http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 22. lokakuuta 2020

Munchausenin syndrooma leviää nyt vauhdilla - Terveet ihmiset luulee saaneensa koronan

 



Aito Iskelmä radiokanavan aamujuontaja Suvi Hartlin (39) lähti pienessä kurkkukivussa terveysasemalle ja nyt hän kertoo Instagramissa saaneensa positiivisen koronatartunnan.

Tuostakin kuvasta näkee jo aivan suoraan, että kyseinen ihminen on täysin perusterve.

Joten luonnollisesti tuollaiselle perusterveelle ihmiselle on aikamoinen shokki, kun terveysviranomaiset kertovat positiivisen koronatuloksen.

Mutta miten nyt selittäisit heille, että se positiivinen koronatestitulos perustuu väärennetylle PCR-testin datalle.

PCR-testi on se nukleiinihappoihin perustuvat testi, jolla mukamas tämä koronavirus sitten havaitaan työntämällä se pitkä nylon tikku sinne nenänieluun asti


Mutta erään koronavirustestejä (PCR-testi) työkseen tekevän puolisohan paljasti somessa, että kuinka tämä koronapositiivinen tulos voidaan manipuloida keneltä tahansa näytteen ottajalta vain manipuloimalla reagenssien määriä, aikoja, lämpötilaa, toistokertoja ja varsinkin kun näiden koronavirustestien manipuloinnissa pelataan koko maailman itsemääräämisoikeuden riisunnalla, niin se on jo sen mittaluokan asia, josta nämä koko maailman tuhoamista suunnittelevat globalistit tavoittelevat keinolla millä hyvänsä.

Mutta nyt tämä Munchausenin Syndrooma olisi jo saatava loppumaan.

Että millä se järki nyt saataisiin sinne suomalaisten päähän ? 

Televisio nyt heti ensimmäisenä on se väestön tyhmentävä osatekijä, joka saastuttaa aidon ja kriittisen ajattelun lähes täysin, sekä myös vesijohtoveteen lisätty natriumfluoridi on myös toinen osatekijä, jonka kalkkeuttama käpylisäke ihmisten päässä on tukossa, niin silloinen ei järjen ja aktiivisen älyn käyttö oikein onnistu täysillä mittareilla. 

Tähän kun vielä lisätään se perjantaipullon liuotinaine nimeltä alkoholi sekä prosessoitu ruoka ja valkoinen sokeri, niin tässähän on ne perusreseptit kansojen hallintaan. 

Mutta nyt tänä 2020 vuonna sinä huhtikuun eräänä päivänä päästettiin tämä placebovirus leviämään, joka leviää nyt Munchausenin syndrooman tartuntaketjuina ja sairastuttaa tähän psyykkiseen luulosairauteen nyt ihmisiä ympäri maailman uskomaan, että näillä perusterveillä ihmisillä olisi koronavirus.

Mutta aivan kuten se fundamentalisti kristitty luulee, että se helvetintuli uhkaa heitä. 

Mutta todellisuudessa se helvetin tuli, joka heille aiheuttaa näiden ahdasmielisten uskovaisten mielessä mm. syyllisyyttä, häpeää sekä pelkoa. 

Niin se helvetin tuli on vain heidän mielikuvituksessaan oleva placebo, joka psykologisen viruksen tavoin saastuttaa heidän psyykkeensä tuohon luulosairauteen, joka rampauttaa myös heidän omatunnon, itsetunnon sekä henkisen tahdon.

Tämä on myös tämän Koronapandemian (placebovirus nimeltä COVID19) päätarkoitus ja se on tämän koronan poliittinen salattu agenda.


Mutta kirkot eivät vieläkään pelottele koronaviruksella näissä hartauksissaan, vaikka tuo koronauutisoinnin retoriikka on kuin suora kopio evankelisluterilaisen kirkon uskontunnustuksesta.

Lähde: IS