http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 22. lokakuuta 2020

Euroopan parlamentissa juonitaan taas jälleen nettisensuuria.

Teksti: Teemu Vehkala

Euroopan parlamentissa juonitaan taas jälleen nettisensuuria, mutta tällä kertaa tämä internet sensuurioperaatio on päätetty tehdä käyttämällä harhauttavaa kielenkäyttöä termillä
Kohdennettu mainonta.  

Kohdennetusta mainonnasta on tullut nyt melkein jokaisen netinkäyttäjän arkea. Mutta yritäppäs nyt maallikolle selittää, että mitä se kohdennettu mainonta on.

Euroopan parlamentti ei tällä kohdennetulla mainonnalla tarkoita näitä Facebook palvelussa kiertäviä mainostajia, vaan kysymys on nyt troijan hevosmaisesta operaatiosta, että vetoamalla kohdennetun mainnonnan rajoittamiseen, niin EU:n komissio toivoo tällä saavansa poljettua Facebookin sananvapauden maan tasalle.  

Sain itseasiassa sisäpiiriluokan tiedon eräältä jenkkiläiseltä ihmiseltä muutama kuukausi sitten, joka koskee Faebookkia ja sen käyttäjiin kohdistuvaa sensuuria.

Lähdettä en paljasta sen enempää, mutta tieto oli, että Facebook käyttäjien profiileja alkaa häviämään tammikuussa 2021 alkaen ja tämä on tarkemmin ihan näiden rapakontakaisten tiedustelupalveluiden sekä NATO:n yhteisoperaatio EU-maiden some toisinajattelijoiden digitaaliseksi hiljentämiseksi. 



Tampereella asuva Jarmo Ekman (kuvassa) koki jo viime vuoden syksyllä tämän, kun yhtäkkiä hänen Facebook profiilinsa vain poistettiin ilman mitään ennakkovaroitusta ja hänen ei enää annettu tehdä edes uutta Facebook-profiilia, koska hänellä on sen luokan arvostatus, että kun hän on ollut aikaisemmin Pirkanmaan vaalipiirin ehdokkaana IPU:ssa sekä Kristallipuolueessa sekä toiminut riippumattomassa toimittajaliitossa ja osallistunut Itä-Ukrainassa vaalitarkkailutoimintaan.

Kun tämä vaalitarkkailutoiminta sai hänet aina lopulta Ukrainen pakotelistalle ja Helsingin-Sanomat leimasi Ekmanin niskaan putinisti-leiman.

Helsingin-Sanomat saa siis vainota poliittisesti suomalaisia henkilöitä, vaikka poliittinen vainonta on Suomen perustuslain vastaista toimintaa.


Vainoaminen on rikos, johon syyllistyy henkilö, joka toistuvasti uhkaa, seuraa, tarkkailee, ottaa yhteyttä tai muualla näihin rinnastettavalla tavalla vainoaa toista ihmistä.

Esimerkiksi Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA

Israelin tiedustelupalvelu MOSSAD

Iso-Britannian tiedustelupalvelu MI6

USA:n turvallisuusvirasto NSA tekevät sitä joka päivä... hela tiden. Eli vainoavat ihmisiä ammatikseen ja profiloivat heitä, kiduttavat, tarkkailevat, manipuloivat, vangitsevat, tappavat jne. 


Mutta internet on jo yksistään alunperin sotilastietokanta, jonka vasta aktivistit saivat lopulta vapautettua kaupalliseen käyttöön. Niin internethän mahdollistaa näille luonnehäiriöisille sosiopaateille, psykopaateille tuon mahdollisuuden, että heilläkin voi olla jotain hyödyllistä tekemistä ja he pääsevät vaikka moderaattoreiksi kyyläämään muiden internet käyttäjien toimintaa.

Mutta viime vuosina näille sosiopaateille on keksitty mitä uskomattomimpia nimiä kuten Valheenpaljastaja tai faktan tarkistaja jne. 

Mutta todellisuudessa nämä Facebookin faktantarkistajat ovat olemassa vain, koska ihmisten keskimääräinen älykkyys on jo internetin tiedon vapauden ansiosta noussut jo yli sen perus ihmisapinan. Joten kun jos somea käyttävien ihmisten ÄO alkaa jo huidella siellä 100 ÄO lukeman yli, niin silloin tarvitaan näitä faktan tarkistajia, joiden ÄO ei yllä vieläkään yli satasen. Joiden tehtävänä on pitää näiden muiden älykkyystaso siellä perusidiootin tasolla.

Samoin myös tämän valtaeliitin vahtikoiran (MEDIA) sekä television jo populaariviihteen tehtävänä on myös yrittää pitää kansan älykkyystaso siellä idiootin tasolla.

Suomen kansa nyt sattuu olemaan maailman älykkäin kansa ja tätä ei edes HBL, eli Hufvudstadsbladet uskalla paljastaa.

Koska tämä oikeistoporvarin valveuni on niin taitavasti rakennettu kapitalistisen teollisuususkonnon sisälle, että siellä tarvitaan jo melkoista älyllistä ja psykologisen mielen skarppausta, jotta tuosta Suomi-porvarin arvomaailman muodostamasta pumpulista päästään edes vähän ulos sinne humanistisen älyn ja viisauden maailmaan.


Amerikkalainen buddhalaisuuden opettaja ja kirjailija Noah Levine on sanonut siitä näin: "Sisäistä vallankumousta ei televisioida tai myydä internettiin. Koska sen tulee toteutua meidän omassa mielessämme ja sydämissämme".


Tuosta lauseesta voisi sanoa George Orwellin (kuvassa) tavoin, että nuo olivat jo melkoisen vallankumouksellisia sanoja näinä kovina aikoina.

Orwellhan totesi silloin aikanaan, että "Mitä loitommaksi totuudesta ihmiset ajautuvat, niin sitä enemmän he vihaavat heitä, jotka puhuvat totta".

EU:n komission virkamiehet, Bilderberg-ryhmäläiset, Sveitsin Talousfoorumin jäsenet, MJ-12, Rooman Klubi, Trilateraalinen Komissio, 300 Komitea jne.

Tässä näitä elitistien ryhmiä, joita kaikkia yhdistää tuo suuri viha näitä lukuisia valveutuneita ihmisiä kohtaan, joita nämä elitistit pelkäävät, koska heidän mieliään he eivät enää kykene raiskaamaan tuolla uutisten tuottamalla pelolla ja kun nämä heränneet ihmiset eivät välttämättä enää halua lähteä takaisin sinne oravanpyörään palkkaorjiksi, niin heidät nähdään tuona prekariaattien ongelmajätteenä, joista Bilderberg-kerhossa vuosittain keskustellaan, että mitä näiden ihmisten kanssa oikein tehdään, kun se joukko vain kasvaa vuosi vuodelta ja sivistys kasvaa liian suureksi.

Joten silloin luotiin tämä kansallisidentiteetin hajoittava efekti. Eli annettiin Afrikkalaisille ja lähi-idän arabeille menolippu Eurooppaan ja George Sorosin säätiöiden maksamana.

Vähän kuin huumediilerien "ensimmäinen annos on ilmainen", niin näiden Eurooppaan tulijoiden pääsylippu on ilmainen. Mutta sen loppuosan sitten nämä arabit ja muslimit sekä Afrikkalaiset maahantulijat alkavat sitten lisääntymään täällä keskenään ja omalla osallaan tuhoamaan sitä paikalliskulttuuria.

Tämä monikulttuurisuuden agenda on se efekti, jolla elitistit pyrkivät tuhoamaan kulloisen maan vahvan kansallisidentiteetin. Koska se nähdään uhkaksi UUDEN MAAILMANJÄRJESTYKSEN toteutumiselle.

Ilman vahvaa kahsallisidentiteettiä ei voisi syntyä UUTTA NORMAALIA (UUSI MAAILMANJÄRJESTYS).

EU:n komissiolle on tuottanut ääretöntä huolta mm. Puolan äärimmäisen voimakas kansallisidentiteetti ja siksi näissä eliitin ajatushautomoissa onkin viime vuosina pohdittu oikein pitkään, että miten nämä mm. Puolan, Tsekin ja Unkarin voimakas kansallisidentiteetti tuhotaan ja taidan tietää jo tuon suunnitelman.

Sillä nykyisen Euroopan unionin on määrä päättyä vuonna 2025, jonka jälkeen Saksa alkaa rakentamaan yhteistä EU-armeijaa ja se viis välittää enää siinä vaiheessa noista II-maailmansodan aikaisista säännöistä ja kielloista, ettei natsit saisi enää omaa armeijaansa rakentaa. 

Saksa ei siitä tule välittämään, vaan tuohon 2025 vuoden kohtaan on suunniteltu todennäköisesti jonkin ISIS terrorismiin liittyväinen laaja konflikti, jolla nämä elitistit toivoisivat saavansa EU-maat polvilleen, jonka ratkaisuksi sitten he esittävät Saksan liittovaltion rakentamista. 


Mutta tämä suunnitelma liittyy myös selvästi tämän psykologisen sodankäynnin COVID19 operaatioon tuhota nämä EU-maiden alueet myös mentaalisesti ja tämä operaatio on viisi vuotinen suunnitelma ja se lukee ihan siellä IMF:n maailmanpankin papereissa.

Siellä lukee tämän KORONA-pelotteluoperaation ja rokotushysterian alkamispäivämäärä 2. huhtikuuta 2020 ja 31. huhtikuuta 2025 päättymispäivämäärä.

Siihen mennessä he ovat suunnitelleet saavansa tämän maskisekoilun, rokotesekoilun ja koronasekoilun maaliinsa. 

Mutta homma on kyllä niin, että mikäli tämä tieto nyt leviää... Kuten se tässä levisi jo ja totuus saatiin esiin, niin tämä kyllä pistää jo melkoista kapulaa näiden rattaisiin siellä.

Sillä nuo IMF pankin elitistit ajavat tuota suunnitelmaansa läpi yhdessä tämän n. 8500 muodostaman pankkiirien eliitin kanssa, joiden päätavoite on saada aikaiseksi totaalinen kaaos ja talouden tuhoutuminen sekä siitä seurannut UUSI NORMAALI.... Eli UUSI MAAILMANJÄRJESTYS.

Mutta heidän suuri huolenaihe on edelleen se, että mitenkä tämän nykyisen Internetin saisi sensuroitua ja koska ihmiset ovat jo niin saatu tästä internetistä ja Älypuhelimista saatu niin riippuvaisiksi, että jos ne ottaisi heitä pois, niin siitä syntyisi jo kapina.

Enää ei se efekti olisi sama, kun ottaisi sen tikkarin pois lapselta. Kun nyt siinä on melkein 7 miljardia lasta, joilta sitä tikkaria ollaan viemässä pois ruotuun jollain UUDELLA NORMAALILLA.

Vaikka tämä kuulloistaisi kuinka hullulta, niin tämä nyt käynnissä oleva maailmanlaajuinen tilanne on eräänlainen ihmiskoe.

Että tämän planeetan väestö joutuu nyt kokemaan ikään kuin tällaisen uhmaiän.

Eli nyt ei puhuta mistään pikkulapsen uhmaiästä, vaan tällä uhmaiällä tarkoitetaan tätä planetaarista ja valtiollista KUINKA MEITÄ KÄSKETÄÄN ohjailua, jossa hallitukset käskee ja kansa menee sinne tiettyyn rajaan asti kyykkyyn.

Mutta näiden psykopaattien kanssa on osattava pelata oikein, sillä he näkevät aina uhriensa mielentilan ja käyttävät aina sitä häikäilemättömillä tavoin hyväkseen, vain heitä alistaakseen henkisesti sekä fyysisesti.

Joten nyt kun tässä Suomen hallitus on nyt laitettu JOHN HOPKINS YLIOPISTO:sta asti selkä seinää vasten ja näitä Suomen virkamiehiä komennellaan täällä nyt kohta toteuttamaan myös Ranskan tavoin ulkonaliikkumiskieltoja jne. 

Niin me kansakuntana joudumme nyt tähän leikkiin mukaan ja sen tulevaisuus ratkaistaan siinä, että kuinka kyykkyyn tässä olemme valmiita lähtemään.

Että tämä leikki on vähän kuin tämä KUINKA MEITÄ KÄSKETÄÄN.

Tämä koulu lapsukaisille tehty fasistinen koululauluhan tehtiin silloin satoja vuosia sitten ja meni näin:


Tuon voisi vääntää ajankuvan mukaisesti uuteen muotoon: 

Koska meitä kyykytetään

Mielessämme koronan pelkoa pitämään

Terveysneuvoja ja pompotusta

Joista saamme uutisista koronavalistusta

Niin me kaiken terveytemme

Mielessämme pidämme


Ahkerat orjat siivoot me

Aina olla Koronamme

Nöyrät kansalaiset ja kuuliaisemme

Koronaan luottavaiset

Joka aina armostaan

On valmis hallituksen pillin mukaan hyppimään


Vedä välillä taulut, olalle

Meille ovat viihdykkeet mieluiset

Niistä krapulat saamme


Tuta myöskin antikristustamme

Tätä elämänkoulu tarkoittaa

Joka meitä aivopesettää


Te ihmisraukat, jotka vaan

Työmaille ja KELA-kortistoihin ajetaan

Jäävät ilman viisautta

Oppivat vain pinnallisuutta

Isä hyvä, laupias

Auto, hoida itseäs