http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 22. lokakuuta 2020

Korona (COVID-19) on henkisen väkivallan operaatio - Komitea lähetti kirjeen kaikkien maailman hallituksille

Poimittu tänne somesta:
Henkisen hyvinvoinnin ammattilaisena, joka on 11 vuoden ajan auttanut ihmisiä selviytymään traumoista, en voi katsoa hiljaa sivusta kaikkea tätä, mitä tehdään ”terveyden nimissä”.
Väkivallaksi luokitellaan mm.
-alistaminen
-kontrollointi
-sosiaalisen kanssakäymisen rajoittaminen
-eristäminen
-itsemääräämisoikeuden rajoittaminen
-lääketieteelliseen toimenpiteeseen pakottaminen
-toisen ihmisen vahingoittaminen lääkkeillä tai kemikaaleilla
-taloudellinen väkivalta
-taloudelliseen päätöksentekoon osallistumisen estäminen
-pelottelu
-tarkkailu ja seuraaminen
-lapsen, vanhuksen tai vammaisen henkilön jättäminen ilman hänelle välttämätöntä hoitoa, apua tai huolenpitoa
Nyt tätä kaikkea tehdään koko kansalle viranomaisten taholta. Minulle tämä ei ole ok. Missä ovat viisaat ja rohkeat suomalaiset mielenterveyden ammattilaiset ja lääkärit, jotka uskaltaisivat viheltää pelin poikki? Kansainvälisesti heitä löytyy jo tuhansittain, esim. America’s Frontline Doctors ja kansainvälinen ”The COVID-19 Extra-Parliamentary Inquiry Committee”, joka on viime viikolla lähettänyt kirjeen kaikille maailman hallituksille vaatien rajoitteiden purkamista.
Nämä järjestäytyneet lääkärit ja tutkijat edustavat riippumattomia ammattilaisia, joilla monilla on vuosikymmenten kokemus ja jotka hoitavat jatkuvasti k-potilaita hyvällä menestyksellä. Heillä ei ole poliittista agendaa, vaan vilpitön tahto puolustaa ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. Heidän vankka tieteeseen perustuva mielipiteensä on se, että meillä ei ole tarvetta rajoituksille. Voimme jatkaa elämäämme ja jos pöpö iskee, se on hoidettavissa. Mutta eihän meillä heitä kuunnella, vaan mediat päinvastoin sensuroivat heidän julkaisujaan minkä ehtivät. Kun faktatiedon välittämistä rajoitetaan, minun tiedonhaluinen mieleni kysyy, miksi sensuuri?
Olen selannut maaliskuusta saakka tilastoja, lukenut tutkimuksia, kuunnellut lääkäreiden, virologien, mikrobiologien, tilastotieteilijöiden ym. asiantuntijoiden luentoja ja seurannut kansainvälisiä uutisia. Ystäväni mm. Briteissä, Jenkeissä ja Australiassa ovat tarjonneet ikkunan elämäänsä näiden rajoitusten aikana. Näky ei ole ollut kaunis, eikä se johdu ko.ronasta, vaan rajoitustoimenpiteistä. Esim. Australiassa raskaana oleva nainen pidätettiin kotonaan pienten lastensa nähden sen tähden, että hän oli järjestämässä rauhanomaista mielenilmaisua. Missä maailmassa me oikein eletään?
Lähetin viime viikolla kaikille kansanedustajillemme ja ministereille postia: aiheellisia kysymyksiä, linkkejä valideihin tutkimuksiin mm. CDC:n sivuilta (Yhdysvaltojen ”THL”) ja pari videota mainitsemieni kansainvälisten lääkäri- & tutkijalautakuntien tiedotustilaisuuksista siinä toivossa, että joku sydän siellä joukossa avautuisi. Laiha oli saalis. Mielestäni päättävässä asemassa olevien ihmisten tulisi hakea aktiivisesti tietoa monista eri lähteistä ja nojata päätöksissään ennen kaikkea sellaisten instanssien laatimiin raportteihin ja tutkimuksiin, joilla ei ole minkäänlaista eturistiriitaa, esim. taloudellisia sidoksia lääketeollisuuteen. Vai ovatko poliitikkommekin niin sinisilmäisiä, etteivät usko korruption olemassaoloon silloinkaan, kun kyseessä on miljardibisnes?
Olen jutellut näistä asioista asiakkaitteni kanssa ja ollut todella yllättynyt siitä, miten vähän ihmiset itse hakevat tietoa. Meillä uskotaan kuuliaisesti, mitä viranomainen sanoo. Paljon matkustaneena olen saanut kuulla monessa maassa, että meitä suomalaisia pidetään todella sinisilmäisinä. Ihanan aitoina, mutta hyväuskoisina. Olisiko nyt korkea aika tutkia sitä, mikä on ihan oikeasti totta, mikä on oikein, mikä on kohtuullista, mikä on inhimillistä ja mikä on aidosti terveyttä tukevaa?
THL:n Mika Salminen uhkaili, että ellemme me kansalaiset tottele, meille määrätään lisää rajoitteita. Hmm... kuulostaako tämä viisaan ihmisen puheelta tai noudattaako virkamiehen etiikkaa? Tottelen sitten, kun minulle osoitetaan aukottomasti toimenpiteiden tarpeellisuus, hyöty ja vaarattomuus. Vielä näin ei ole tapahtunut, vaan THL on kieltäytynyt vastaamasta kaltaisteni uteliaiden kansalaisten kysymyksiin.🤔 Näin toimiessaan he rikkovat ymmärrykseni mukaan virkamieslakia sekä mahdollisesti myös perustuslakia. Asiasta on tehty hiljattain rikosilmoitus.
Loppukaneetti: En kirjoita haastaakseni riitaa tai haukkuakseni ketään. Ei kuulu tapoihini eikä sovi rauhanhaluiselle luonteelleni. Olisin mieluusti ihan hissukseen ja postailisin vain kivoja kuvia ja mietelauseita. Mutta kun en voi. Kokisin olevani osa ongelmaa, jos en tee mitään. Kirjoitan, koska minussa asuu syvälle juurtunut usko oikeudenmukaisuuteen, vapauteen, itsemääräämisoikeuteen, hyväntahtoisuuteen ja inhimillisen kärsimyksen vähentämiseen.❤️