http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 19. lokakuuta 2020

Venäläismies teki testin voiko kasvomaski saa aikaan happimyrkyksen


Venäläismies teki testin, että voiko kasvomaski saada aikaan happimyrkytyksen.

Testin tulos yllätti.


Testihenkilön happitasot laskivat niin alas, että siinä tilassa ihmiselle tulee mm. päänsärkyä.

Joten tässähän se nyt tuli julki mitä tuolla kasvomaski hommalla eliitti ajaa takaa ? 

No tietenkin sitä, että sillä saadaan kansalaisissa aikaan näitä happitasojen laskuja ja päänsärkyä ynnä muita terveyshaittoja, jotta ne ihmiset saadaan helpommin sinne täysin hyödyttömiin koronatesteihin ja jotta nämä ihmiset valmistautuisivat menemään lopulta sinne koronarokotteelle ja vaarantamaan terveytensä sen tähden, että tämä RNA-rokotteita valmistavat rokoteyhtiöt haluavat saada tehtyä heistä vieläkin tyhmempiä ihmisiä, mitä he jo ovat nyt.


Tuon eri lääketehtaiden jo nyt testaaman koronarokotteen (RNA-rokote) salaisuus ja tarkoitusperä on saada hajoitettua ihmisen lusiferaasientsyymi, eli bioluminenssi.

Maallikolle tiivistettynä... Että tuo bioluminenssi ja lusiferaasientsyymi on se osa ihmisen biologisista valoa tuottavista tekijöistä (proteiinit), joista muodostuu myös yhteys sieluun.

Mutta jos tämä yhteys sieluun katkaistaan jonkun rokotteen avulla, niin tällä silloin saadaan tyhmennettyä ihmisen ruumiin ja sielun korkeimman itsen välinen yhteys.  

Bill Gatesille tämä aihe on aina sairas pakkomielle, koska hän on tässä valtaväestön rokotushankkeessa mukana pääorganisaattorina rokoteyhdistyksensä kautta.

Tuossa videolla hän sen sanoo, kuinka tällä RNA-rokotteella on ihmisen DNA:ta muokkaava teho ja vaikutus.

Tämän piikkihankkeen takana on YK sekä Rockefeller Foundation, jotka ovat myös laatineet tämän koronapandemia huijaus narratiivin (korona käsikirjoitus).

Se luki jo siellä IMF:n maailmanpankin dokumenteissa, että tämä korona vouhotus on ohitse vasta tarkalleen 30.03.2025 mennessä.

Mutta tässä kyllä positiivisempaa on se, että mikäli riittävä vastarinta syntyy ennen sitä, niin tämä voi olla jo alle vuodessa tai parissa vuodessa ohi, koska ei nämä korona piikkejään valmistelevat elitistit minnekään pääse pakoon, jos he saavat raivostuneet kansalaiset joukkoineen peräänsä.

Heillä kyllä on maan alle kaivettuja bunkkereja sekä pakopaikkoja mm. Uudessa-Seelannissa.


Mutta ei nämä Saatanaa ja Luciferia palvovat raukat minnekään pääse pakoon, koska he ovat alusta lähtien tuhoon tuomittuja tämän tyrannisen ja totalitaristisen UUSI MAAILMANJÄRJESTYS hankkeensa toimesta, koska se on tuhoon tuomittu hanke, joka ei koskaan tule onnistumaan.


Mutta tämä Euroopan union on näiden rikkaiden huumekauppias sukujen rakentama ja se on kuin eräänlainen pajatso, jota nämä herrat pelaavat miljardin euron panoksin.

Mutta kun tuon tason peliriippuvainen pelaa sen pajatson lopulta loppuun, niin aina lopulta heiltä loppuvat rahat kesken.


Mutta nyt vuoden 2020 alussa näiden miljardöörien peli vaihtui ja se vaihtui koronaksi.

Koronahan on lautapelinä tällainen biljardin tapainen peli, josa pelaajat lyövät kepeillä kiekon muotoisia nappuloita neliskulmaisen pelialueen kussakun nurkassa oleviin reihiin sisään.


Mutta mitäs se Korona tarkoittaa eri maiden kielellä ? 

Se tarkoittaa kruunua.


Kruunu on yleensä monarkkeilla päässä.


Gematrialla taas tämä sana CORONA tuottaa numerosarjan 666, joka on pedon luku.