http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 22. lokakuuta 2020

Korona tartuntahuippu on kuin Jehovien maailmanloppu - Siirtyy aina vuodella eteenpäin


Tässä ei ole edelleenkään mitään pelättävää tämän Koronan suhteen, sillä tämä tartuntahuippu on vähän samanlainen kuin Jehovien maailmanloppu, eli se siirtyy aina vuodella eteenpäin, jos ei se toteudu.

Mutta minä voin selvännäkijänä kertoa jo nyt tämän Koronahuipun salaisuuden ? 

Sillä mitään koronahuippua ei tule missään vaiheessa.


Facebookissa on kiertänyt jo kuvia maskien aiheuttamista haitoista.


Mutta tällä maskilla on vähän sama vaikutus kuin koiriin... Etteivät koira pääse puremaan muita ihmisiä.

Mutta ihmisten kohdalla tällä maskilla taas haetaan psykologisen sodankäynnin ihmisistä erkaannuttavaa ja sosiaalisesti eristävää psykologista vaikutusta.


Kuvitelkaas nyt jos olisitte nyt siinä iässä, että syntyisitte nyt tähän maailmaan ja jos vanhempanne olisivat mukana noissa korona naamiaisissa, niin olisihan se melkoisen pelottava kokemus jollekin vastasyntyneelle kuin ihan 1-3 vuotiaalle nähdä noita puoli-aivottomia vaippanaamoja joka puolella ja heidän kanssaan ei saisi edes katsekontaktia, kun koko suku näyttäisi sen keskellä kuin 1800-luvun villin lännen pankkirosvoilta.

Vappu on kerran vuodessa ja silloin voi sen naamarin laittaa naamalle yhdeksi vuorokaudeksi, mutta tämä Munchausenin syndrooma nimeltä KORONA ja sen maailmalaajuiset sekä kansalliset naamiaiset ovat jo melkoisen psyykkisen terveydentilan sairastumisen merkki, jonka oireet muistuttavat joukkopsykoosin kaltaista ilmiötä.

 Sillä tämä KORONA on joukkopsykoosiin perustuva joukkosuggestio.

Eli luullaan, että siellä on jonkin virus, joka leviää perusterveisiin ihmisiin.

Mutta perusterveet ihmiset kantaisivat sitä oireettomina.

Testit ovat myös väärennettyjä ja perusterveet ihmiset näkevät sitten papereista, että testitulos positiivinen.

Psykiatriassahan tuollaista hokkus pokkus lääketiedettä harjoitetaan edelleen, että sinne paperiin voidaan saada kuka tahansa ihminen näyttämään hulluksi, jos papereissa lukee, jonka jälkeen sitten sillä potilaalla on tarkoitus BIG PHARMA:n alkaa tekemään neuroleptilääkkeiden liiketoimintaa.

Mutta tässä Koronassahan on sama homma, sillä sitä liiketoimintaa tehdään nyt mm. pankkiirien puolelta tuhoamalla pienyrityksiä ja ostamalla niitä pois, jonka seurauksena nämä miljardöörit ovat rikastuneet tuntuvasti näinä kovina aikoina.

He juurikin näkevät nämä pienyrittäjät hankalina tapauksina, koska pienyrittäjillä on usein taloudellista pääomaa ja nyt tämän Korona shown tarkoituksena on saada se pääoma, eli varallisuus pois pienyrittäjiltä ja ajaa pienyrittäjät konkursseihin näillä lähes mielipuolisilla Koronarjoituksilla, joilla ei ole järjenkäytön kanssa mitään tekemistä. Että siinä suhteessa eihän näitä aikoina enää mitään viihdetaiteilijoitakaan tarvita, kun Korona kieltää näitä kuuluisiakin stand-up koomikoita menemään enää keikoille.

Sillä sitä parasta viihdettä näette ihan tuiki ilmaiseksi seuraamalla näiden Koronauskovaisten viranomaisten tiedotustilaisuuksia.