http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 31. lokakuuta 2020

Blokkimedian ja Yazka Loven Youtube-kanavat poistettiin


Teksti: Teemu Vehkala

Blokkimedian ja Yazka Loven Youtube-kanavat on poistettu. Ne ilmeisesti sisälsivät liikaa USA:n presidentinvaaleihin liittyvää asiaa, joka liittyi vielä Donald Trumpin uudelleenvalintaan, joten sensuuri puhui.

USA:n tiedustelupalvelu CIA tarkkailee tälläkin hetkellä eri maiden Youtuben kanavasisältöä ja heillä on täällä Suomessa myös työntekijöitä, joita tällä hetkellä mm. Silakka liikkeestään tunnettu Johannes Koski selvittelee tällä hetkellä Suomen QAnon liikkeen henkilöitä.


Koski ei kuitenkaan ole suostunut tekemään työtään julkisuudelta salassa, koska hän on raportoinut työstään avoimesti. Ainoastaan työnantajaansa CIA:ta sekä Sorosin säätiöitä hän ei mainitse, joista hän sen palkkansa todellisuudessa saa.

Koski ei älyä sitäkään, että hän syyllistyy tuolla toiminnallaan suomalaisen sananvapauden rajoittamiseen ja poliittiseen vainontaan.


Kuitenkin tässä QAnonin CIA yhteydessä on hyvin mielenkiintoinen tausta, koska tämä QAnon on CIA:n psyop operaatio.

Mutta se on erittäin taitavasti toteutettu sellainen, koska sillä CIA sai sen seuraajat ns. hyödyllisiksi hölmöiksi tulemaan ensin tuohon ansaan ja saivat koukutettua heidät huomiollaan seuraamaan näitä ns. Q-droppeja.

Yritin mm. alle vuosi sitten puhua erään QAnon uskovaisen kanssa somessa, mutta hänelle tuli miltei samanlainen puolustusreaktio kuin olisi puhunut jonkun uskovaisen kanssa esim. jälleensyntymisopista, joka on myös kristinuskon alkuperäinen opinkappale. Mutta kiihkouskovainen kun kuulee tällaisesta opista, joka ei kuulu hänen uskomusjärjestemään, niin silloin hänellä iskee kognitiiviset dissonanssit päälle ja he alkavat hyppimään ns. seinille.

Vähän samanlaiseen tilaan tuli myös tämä QAnoniin uskovainen henkilö, jolle yritin kertoa alle vuosi sitten sosiaalisessa mediassa, että miksi se on CIA:n projekti ja miten se toteutettiin. Niin vastauksena oli vain tuo luonnollinen puolustusreaktio, etteivät he halua kuulla totuutta, koska se muuten rikkoisi heidän arvomaailman kuvan tästä QAnonista, joka edustaa heille melkein samaa kuin kristityille Jeesus edustaa sitä pelastajaa.

Mutta tämä QAnon kultti onkin CIA:n itsensä rakentama ja sitä käytetään nyt tässä vaiheessa tämän QAnon kulttiin uskovien ihmisten poliittiseen vainontaan.

Nyt sitten heidät tuomitaan valemediassa mm. ääriliiikkeeksi, joka täytyy kieltää.

On QAnon viesteissä myös paljon asiaakin, joka siitä tekee sen niin suuren houkuttimen, että miksi sen seuraajia onkin niin paljon.


YLE, Helsingin-Sanomat, HBL, Iltalehti, Iltasanomat tulevat jälleen häviämään USA:n presidentinvaalit

Mutta eihän tässä edelleenkään mikään ennustaja tarvitse olla, että näkee jo nyt sen 4.11.2020 vaalituloksen etukäteen.

Joka tarkoittaa sitä, että mm. Suomen YLE, Helsingin-Sanomat, HBL, Iltalehti ja Iltasanomat tulevat jälleen häviämään USA:n presidentinvaalit ja etunenässä CNN, joten Alkoissa tulee varmasti ruuhkaa sinä iltana, kun tämä Trumpin toinen presidentinkausi selviää siltä osin, että moni kulttuurimarxisti haluaa juoda sinä iltana itseltään melkein muistin pois, ettei muistaisi tuota Trumpin uudelleenvalintaa.

Mutta taas toisaalta näissä USA:n presidentinvaaleissa ei ole enää sitä aiemman kerran feministi yhtälöä, jonka Hillary Clinton näille vihervassareille maailmalla aiheutti.

Maailmalla ja niin kuin myös Suomessa näitä valtaelitistejä on erityisesti huolestuttanut kansalaisaktiivien sosiaalinen verkostoituminen ja siksi hallituksen täytyi jo toisen kerran julistaa tämä väestön kokoontumisrajoitus voimaan.

He pelkäävät suuresti sen tehoa miten nämä suomen tietoisella mielellään heränneet kansalaiset eivät enää tottele ja mene  kyykkyyn hallituksen käskyjen jaossa ja heitä ei enää myöskään saa aivopestyä mm. millään ilmastonmuutospropagandalla, joten silloin tästä väestöryhmästä muodostuu se ns. hybridiuhka.

Tuo on se hybridiuhka, josta myös valtioneuvosto sekä nämä ministerit puhuvat tasaisin väliajoin.

Mutta onko teistä sellainen ihminen hybridiuhka, joka on huolissaan valtion tulevaisuudesta sekä kantavat myös huolta meidän yhteisestä tulevaisuudesta, eivätkä usko tähän eliitin itsensä rakentamaan ja luomaan koronakriisiin ? 


Itsemääräämisoikeus on nyt valumassa pois ja sitä edustaa nyt tämä kasvojen edelle laitettava kangasmaski.


Maailmalla on jo nyt kuulunut useita tapauksia, joissa nämä hengityssuojaimet ovat aiheuttaneet mm. keuhkokuume oireita ja muita vakavia terveyshaittoja.

Edelleenkään nuo hengitysmaskit eivät suojaa miltään viruksilta, koska virukset menevät niistä läpi.

Vaan näitä hengitysmaskeja käytetäänkin aivan toiseen tarkoitukseen... 


Koko ihmiskunnan henkiseen sekä fyysiseen alistamiseen ja tämä 5 vuoden korona-alitusprojekti on suunniteltu niin, että nämä korona-tyrannian takana oleva eliitti saisi aikaiseksi lopulta tämän haluamansa Uuden Maailmanjärjestyksen (Uusi Normaali) ja painostettua ihmiset ottamaan RNA-rokotus (koronarokotus) itseensä aina muutaman kuukauden välein, koska he haluavat päästä eroon yli 7 miljardista ihmisestä.

He ovat kuitenkin keksineet ihmisten harhauttamiseksi tämän projektin aikana lukuisia eri keinoja, joita ovat mm. ilmastopropaganda, päästöjen vähentämispropaganda.

Että luuleeko nämä vallanpitäjät, että me kaikki kansalaiset olisimme niin hölmöjä idiootteja, ettemme tajua näistä päästöjen vähennysohjelmasta sen enempää, että mitä sillä loppupeleissä tarkoitetaan, kuin miltei puolen Suomen väestön vähennysohjelmalla.

Nämä oikeistolaiset elitistit haluavat päästä eroon mm. köyhistä sosiaaliturvalla elävistä ihmisistä keinolla millä hyvänsä, koska heidät eliitti näkee hyödyttömiksi suursyömäreiksi. Tätä termmiä "useless eaters" he käyttävät paljon mm. Bilderberg-ryhmän kokouksissa sekä Sveitsin Talousfoorumin Davosin tapaamisissa, jossa nämä elitistit keskustelevat salaisesti miten tämä NEW WORLD ORDER maailmanjärjestys saadaan lopulta aikaiseksi.

Siinä siis tiivistetysti on projekti saada riisuttua kaikilta maailman valtioilta itsemääräämisoikeus pois ja tuoda sen tilalle täydelliseen ja absoluuttiseen tyranniaan rakennettu poliisivaltio ja valvontayhteiskunta. Siksi näitä kameroita asennetaan jo nyt Helsinkiin sekä muualle Suomea, jotta tämä Orwellin 1984 kaltainen valvontayhteiskunta ja poliisivaltio näkisi sen Uuden Normaalinsa.

Mutta luonnollisesti kaikki ne ihmiset, jotka näkevät tämän hankkeen läpi, niin heitä täytyy jatkuvasti mustamaalata ja haukkua milloin salaliittoteooretikoiksi, milloin ääriliikkeisiin kuuluviksi.

Aina taustalla on jokin lokerointi, jolla heidät on tarkoitus tuomita julkisuudessa ja luonnollisesti näitä toisinajattelijoita ei oikein haluta edes kutsua YLE:n tv-kanaville puhumaan ja jos kutsutaan, niin silloin heidän haastattelunsa leikataan näyttämään eliitille edullisella tavalla.

Joten jos näillä vallanpitäjillä ja aina Vatikaanilla on näinkin suuri tarve holhota nyt koko maailmaa, niin eiköhän se jo enemmänkin todista ja viesti siitä, että heillä jotka nyt tätä itse luomaaansa koronakriisiään käyttävät koko maailman valtioiden itsemääräämisoikeuden murskaamiskeinona... Niin heillä on vakava psykopaatille tuttu mielenhäiriö, koska heiltä puuttuu empatiakyky täysin.

Mutta nämä koko maailmaa alistavat psykopaatit näkevät tämän tilanteen taas aivan eri tavalla, koska he luulevat olevansa koko maailman jumalia ja katsovat oikeudekseen harjoittaa nyt tätä Korona/COVID19 terroria koko maailmassa.


Ja koska Korona-sanasepot työskentelevät CNN:lle sekä Reutersin uutistoimistolle, niin luonnollisesti näiden keskinkertaista huonompien Korona runoilijoiden propagandasetti tulee toimitettuna joka kotitalouteen 24/7 ja sen uutisenkin sisältö muistuttaa jo melkein siltä, että sinne on Pentagonin uumeniin päästetty muutama Simpanssiapina painamaan Uutisviesteihin copy pastella se KORONA sana tuhansia kertoja tai, että TRUMP ON TYHMÄ lause.

CIA:n psykologisen sodankäynnin psyop ohjelmien tarkoitus onkin median ja muun viestintäkanavien tarkoituksena saada pysymään kansakunnat yhä tyhmempinä kuin koskaan.

BIG PHARMA ja neurolepti pillerikauppa tekee tätä samaa vaikutusta tuossa ohella Lääketeollisuuden käärien hirmuvoittoja.