http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 28. lokakuuta 2020

Myös Ranska sulkeutuu joulukuun alkuun saakka

 


Myös Ranska ilmoittaa sulkevansa paikat joulukuun alkuun saakka.

Mutta jos Suomi sulkeutuu myös joulukuun alkuun saakka, niin se paljon tärkeämpi asia on, että sulkeutuuko sinun mielesi, sillä koska tämä Koronavirus hysteria on psykologisen sodankäynnin operaatio.

 Joten silloin sillä leikitään ihmismielesi kanssa, jonka kohteena ovat kaikki ne ihmisyksilöt, jotka altistuvat tälle koronapropagandalle ja maskisekoilulle, koronarajoituksille jne. 

Sillä kyllä ne siellä CIA:lla, Tavistock Instituutissa, sekä John Hopkins Yliopistossa tietävät, että miten ihmismieli toimii. Sitähä nvarten CIA:llakin se Projekti Mk-Ultra käynnistettiin silloin 50-luvun alussa, jotta tiedettäisiin miten ihmismieli toimii ja miten sitä pystyttäisiin manipuloimaan paremmin.


Joten vaikka tällainen keittiöpsykologi olenkin, niin olen sen monta vuotta ja tuntia jo näitä asioita tutkinut, että tiedän tämän Koronan (COVID19) olevan maailmanlaajuinen psykologisen sodankäynnin operaatio, jossa hyödynnetään tämän Mk-Ultra mielenhajoittamis ja hallitsemisprojektin sääntöjä.

Projekti ARTISOKKA (Project ARTISCHOKE) oli FBI:lla myös Mk-Ultran ensimmäisiä sivuprojekteja, joka myös keskittyi ihmismielen tutkimiselle sekä ihmismielen traumoille. Tuossa olivat mukana myös USA:n armeija, laivasto sekä ilmavoimat.

Siinä keskityttiin mm. ihmismielen hajoittamiselle mm. LSD:n, meskaliinin, heroiinin, peyoten, marihuanan ja kokaiinin voimin. Eli käytännössä näidenkin huimausaineiden testaus on ollut aikanaan CIA:n hoteissa.

Lähde: IS