http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 22. lokakuuta 2020

Suomen väitetään hakevan EU:lta turvaa Venäjän vaikuttamista vastaan


Kansanuutiset verkkolehdessä oli juttu otsikoituna "Jopa dramaattinen muutos" - Suomi hakee nyt EU:sta turvaa Venäjän vaikuttamista vastaan.

Kansanuutiset kun on Vasemmistoliiton kerran viikossa ilmestyvä lehti, joka väittää olevansa sitoutumaton vasemmistolehti. 

Mutta tuo venäjävastaisuus jo heti alkuunsa paljastaa sen, että valevasemmistolehtihän se on ja vetää tuon Venäjä-kortin esiin poliittisen mielipidevaikuttamisen motiivein.


Mutta kun näiden valemedioiden toimittajat on usein voideltu sieltä CIA:lta asti, niin näiden toimittajien hillotolpat ovat jo sen suuruisia, että siinä vaiheessa on jo vaikeaa enää lähteä kirjoittamaan kenenkään totta, jos niistä valhejournalismista ja Venäjä-korteista maksetaan tuplastikin enemmän näille toimittajille rahaa taskuun.

Mutta tämä hybridiuhka sanakin kiertää valemediassa mikä harvaspäivä, mutta kulttuurieliitille hyvin tavanomaista on se, että heidän käyttämäänsä retoriikkaa ei kerrota rahvaille.

He siis puhuvat vaikka kestävyysvajeesta, niin ei sitä mikä on kestävyysvaje voida enää kertoa kansalaisille.

Eliitti puhuu myös mediassa hybridiuhkista ja sitäkään ei voida kertoa kansalle, että mitä ne hybridiuhkat ovat.

Mutta sen sijaan näistä asioista järjestetään milloin mitäkin seminaareja, joiden esittelyteksteissä näistä asioista puhutaan miltei miljoonin kirjaimin ja teknisin korulausein, jottei vain mitenkään keskivertosuomalainen niistä enää kiinnostuisi sen koomin.

Informaatiosota on tämä asia, jota tämä valheiden rapauttama valtamedia käy edelleen ja se on eräänlaista heidän käymäänsä epätoivoista viivytystaistelua näitä sosiaalisen median tuulimyllyjä vastaan, jotka ovat jo heille liian voimakkaita.

Eli heidän koneestaan on moottorit jo ruosteessa ja koneöljykin uhkaa loppua, joka valtamediassa on valheita sekä pelkoa.

Näillä kahdella sitä valtamedian konetta edelleen väsyneesti öljytään ja viihdejournalismi tulee siellä etuvetoisesti perässä.


Mutta JOHN HOPKINS YLIOPISTO, MIT, CIA, MI6 mikä heitä ihmismielen osalta yhdistää keskenään ? 


No se, että siellä ollaan edelleen äärimmäisen kiinnostuneita ihmismielestä ja siksihän se CIA:n Mk-Ultrakin käynnistettiin 50-luvulla, jonka moottoreina toimi taas nämä amerikkaan kaapatut natsitiedemiehet. 


Saksalaiset natsitiedemiehet olivat myös heitä, jotka liittivät tämän LSD:n tuohon Mk-Ultra tutkimukseen ja he saivat tuossa tutkimuksessa lopulta selville, että LSD toimi melkoisena totuusseerumina.