http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 17. maaliskuuta 2021

Jo toinen afrikkalainen presidentti laitettu kylmäksi, koska ei suostunut näyttelemään IMF:n koronakässäriä ?

 

Jo toinen afrikkalaispressa on laitettu kylmäksi, koska he eivät suostuneet näyttelemään osaansa tässä IMF Pankin globaalissa korona kässärissä.

Tansanian presidentti John Magufuli oli kuollessaan 61-vuotias ja hänen tietenkin sanottiin sairastuneen koronaan.

Maan oppositiopoliitikko Tundu Lissu väitti aikaisemmin tällä viikolla, että Magufulilla olisi koronavirustartunta, mutta tätä ei olla vahvistettu.

Aikaisemmin viime keväänä vuosi sitten Magufuli hyökkäsi julkisesti maansa koronavirustartuntoja tutkivaa laboratoriota vastaan ja syytti sitä jopa sabotaasista toteamalla, että ihmiset saattavatkin olla täysin terveitä ja kyseisen laboratorion välineistö ja henkilökunnan ammattitaito on täysin kyseenalaista.

Toinen omituisuus mikä tähän Magufulin tapaukseen liittyy on se, että mies oli ennen kuolemaansa pitkään kateissa.

Hän sanoi viimeisten kuukausien ajan useasti, ettei Tansaniassa ollut koronavirusta.

Magufulin kuolinsyyksi väitetään sydänsairautta, josta hän kuulemma oli kärsinyt jo 10 vuotta.

Hän julisti koronaviruksen jo voitetuksi viime toukokuussa vuonna 2020.

Magufuli kertoi viime keväänä, että hän oli lähettänyt salaa laboratorioon useista eläimistä, hedelmistä ja jopa moottoriöljystä otettuja näytteitä, joista myös papaijalla, viiriäisellä ja vuohella oli koronavirus.

Tämä toinen afrikkalainen presidentti, joka kuoli viime vuonna oli Burundin presidentti Pierre Nkurunziza.


Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lla on useissa afrikan maissa ns. haarakonttoreitaan, eli toimistoja. 

Esimerkiksi tämä YK:n pääjohtaja Dan Hammarskjöld murhattiin vuonna 1961, kun häntä kuljettanut lentokone ammuttiin alas Sambian ilmatilassa.

Tapaus julistettiin heti lento-onnettomuudeksi, vaikka tapauksen takana oli Etelä-Afrikassa toiminut tiedustelupalvelu, joka toimi merentutkimuslaitoksen nimellä kulissina.

Koneen ampui alas belgialais-brittiläinen tiedustelupalveluiuden palkkasoturi Jan van Risseghem.

Hammarskjöld hiljennettiin, koska hän halusi tukea Afrikan useita maita omavaraistumaan. Mutta tämäpä ei käynyt näille Afrikan kolonisaatiota harjoittaville valtatahoille. Joten Hammarskjöldistä tuli uhka, josta piti päästä eroon.

Aivan samalla tavalla nämä Afrikkalaiset presidentit, jotka nyt uskaltavat ja ovat uskaltaneet kyseenalaistaa koronan ja ovat yrittäneet uhmata sitä, niin ovat myös muodostaneet uhan lääketeollisuudelle. 


Mutta tätä koronavirusvalhetta jatketaan maailmalla niin pitkään, kunnes riittävän moni ihminen herääkin tästä unesta ja huomaa, että heitä onkin vedätetty pahemman kerran. Kuten sen jo Ano Turtiainenkin siellä eduskunnassa uskalsi julkisesti sanoa.

Turtiainenhan vielä paljasti tässä muutamia viikkoja sitten sen, kuinka räikeästi eduskunnan kulmahuoneissa mm. naureskellaan suomalaisten typeryydelle, kuinka he pelkäävät koronaa ja alistuvat.

Tämänlainen elitistinen käytös kuvastaa tuota suomalaisen poliittisen eliitin ylimielistä toimintaa. Mutta samoin myös suomalainen korruptoitu media toimittajineen asennoituu koronaan myös yhtä samanlaisella ylimielisyydellä ja arrogantilla asenteella.