http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 21. lokakuuta 2020

Silakkaliikkeen Johannes Koski ryhtyi ajatusrikos ilmiantajaksi


Soroksen säätiöiden rahoittaman Silakkaliikken perustaja Johannes Koski on ryhtynyt ajatusrikos ilmiantajaksi, eli sometilien ilmiantajaksi.

Hän paljasti touhunsa somessa.


Mutta tämä Cancel-kulttuuri kertoo enemminkin sen kantajistaan jotain miten ahdasmielinen maailmankuva heillä on, kun he luulevat puolustavansa ihmisoikeuksia syrjimällä ihmisiä heidän mielipiteiden vuoksi. 


Vaikka itse YK on jo silloin siinä aikanaan julistetussa Yleismaailmallisessa julistuksessa sitoutunut ajavansa ihmisoikeuksia sallimalla mielipiteiden vapauden ajatuksen, omatunnon ja uskonnonvapauden muodossa (artikla 18).

Mutta tällainen "viherfasisti" tarvitsee vain sen oikean triggerisanan kuten rasisti, jonka jälkeen heidän mieli saadaan ohjelmoitua tuohon viherfasismi moodiin, jolloin he eivät enää näe ihmisoikeuksia edessään. Eli eivät näe enää niitä vertauskuvauksellisia metsiä enää puilta.

Mutta en tiedä sitten, että syövyttääkö se geenimanipuloidun soijan syöminen näiden soijapoikien järjenkäytön, vai onko se tämä, että nämä soijapojat ja vihaiset feministinaiset niin itsevihaan ohjelmoituja, että heidät ohjelmoitiin näillä yliopistoissa ajetuilla suuntauksilla kiinnittämään lähes kaikki agressiivinen huomio ilmaston pelastamiseen. 

Kun samaan aikaan nämä Maailmanpankin (IMF) elitistit asentavat totaalitaristista poliisivaltiota koko maailmaan tämän koronan varjolla. 

Että kun tuollainen ilmastohippi on valmistunut työttömyyskortistoon yliopistosta, niin joku tuleva maisteri saattaa saada sen maisterintutkinnon käteen jo siinä vaiheessa, kunnes tämä yhteiskunta on jo täydellisen poliisivaltion kourissa. Joten siinä vaiheessa nämä ilmastohipit saattavat vasta herätä ja huomata, että heitä kustiin linssiin kaikki nämä vuodet uskottelemalla heille, että olisi jokin tällainen ihmiselämää ja planeetan tulevaisuutta uhkaava ilmastonmuutos, vaikka se olikin vain tämän pankkiirien ja miljardööri, triljardööri liikemiesten juoni koko maailmanväestön orjuuttamiseksi.

Joten nämä soijapojat huomaavat ehkä vasta siinä vaiheessa, että hehän itseasiassa tuolla aiemmalla toiminnallaan toimivat näiden humanismia tuhoavien globalistien leirissä ja auttoivat heitä parhaansa mukaan, koska he muutenkin vihaavat humanisteja yli kaiken ja näitä humanismia vihaavia soijapoikia ja äärifeministinaisia on erityisesti hyvin paljon juuri yliopistoissa, koska sinne se Rockefeller instituutti jo 60-luvulla laittoi leviämään tämän feministisen aivopesun. 


Mutta tämä cancel-kulttuuri myös pistää sen harjoittajat kusemaan omiin nilkkoihin, koska tämä myös vääjäämättä erottelee nyt yhteiskunnassa älyköt ja idiootit eri sosiaalisiin laumoihin. 

Ihminen kun on edelleen laumaihminen ja idiootit viihtyvät mielummin toisten idioottien seurassa jne.

Se on ihan perusluontoa ihmisen sosiaaliselle käyttäytymiselle.