http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 22. lokakuuta 2020

Korona psyop operaation 5 vuoden sykli


Koronaviruksen psykologisen sodankäynnin psyop operaatiota kun on tarkoitus jatkaa aina sinne 31.3.2025 asti, joka selviää ihan Maailmanpankki (IMF) virallisista dokumenteista.

Kyseisistä dokumenteista selviää myös tämän psyop operaation alkamispäivä, joka on ollut 2. maaliskuuta 2020


Miksi juuri 5 vuoden psyop operaatio ? 

Tämä koronavirus show on suunniteltu 5 vuoden ajalle monista eri syistä.

Muutama vuosi sitten edesmennyt David Rockefeller sanoi aikanaan, että tarvitsemme vain yhden suuren kansallisen kriisin ja kansakunnat hyväksyvät UUDEN MAAILMANJÄRJESTYKSEN.

No hyvät naiset ja herrat... Se kriisi on tässä nyt käynnissä ja se on keinotekoisesti aiheutettu korona-kriisi, jolle Maailmanpankki (IMF) on suunnitellut tuon 5 vuoden jakson.

Joten tämähän jo paljastaa sen, että nämä kaikki tartuntaketjunen leviämiset ja Suomen hallituksen tiedotustilaisuudet niistä sekä koronajäljittäjät ja koronavilkku ovat kaikki pelkkää sumutusta, joka ei perustu faktoihin.


Sillä meidän jokaisen itsemääräämisoikeutta ollaan nyt leikkaamassa hallituksen toimesta veitsellä päivä päivältä ja nyt nämä elitistit alkavat jo hiplaamaan sitä ULKONALIIKKUMISKIELTO nappia, jota he siellä yhdessä tämän erään tiimin kanssa suunnittelevat seuraavaksi painavansa.

Nämä Bilderberg-ohjauskomiteassakin istuvat elitistit ovat äärimmäisen kiihottuneita tästä Suomen sulkemisesta ja he kiihottuivat myös tästä viime keväisestä uudenmaanläänin rajojen sulkemisesta armeijan toimesta.

Ja tuo, että joku kiihottuu valtion kokoisen alueen pakkokeinoista ja väestön fasistisesta itsemääräämisoikeuden polkemisesta, niin se on jo merkki vakavasta luonnehäiriöstä, jonka tämä psykopaattinen narsismi tuntee kyseisen tautikirjon.

Joten siksi näitä luonnehäiriöisiä ja sadistisia psykopaatteja n Suomen päättävillä paikoilla ministereinä, Suomen yritysjohtajina sekä valtioneuvoston pamppuina ja heitä monia yhdistää tuo sama sairaus nimeltä psykopatia.

Psykopaatteja on myös Maailmanpankki (IMF:n) johdossa sekä Vatikaanin johdossa, EU:n komission johdossa, jotka nyt aikovat alistaa koko ihmiskunnan näiden sulkutilojen alle, joilla nämä elitistit haluavat saada aikaiseksi tuon lopullisen UUDEN NORMAALIN.

Mutta sinusta se kuitenkin on kiinni ja meistä kaikista, että mihinkän normaaliin me sopeudumme. 

Mutta käytähän järkeäsi, että onko sellainen normaalia, että sinut pakotetaan milloin huvittaa lukitsemaan itsesi kotiisi 10 vuorokaudeksi, kun joku STASI-KORONA jäljittäjä soittaisi sinule ja väittäisi, että olet ollut jossain tilaisuudessa, jossa on levinnyt korona ? 

Onko sellainen NORMAALIA, että ettet saa liikkua öisin enää ulkona, koska hallitus käskee ? 

Onko sellainen NORMAALIA, ettei baareissa eikä edes Helsingin Tavastialla nyt saa livemusiikki soida, koska asiakaspaikkoja riisuttiin 50 % pienemmäksi, koska koronasäädökset ? 


Että elämmekö Frankon fasistisessa Epanjassa ? Emme...  

Vaan elämme Saksan liittokansleri Angela Merkelin fasistisessa EU Suomessa ja nämä Saksan fasistit haluavat seuraavaksi alkaa rakentamaan EU-liittovaltiota, jonka rakennus alkaisi silloin vuonna 2025.

Korona on nyt näille fasisteille pelkkä tekosyy saada aikaiseksi tuo Uusi Normaali (Uusi Maailmanjärjestys).


Psykologinen sodankäynti

Mutta vielä tästä psykologisesta sodankäynnistä, niin tämä COVID19 on psykologisen sodankäynnin opein käytävä psyop operaatio.

Siihen siis kuuluu tämä äärimmäisen agressiivinen KORONA hysterisointi, jota valemediassa tupataan eetteriin samalla vauhdilla kuin siinä entisaikojen höyryveturissa puita kamiinaan.

Nämä nykyiset koronauutiset voisi kiteyttää lyhyesti, että nämä uutistoimistot voisivat kertoa nuo uutiset totuudenmukaisesti vähän tähän tyyliin: 

"Koronatartunnat levisivät nyt Suomessa... Katso mitkä paikkakunnat olivat kohteina... Pelkäätkö nyt vielä riittävästi.

No kohta pelkäät enemmän.

Korona leviää nyt hississä, linja-autossa ja mielikuvituksessakaan et ole koronalta turvassa.

Korona, Korona, Korona.

Koronapandemia

Koronateatteri

Koronahysteria

Joko olet käynyt ostamassa kaikki alueesi vessapaperit."

Lähes kaikki tämä koronaan liittyvä uutisointi on negatiivista ja sillä eliitti hakee tuota mahdollisimman negatiivista pelon vaikutusta, koska se on tehokkain tapa pitää ihmiset ruodussa, koska silloin toteutuu tämä eliitille tärkein, eli kansalaisten mielen kaappaaminen ja mielen raiskaaminen.

Ja kun kansan mieli sekä henkinen tahtotila on murrettu tällä koronaterrorilla, niin silloin saadaan aikaiseksi tämä lopullinen, eli kansakuntien psykologisen tahtotilan hävittäminen, joka itse asiassa on myös tämän COVID19 psykologisen sodankäynnin operaation salattu agenda, jota siellä MIT:ssä sekä JOHN HOPKINS YLIOPISTOSSA seurataan maailmanlaajuisesti.

Sillä ei niitä JOHN HOPKINS YLIOPISTON tiedemiehiä voisi vähempää kiinnostaa, että onko joku Maija tai Tauno Kauhajoen terveysasemalla parantuneet jostain flunssavirusta pienemmästä pöpöstä.

Koska nämä JOHN HOPKINS YLIOPISTON ja MIT:n valkotakkiset tutkijat keskittyvät tässä COVID19 operaatiossa johonkin aivan muuhun olennaisempaan, kuin joihinkin tartuntaketjujen seuramiseen. Sillä heitä kiinnostaa tämän korona pelottelun psykologinen vaikutus ihmismieleen ja sehän tämän koko koronateatterin salaisuus onkin.

Se on psykologista terroria ihmismieleen ja tällä haetaan kansainvälisesti tätä ns. Tukholman syndrooman ja Munchausenin syndrooman kaltaista efektiä.

Munchausenin syndrooma tulee siitä, että se on psyykkinen sairaus, josta kärsivät luulevat sairastavansa tauteja saadakseen huomiota ja hoitoa.

Tämän koronan aikana tämä psyykkinen sairaus nimeltä Munchausenin syndrooma on saatu tartutettua jo satoihin miljooniin ihmisiin.

Tämä kyseinen luulosairaus siellä leviää nyt maailmalla ja täällä Suomessa ja tästä pidetään kirjaa.

Näitä ne korona tartuntaketjut todellisuudessa ovat, sillä mitään vaarallista koronavirusta ei olla vieläkään tavattu missään.

Mutta sen sijaan kuolintilastot väärenetään edelleen pitkin maailmaa ja vanhustenkin normaalit kuolemat väärennetään koronaviruksen aiheuttamiksi, jotta tämä luulosairaustartuntaketju saataisiin edelleen leviämään maailmalla ja Suomessa.

Tukholma-syndrooma taas tulee tästä, että panttivangit alkavat suhtautua kaappaajiinsa myötämielisesti.

Kun tässä Koronan tapauksessahan se kaappaaja on tämä luulosairauteen perustuva korona-virus (COVID19).

Se muodostaa kansalaisille nyt sen pskologisen sodankäynnin käytävän uhkan heidän mieleensä, että heidän terveytensä olisi nyt vaarassa tällaisen koronaviruksen edessä.

Vaikka totuus on, että ainoastaan heidän mielensä on vaarassa saastua tuosta luulosairaudesta nimeltä Munchausenin syndrooma, jolle tuo koronaan uskominen perustuu.

Jos Suomen kansalle kerrottaisiin totuus näiden terveysviranomaisten ja Suomen hallituksen toimesta, että "HEI ME HUIJASIMMEKIN TEITÄ... EI MITÄÄN VAARALLISTA VIRUSTA OLLUTKAAN. VAAN ME YRITIMME VIEDÄ TEILTÄ ITSEMÄÄRÄÄMISOIKEUDEN POIS SEKÄ MURTAA TEIDÄN KANSALLISEN ITSETUNNON SEKÄ HENKISEN TAHDON".

Sen jälkeen alkaisi vähän tulemaan ruuhkaa sinne Helsingin, eduskuntatalolle.

Mutta kukapa viranomainen vaikka uskaltaisi täällä Suomessa puhaltaa siihen pilliin. Eli englanniksi Blow the Whistle

Kun yleensä tuollaiset virkamiehet, joilla on vielä palkanmaksua jäljellä eivät sitä uskalla tehdä, koska muuten heidän työuransa saatetaan vetää vessasta alas.

Mutta maailmalla mm. Saksassa onneksi jo suuri joukko lääkäreitä on verkostoitunut keskenään ja ovat tehneet tästä koronavirus huijauksesta joukkokanteen eteenpäin.

Lähteet: https://nwohavaintoja.blogspot.com/2020/10/koronavirus-teatteria-on-suunniteltu.html

http://documents1.worldbank.org/curated/en/993371585947965984/pdf/World-COVID-19-Strategic-Preparedness-and-Response-Project.pdf