http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 28. lokakuuta 2020

Uskotko vieläkin koronaan


Koronavirus huijauksen voi huomata tälläkin hetkellä monella eri keinolla ja niistä tehokkain on Google.

Jos nyt kirjoitatte Googlen hakukenttään 975 new covid19 cases, niin kappas vain löytyy mm. 2 päivää sitten Riverside Countryssa 975 uutta koronatapausta.

5 päivää sitten Arizonassa oli taas 975 uutta koronatapausta... Että sama numero, notta NO SHIT SHERLOCK.


Kanadassa taas 12.10.2020 oli jälleen havaittu sama 975 uutta koronatapausta.



Ja Virginiassa taas 26.9.2020 jälleen sama 975 uutta koronatapausta.

Tämä 975 numero on tässä vain se savuverho (Eng. smoking gun), jolla nämä koronahuijarit jättävät nyt jälkensä. 

Koska ei heillä ole aikaa lähteä yksitellen raportoimaan näitä keksittyjä koronalukuja eteenpäin, joten siksi he joutuvat käyttämään copy pastea, eli tätä ns. leikkaa liimaa journalismia, jossa toimittajat keskittyvät vain olemaan tekstiä lukevana papukaijana.


Nämä edellämainitut lehtijutut ovat oikeasti samassa arvossa kuin, että vaikka Iltasanomissa olisi juttu kuinka 975 ihmistä altistui Helsinkiläisessä yökerhossa eräänä perjantai-iltana alkoholille, jonka tartuntaketjuja sitten jäljiteltäisiin jollain krapulavilkku älypuhelinsovelluksella, että kuka oli paikalla jokainen alueella ollut krapulainen voisi sitten ilmoittautua vapaaehtoiseen kotikrapula karanteeniin ja käyttää tuota karanteenia tekosyynään vielä seuraavan työpäivän välttämiseen.

Nämä valemedian (IS, IL, HS, HBL, YLE jne.) lahjotut toimittajat yrittävät nyt edelleen kynsin hampain pitää tämän virallisen korona tarinan narratiivia yllä, vaikka se on jo kuin se 60-luvun vuosimallin auto, jossa on jo laakerit irti.

Mutta tämä valemedia se on siitä tunnettu, että vaikka siltä loppuu polttoaine (valheet + pelko), niin siellä ei enää keksitä juuri muuta kuin sinne joukkoon lisätään näistä julkisuudenpelleistä viihdejulkimoista täytejuttuja, kuinka joku julkkis bimbo kävi teettämässä itselleen tekokynnet tai kävi isontamassa huulensa Tiina Jylhän klinikalla Tallinnassa.

Tämä kertoo jo täysin sen traagikoomisen tilan siitä miten tämä valtamedia tekee jo kuolemaansa, mutta yrittää kynsin hampain pysyä vallassa, vaikka nämä heidän rapakontakaiset päärahoittajatkin tietävät jo, että valhemedian peli on menetetty pian. Joten siksi tämä Korona keksittiin viimeisimmäksi hätävalheeksi, jotta koko maailma saataisiin sekaisin ja saataisiin viimein aikaiseksi tämä lopullisin Uusi maailmanjärjestys (UUSI NORMAALI).

Mutta tuossa uudessa normaalissa on vielä sellainen homma, että mikään Vatikaani ei tule tänne Suomeen sanelemaan pelisääntöjä. Tai vaikka tulee, niin niitä mielipuolisia ja sadistisia sääntöjä ei tarvitse kunnioittaa pätkän vertaa, koska me Suomalaiset kyllä tiedämme miten täällä voidaan elää. 

Mutta nyt nämä fasistit alkavat jo määrätä, että milloin tulee hengittää ja aivastaa oikein. 

Joten ohjeistavatkohan he seuraavaksi, että miten tulee pieraista oikein ?