http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 6. lokakuuta 2020

Helsingin keskustassa spreijattiin muutama päivä sitten demokratiaa pippurisumutteella



Helsingin, Kaisaniemessä nähtiin viime lauantaina tilanne, jossa Elokapina-liikkeen (Exctinction Rebellion) aktivistit estivät ajoliikenteen Helsingin, kaisaniemessä ja vaativat ilmastotekoja.

Kun sitten tämän kansainvälisen Sorosin säätiöiden rahoittaman anarkistiliikkeen aktivistit eivät suostuneet poistumaan ajoradalta, niin lopulta Helsingin poliisi joutui ruiskuttamaan pippurikaasua monien naamaan. Sitten poliisi otti 51 henkilöä kiinni niskoittelun takia ja 53 ihmistä sai sakkoja.

Ympäristöjärjestö yritti pysäyttää loistoristeilijän lähdön Helsingin  Länsisatamassa – meloivat kajakeilla jättiläisen kylkeen | Yle Uutiset |  yle.fi


Vuosi sitten tämän samaisen ympäristöjärjestön aktiivit yrittivät kanooteilla estää ulkomaalaisen luksusristeilijän lähdön Helsingin, Hernesaaren satamasta.

Mielenosoittajat tukkivat tien Helsingin ydinkeskustassa, poliisi käytti  kaasusumutetta – sisäministeri Ohisalo sai selvityksen poliisin  voimankäytöstä | Ilkka-Pohjalainen

Nämä Elokapina-liikkeen aktivistit elävät siinä todellisuudessa, että täällä olisi käynnissä ILMASTO HÄTÄTILA.

Mutta jo vuonna 2009 ilmasto ei ollut lämmennyt yli 10 vuoteen ja se on tuollaiselle punaviinillä maailmaa pelastavalle ilmastohipille aivan elämääkin suurempi hirvitys, koska jos he katsovat faktoja, niin silloin he joutuvat kohtaamaan tuon kauhean todellisuuden, että mitään ilmastonmuutos uhkaa ei ole.

Sillä on vain tämä ekofasistien järjestöhaara, joka saa rahoituksensa mm. suursijoittaja George Sorosin säätiöiltä, jotka tietävät miten näitä ilmastouskovaisia ohjataan eri puolin maailmaa hyppimään ajoradoille ja aiheuttamaan kiusaa.

Brittiviljelijöillä riuskat ratkaisut ilmastonmuutokseen: satelliitit,  robotit ja lehmien pierujen säätely - Sunnuntai | HS.fi

Mutta tällaisen ilmastonmuutosuskovaisen mielessä pyörii paljon eri asioita kuten lehmien pierut ja röyhtäykset uhkaavat ilmastoa, kun jopa Tekniikan Maailma puoltaa tätä teoriaa.

Mutta tällainen ilmastonmuutosuskovainen ei ymmärrä, että tämä heidän huutamansa Ilmastohätätila, jolla virallisesti tarkoitetaan tilannetta, jossa tarvitaan välittömästi toimia tai pysäyttämään ilmastonmuutos, jotta voitaisiin välttää siitä seuraavat mahdollisesti palauttamattomat vahingot ympäristölle.

Sillä tämä Hiilineutraali Suomi ja Hiilineutraali Eurooppa 2050 hanke on täysin NEW WORLD ORDER hanke. Eli uuden maailmanjärjestyksen mukainen hanke.

Hiilineutraalisuus tarkoittaa siis hiilidioksiidipäästöjä ja jos ihminen hengittää hiilidioksiidia, joka on elämän yksi perusedellytys, niin tämä hiilidioksiidi täytyisi täältä vähentää. Eli käytähän nyt niitä aivojasi... ? 

Hiilidioksiidia kun täältä lähdetään poistamaan Ilmastotekoina, niin eikös se silloin tarkoita myös elämän poistamista täältä, eli depopulaatiota, joka tosiaan on Uuden Maailmanjärjestyksen agenda/hanke.

Sillä nämä elitistit mm. Sveitsin Davosin talousfoorumissa ovat ajaneet tätä hanketta eteenpäin ja heidän tavoitteenaan on vähentää maailman kansoitusta niin paljon, että sinne vuoteen 2050 mennessä täällä olisi enää vain vajaa 500 miljoonaa ihmistä jäljellä.

Georgia Guidestones – Elberton, Georgia - Atlas Obscura

Tämän 500 miljoonan väestötavoitteen he ovat myös kaivertaneet Georgian, Guidestonesiin pystytettyyn graniittikivimonumenttiin.

Connect The Dots

Sanoihan se Davosin talousfoorumin johtaja Klaus Schwab kuinka tämä pandemia on loistava tilaisuus resetoida koko maailma. Mutta näille miehille se maailman resetointi tarkoittaa aivan toista kuin mitä valtamedia näistä jutuista luulee, kun eihän valtamedian toimitttajilla ole juuri lupaa kirjoittaa näistä Davosin talousfoorumin The Great Reset jutuista yhtään mitään, ettei tämän feikkipandemian narratiivi vain rikkoutuisi ja ihmiset laajemmin heräisi.



Mutta jo yksistään tämä WHO:n toiminta tänä vuonna on muistuttanut kuin tämän Dr. Evil elokuvan touhuja, kun WHO:n pääjohtaja ilmoitti jo viime heinäkuussa, että Pandemiasta ei palata lähitulevaisuudessa vanhaan normaaliin.

Silloin myös WHO:n pääjohtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus ilmoitti koronaviruksen olevan edelleen yhteiskunnan suurin vihollinen.

Mutta totuus kyllä on, että se ihmiskunnan suurin vihollinen on tämä WHO:n takana oleva Rockefeller Foundation, Bill Gates Foundation jne. 

Tuo miljaröödien roskasakki pitää meitä ihmisiä suoraan lähes torakan asemassa. Mutta sekin johtuu siitä, että koska nämä miljardöörit ovat vallanhimoisia psykopaatteja, niin he eivät voi malttaa olla tuhoomatta maailmaa. Mutta eivät he tuota leikkiä tee rahasta, vaan puhtaasta vallanhimosta.



Tässä kasvomaskihommassakin on nyt kysymys orjien hallitsemisestä, eikä miltään virukselta suojautumisessa.

Sillä myös mustilla orjilla oli aikanaan tuo kuonokoppa maski suun edessä.



Mutta jos se oikea karanteeni tehtäisiin, niin sinne laitettaisiin Haagin kansainvälisen sotarikosoikeuden tutkintavankilaan istumaan Bill Gates, Anthony Fauci jne. Pääsisivät nämä maailman suurimman petoksen tekijät vähän miettimään, että mitä tuli tehtyä.



Olisi jo ehkä vihdoin aika tajuta, että tämä hallinnon motiivi tässä feikkipandemiassa on vain totaali kontrolli, eikä mitään muuta. Joten silloin tämä Tukholman syndrooma voisi jo loppua tämän kansan ja hallinnon osalta.



Kun se fakta on, että tämä karanteenihomma on pelkästään totaalisen kontrollin takia laitettu esiin.

Se on siis valtaeliitin ase nyt tässä heidän epätoivoisessa taistelussaan kohti Uutta Normaalia (Uusi Maailmanjärjestys).



Ja nämä sadistiset psykopaatit WHO:lla aikovat lähivuosina alkaa tunkemaan mitä räikeimmän luokan propagandaa eetteriin läpi, että kohta perheen isän täytyy muuttaa pois jonkun Uuden Normaalin hengessä ja perheet hajoittaa, ettei vain korona leviäisi jne. Jotain tuommoista.

He yritttävät nyt käyttää kaikki keinot läpi, jotta nämä valheelliset sääntöuudistukset ja ydinperhettä hajoittavat tekijät saataisiin käyttöön, koska vahva ydinperhe on suora uhka Uutta Maailmanjärjestystä vastaan, samoin kuin myös vahva kansallisidentiteetti on uhka tätä NEW WORLD ORDER hegemoniaa vastaan, joten siksi monikulttuurisuus agenda ja väestönsiirto tapahtuu ja näitä sotakuntoisia pakolaisia kävelee nytkin väärillä henkilöllisyyksillä Suomeen. 

Heidän annetaan kävellä tänne vain sen takia, että heillä hajoitetaan Suomen vahva kansallisidentiteetti, joka on uhka Uudelle Maailmanjärjestykselle. Koska Uusi Maailmanjärjestys ei enää käsittäisi mitään valtioita kuten Suomi tai edes enää Euroopan Unionia. Vaan heidän lopullinen tavoite on yhden yhteisen maailman liittovaltion perustaminen, jonka keskus tulisi Israelin, Jerusalemiin.
 

Poliisi sumutti pippurikaasua - Suomen hallitus ja THL sumutti koronassa

Mutta kumpiko sinusta on vakavempi homma se, että Suomen poliisi sumutti pipuurisumutetta ilmastonmuutosuskovaisten päälle. 

Vai se, että Suomen hallitus ja THL on sumuttanut kansalaisia koronassa tähän päivään saakka ? 

Sillä tämä koronahan on psykologisen sodankäynnin keinoin käytävä sota, jonka päätarkoitus on sisäänajaa viiden vuoden syklillä ns. Uusi Normaali, joka olisi jo tuon Uuden Maailmanjärjestyksen sisäänmenovaihe. 

2025 vuoteen mennessä tämä hanke olisi valmis ja silloin Saksa alkaa luomaan EU:sta liittovaltiota.

Lähteet: IS