Gaian eduksi. Tietoisuuden tähtien loistossa Gaia ja lapsenne astuvat esiin puettuina Valon asuun. Heistä tulee Rakkauden Loistava Valoverkosto, jonka turvin he voivat syntyä uudelleen tähtien alle. 
Myyttinen kutsu on kaikunut! Suuri seikkailu on alkanut. Herätkää sateenkaaren soturit, auringon matkaajat, galaktisten liittojen valaistut olennot. Ikivanhat taivaankulkijat, seisokaa vakaina todellisen identiteettinne kauneudessa ja voimassa, Rakkauden lahjana Gaialle. Unohtakaa kaikki itseänne koskevat epäilyt. 
Olette auringon jumalaisia lapsia. Kulkekaa, mihin sydämenne viisaus teitä johtaa ja jakakaa suurta lahjaanne. Antautukaa Synteesille ja Tietoiselle Valolle, niin ihme tapahtuu maan päällä. 
MUISTAKAA – ME TANSSIMME JA LAULAMME TÄÄLLÄ YHDELLE AINOALLE VALON SYDÄ­MELLE! 

Suomentanut Gracia Penttinen