http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 30. lokakuuta 2020

Kova talvi on tulossa


Kansalaisaktivistien kärkiryhmään kuuluva Marko Sihvonen ennusti tulevan talven näyttävän, kuinka sairas hallintomme on.

Minä tunnen myös näiden humanismin vihollisten sielunmaailman erittäin hyvin, koska pääsen näiden sairaiden psykopaattien energiakenttään suoraan sisään ja näen miten heidät on mm. kasvatettu todella kylmästi psykopaattisilla malleilla, jotta heistä on saatu tuollaisia jäämiehiä ja jäänaisia johtamaan tätä maata tuolla kylmäkiskoisen psykopaatin arvomaailmalla.

Kokoomushan edustaa RKP:n kanssa tätä arvomaailmaa ja näissä puolueissa juuri nämä muutamat kylmät psykopaatit ovat pilanneet mm. muiden maineen.



Kokoomus puolueessa näitä köyhien vaikeita aikoja odotellaan miltei kiihottuneessa mielentilassa.

Faktahan on, että näitä Kokoomuslaisia pääasiassa ei köyhien hyvinvointi kiinnosta kuin vain sen verran, että miten he psykopaatteina pääsevät niiden sortamisesta ja alistamisesta nauttimaan.

Sillä aina muutaman kerran vuodessahan Kokoomuslaiset päästävät aina jonkun joukkueensa luottopakin ääneen kritisoimaan työttömien etuisuuksia ja esittämään kuinka sosiaaliturvasta tulisi luopua, koska tämä heikompi aines täytyisi hävittää pois.

Voin osaltani sanoa, että vaikka tämäkin kirjoittaja kuuluu sosiaaliturvatunnuksen osalta tämän saman sosiaaliturvan piiriin, niin se että ihminen on vaikka työtön, ei tarkoita sitä että hän olisi jotenkin älyllisesti vähempiälyinen... Kun tilanne on yleensä päinvastoin, että se työläinen on aivopesty ja heillä ei ole aikaa kuin käydä vain niissä apinahommissa ja maksaa niistä veroja eliitin taskuun.

Mutta taas nämä prekaarit ja muut puolityöttömät ovat taas se lauma, jonka nämä Kokoomuksen eliitti näkee hyödyttöminä suursyömäreinä, joista tulee päästä eroon keinolla millä hyvänsä ja siksi näillä oikeistolaisilla RKP-Kokoomusvoimilla on pyörinyt täällä Suomessa viime vusina tämä teollisuuden nollakasvuohjelma, jonka salaisena agendana on luoda suurtyöttömyyttä, jotta tästä heikoiten tuottavasta työttömien sakista päästäisiin eroon, jolloin he työttöminä tarttuisivat pulloon ja päätyisivät sitten pahimmillaan sinne sillan alle asumaan.

Kun tämä KORONA-kevät on aikaansaanut näitä sillan alla asujia jo melkoisen määrän ja pulloon sekä huumeisiin on tarttunut yhä useampi työttömäksi jäänyt Suomalainen.



Mutta tätä työttömyys sirkusta suurempi vaara lienee elintarvikehuollossa.

Sillä Nigeriassa tilanne äityi jo niin pahaksi, että siellä olivat paikalliset ihmiset lähteneet nälissään elintarvikevarastoja, koska ruokakaupat laitettiin kiinni.

Ja Ruandassahan tuo nähtiin jo 1994 vuonna, että mihin se johti kun ruokajakelu laitettiin seis... Seurauksena oli se, että syntyi Ruandan kansanmurha.

Sillä nämä IMF:n Maailmanpankin johto on suunnitellut tämän Korona-operaation maailmanlaajuisesti todella taitavasti, koska Afrikka on tässä näännytysohjelmassa miltei ensimmäisenä, koska ei IMF näe mm. Nigeriankaan köyhällistöllä minkäänlaista käyttöarvoa. 


Korkeintaan jos sieltä nyt muutamat satatuhatta lasta voisi kaivaa sitä kobolttia Apple yhtiölle maasta ylös tai urania ihmiskauppaa vastaavalla palkalla.

Lapsityövoima on karua tässä maailmassa ja Apple yhtiö näyttää siitä mallia, etteivät he kunnioita Afrikan lapsien ihmisoikeuksia lainkaan.


The Great Reset

Netissä on jo kiertänyt rankanluokan huhuja siitä, että kuinka näihin koronarokotteisiin (RNA-rokotteet) olisi laitettu AIDS virusta sisään.

Silti vaikka nämä AIDS HIV väitteet ovat vielä spekulaatioita, niin valtamediassa tämä koronahuijaus narratiivi alkaa jo revetä liitoksistaan, koska tämän valheen läpi näkevät yhä useammat ja näinä aikoina erityisesti niin moni uusi ihminen on nyt uskaltanut viimein avata suunsa ja ovat alkaneet herättämään näitä loppuja ihmisiä, koska nämä piikitystalkoot sitten alkavat lähivuosina, jolloin aletaan käymään se todellinen taistelu näitä kontrollifriikkejä vastaan, jotka rokotteineensa yrittää estää tämän Uuden kultaisen aikakauden syntymisen ja korvata sen fasistisella, totaalitarismilla sekä tyrannialla nimeltä UUSI NORMAALI.


Heidän suunnitelmansa on todella pirullinen, koska heidän suunnitelmansa olisi tarjota ihmiskunnalle kaikista veloista vapauttavaa keinoa sillä, että jos suostut pistämään sen koronapiikin itseesi 2-3 kk välein, jolloin se olisi aina uusittava.

Näin sitten nämä pääpahikset tuhoaisivat immuniteettisi ja sinä myisit sielusi näille paholaisille ja luulisit, että pääsisit takaisin yhteiskuntakelpoiseksi.

Kun nämä terveysviranomaiset yrittävät käyttää sellaisia kiristyskeinoja, että ilman sitä rokotetta ei pääsisi enää takaisin yhteiskuntaan mm. yhteiskuntakelpoiseksi tai edes ruokakauppaan, jos ei olisi voimassa olevaa immuniteettipassia.

Mutta kyllä tässä taustalla on kuitenkin se jarruvoima tälle kaikelle pimeyden henkivaltojen ylilyönnille.

Sillä koska erityisesti tänä 2020 vuonna nämä koko planeetan henkiset värähtelyt ovat jo nousseet niin suuriin lukemiin, että KRISTUS-tietoisuus iskee tänne Suomeenkin sekä maailmalle kuin se yleinen syyttäjä, niin ei näiltä valon voimilta enää kukaan voi täällä paeta.

Joten vaikka se Anthony Fauci määräisi seuraavaksi korvatulpat Koronaa vastaan, niin ei ne korvatulpatkaan enää suojaa näiltä korkeammilta värähtelyiltä ketään ihmistä.



Coronahan tarkoittaa Latinaksi kruunua ja sieltä tämä koronaviruksen salaisuus tuleekin, koska sillä eliitti tarkoittaa ihmisen kruunuchakraa, joka avautuu kollektiivisesti maailmalla näinä aikoina, joten nämä Koronavirus hysterian keksineet ja luoneet elitistit silloin yrittävät jarruttaa sen avautumista maailmanlaajuisesti, koska ihmisen kruunuchakra on hänen ylimmän tietoisuutensa ja valon keskittämisen pääkeskus.


Kun se homma on niin, että jokainen ihminen jonka kruunuchakra on edes vähän auki, niin ei sellaisille ihmisille enää mene mikään juorulehtienkään tai Iltapäivälehtien sadut läpi.

Joten silloin tällainen henkisesti valaistunut ihminen muodostaa valtaeliitille sen "hybridiuhkan".

Joten nämä ihmiset ovat sitten median mukaan näitä koronalinkoja... Koska heidän koronansa (Latinaksi kruunu) on auki ja sillä tarkoitetaan heidän kruunuchakraansa.

Mutta ei valemedia suostu paljastamaan totuutta, että nämä koronalle altistukset ovat kaikki täyttä Huuhaata, joiden poliittinen agenda on vain saada pidettyä ihmiset tässä COVID19 pelkoporno narratiivissa kiinni, jotta koko maailmantalous saataisiin nyt tällä IMF:n salaisesti laatimalla 5 vuoden syklillä tuhottua ja istutettua sen tilalle tämä UUSI NORMAALI.

Mutta se UUSI NORMAALI on kylläkin jokaisen meidän silmien ja korvien välissä.


Esimerkiksi Amishit jenkeissä tällä hetkelläkään eivät ole altistuneet koronavirukselle, koska he eivät omista televisiota, joten se Koronan pelko ei ole tullut heidän olohuoneisiinsa tai heidän mielikuvitukseen tuona Korona mörkönä.

Olisi silti äärimmäisen julmaa, jos näiden Jenkkiamishien kyliin sitten tunkisi joku päivä näitä Koronarajoitus miehiä ja naisia määräämään, että nyt Amishi puuseppä ei saa enää veistää keinutuoleja kyläyhteisölleen, koska Korona voi tarttua myös hänenkin puutyöpajassa siitä päivästä lähtien, kun tämä koronarajoittaja näin määrää.

Tässä juuri nähdään tämä ihmisten absoluuttinen tyhmyys ja se, että miten juurikin televisiota ja uutisia katsovat ihmiset pidetään usein siellä lähellä idiootin tasoa älykkyydeltään ja siihen mediapropagandassa salaisuus lienee hypnoosin. 

Koska nämä valemedian uutiset itsessään sisältävät hypnoosinkaltaisen tilan, jonka vuoksi näistä valeuutisista triggeroituvat uutistenlukijat ja kuuntelijat pääsevät mielellään hypnoosiin ja tuon hypnoosin kaltaisen tilan aikana heidän mieltään ohjelmoidaan tuolla valemedian poliittisella propagandalla, jonka pääagenda on pitää uutispropagandaan uskovien ihmisten mieli tuossa valveunessa, jotta pelko estäisi heissä tuon korkeamman tietoisuuden ja aktiivisen älyn sekä korkeimman itsen kiinnittymisen heidän sielupersoonaansa.

Siksi mm. CNN tuottaa valheita viikosta ja päivästä toiseen, eikä sen osakkeenomistajat suostu muuttamaan sitä edelleenkään esim. tutkivan journalismin mediataloksi.

Tämän vuoksi CIA lahjoo heille työskenteleviä toimittajiaan aina Suomessa asti, jotta tämä vallan verhojen takainen eliitti säilyttäisi tuon vuosituhansia kestäneen valtansa, jonka he rakensivat valheilla itselleen, valehtelemalla ihmisille ja alamaisilleen.

Uskonnothan olivat heille jo tuhansia vuosia sitten lähes tehokkain alamaisten hallitsemistapa, mutta nykyään valemedia on melkein jo syrjäyttänyt tämän entisajan kirkon Helvetin ja syntisten pelottelun aseman ja tämäkin kirkon ja valtion välinen murrosvaihe on osa tuota Vatikaanin suunnitelmaa tuoda tämä kirkon valta valtion sisälle ja siirtää se mediaan ja sitä kautta propagandakoneistona ihmisten mieliin, jotta heitä voitaisiin hallita tehokkaammin ja paremmin.

Valta kuitenkin turmelee ja ilmankos Helsingin-Sanomien osakekurssit sukeltavat edelleen ja näillä roskaviihde lehdillä menee huonommin kuin koskaan. 

Joten siksi he joutuvat yhä useammin uutisoimaan joidenkin Seitsemän Päivää lehden gold diggerien elämänvaiheista ja ihmissuhdedraamoista.

Että kumpiko on tärkeämpi uutinen... Se että joku botox bimbo kävi manikyyrillä vai se, että Suomen valtiontalous vedetään kuravaihteelle IMF:n painostamana ? 


Valemedian lehdistö taas pyrkii pitämään ihmisten tietoisuuden tuolla juurichakrassa, eikä haluaisi nostaa sitä edes sydän keskukseen.

Sillä se salaisuushan juuri tuon ihmisen chakrajärjestelmän puolella on se, että mitä ylemmäs energia nousee, niin sitä suurempi värähtelytaso saavutetaan ja kruunuchakra on ylin aste näille tietoisuuden värähtelytasoille.

Valemedian uutiset värähtelevät pelkoa jne.

Kruunuchakran aukeaminen on siis nyt ihan kansainvälinen juttu, joten enemmänkin tämän ylimmän chakran avautumisen pitäisi olla suuri juhla. Mutta näille Deep State eliitin satanisteille se on tuomionpäivä The Apocalypse ja syystäkös he hyppivät hädissään seinille omissa looseissaan ja kabineteissaan, kun nyt heiltä viedään se viimeinenkin valta pois.

Mutta jo yksistään kosmiset luonnonlait mahdollistavat sen, ettei tällaisille pelkoenergioilla keuliville energiavampyyreille tule antaa pelolla lainkaan valtaa ja tällä ns. ILLUMINATILLA jesuiittoineen on lähtenyt jo tuhansia vuosia siten vähän liikaa keulimaan, koska nämä Satanisti sedät pitävät itseään jumalina.

Mutta mietippäs, että miten jumala joka palvoo Luciferia, tuota langennutta pimeyden henkivaltojen henkiolentoa ja pitää sitä jumalanaan sekä palvoo myös Saatanaa, Molokkia voisi edustaa jumalentiteettiä ? 

Sillä on olemassa kyllä ns. Universaali Kosminen Isä, joka edustaa jumaluuden ylintä astetta. 

Mutta nämä pimeyden ja Saatanan voimat eivät enää ole valon tai totuuden voimien astetta, koska ne menevät sen luoja virtapiirin sammumisen jälkeen sinne pimeyden henkivaltoihin ja Saatanan voimiin.

Tässä nyt tuli tiivistetysti selitettyä se, että miten nämä pimeyden voimia edustavat Saatanalliset voimat edustavat tuota Luciferin kirouksen raskaita energioita ja tämä meidän pallomme on näiden Saatanallisten voimien tuuliajolla, joiden soppaa me kosmiset sielut tulimme jo useita kehollistumia (elämät) sitten hämmentämään valon suuntaan.

Joten jos ymmärsit edes vähänkään mistä tässä on loppupeleissä kysymys, niin tällainen hiihtolenkki on melkoisen rankka rasti kenenkään tietoisen valopään hiihdettäväksi ja siksihän me kosmiset sielut teemmekin täällä yhteistyötä ja meitähän on maailmanlaajuisesti sellaiset 144 000 miljoonaa sielua täällä tekemässä Valon Sotureina näitä hommia.

Joten nyt on tullut aika ryhtyä hommiin, koska tämän Äiti Maan kokema ylösnousemus prosessi on alkanut ja tähän tarvitaan juuri sinnun apuasi, jos kuulet tämän kutsun.