http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 8. maaliskuuta 2021

Väärennetystä koronatestitodistuksesta saa jopa vankeutta, mutta viranomaisten väärentämä koronatesti on laillinen


Elämme aikamoisen hulluja aikoja, kun nyt viranomaiset pidättävät ihmisiä rajoilla väärennettyjen koronatestitodistusten hallussapidosta.

Kaksi suomalaista jäi kiinni viime viikolla Tallinnan satamassa väärennetyistä koronatestitodistuksista ja nyt heitä uhka jopa vankeus.

Mutta viranomaisten väärentämä koronatesti (PCR-testi) on edelleen täysin laillinen ja viranomaiset eivät ole vieläkään joutuneet tästä koronatestipetoksesta minkäänlaiseen vastuuseen, koska kyseessä on maailman suurin petos, jota suojelee WHO, YK, CDC, JOHN HOPKINS UNIVERSITY, MIT, Rockefeller Foundation, Pfizer, Bill & Melinda Gatesin säätiö, THL, Aluehallintovirasto, Poliisihallitus jne. 

Koronaviruksen luulosairauden tartuntaketju se vain kasvaa entisestään ja mitä suurempi määrä näitä koronalla peloteltuja luulosairaita ihmisiä syntyy, niin sitäkin suurempi soppa tästä vielä syntyy, koska viranomaisilla on pakkomielle saada ihmiset koronatesteihin keinolla millä hyvänsä, vaikka kyseessä on maailman suurin petos.

Kun ne on ne rokotteet, jonne nämä tahot haluaisivat ihmisten menevän, jotta heistä päästäisiin eroon tappamalla heidät näillä mRNA rokotteilla.

Lähde: ILTALEHTI