http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 10. maaliskuuta 2021

Saako Sanna Marin nuotit Klaus Schwabilta ?


Pääministeri Sanna Marin ilmoitti julkisesti äsken, että kamppailu koronan virusmuunnosten kanssa voi jatkua vielä vuosien ajan.

Hän kertoi olevansa huolissaan virusmuunnoksista, joita voi mahdollisesti syntyä lähitulevaisuudessa.

Hän kertoi myös saaneensa Euroopa-neuvoston kokouksissa tiedon, että Euroopassa pitäisi olla yhteinen hätätilamenettely tällaisista uusista koronamuunnoksista.

Että jos tällainen käytäntö olisi olemassa, niin silloin ei enää sitä virusta pääsisi kulkeutumaan rajojen yli.

Mutta Sanna ei taas kertonut sitä, että tämä virusmuunnos on valuuttarahasto IMF:n rahoittama käsikirjoitus, jonka ainoa agenda on tuhota ensin EU maiden talous, jotta nämä saadaan sitten liittovaltiokelpoisiksi. 

Koska ei EU maat kuten Puola, Tsekki tai Unkari sinne Saksan johtamaan liittovaltioon vapaaehtoisesti lähde. Kyllä siellä täytyy ensin tuhota talous ja saattaa nämä koronafasistiset toimet valtiollisesti, jotta rajaliikenne kiristetään koronarajoituksilla, jolla hankaloitetaan vapaa liikkuvuus, kuten nyt jo nähdään.

Sillä voin nyt paljastaa tämän totuuden, että jos nyt se Saksan ja EU-maiden yhteinen liittovaltio rakennettaisiin nyt päivän sisällä, niin tämä korona ja virusmuunnokset katoaisivat sen seurauksena yhdessä vuorokaudessa, koska nämä ovat vain IMF valuuttarahaston satuja, koska jollainhan se liittovaltion rakennushanke täytyy harhauttaa EU maiden kansan huomio muualle, koska muuten nämä EU maiden ihmistet käyttäisivät kaiken energiansa siltä liittovaltiohanketta vastaan taistelemiseen.

Suomen THL:llä ja Suomen hallituksella on tämä salainen koronavirus kässäri, jossa on lukee nämä kaikki seuraavatkin koronaviruksen mutaatio vaiheet, joten ne kun ovat käsikirjoitus. Että jos se olisikin aito ja oikea virus, niin ei oikeaa virusta voi ennustaa niin, että sellaisen leviämisestä voitaisiin laatia mitään 2020-2025 vuoden sisällä olevia viiden vuoden kässäreitä, kuten tästä koronasta on laadittu sellainen.

JOHN HOPKINS UNIVERSITY on se paikka, jossa jo nyt luodaan SPARS virusepidemiasta käsikirjoitusta, jonka olisi ennusteiden mukaan tarkoitus lähteä leviämään maailmalla 2025-2028.

Kun nämä virukset ja virusteatteri on nyt katsottu hyväksi eliitin keinoksi alistaa kansakuntia ja saattaa maailma tämän uuden maailmanjärjetyksen, eli uuden normaalin alaiseksi.

Sanna Marin saa nuotit hyvin todennäköisesti jostain ulkomailta ja hän tuntee jo entuudestaan Sveitsin talousfoorumin pääjohtaja Klaus Schwabin, joka on tämä James Bond rosvon näköinen konna.

Schwab on tämä mies, joka ajaa tätä globalistien The Great Reset hanketta eteenpäin, jonka tavoite on tuhota koko maailman talous.

Tämän kyseisen hankkeen tarkoitus on poistaa maailmasta kaikki pienyritykset ja tuoda niiden tilalle monikansallisten korporaatioiden BIG PHARMA tyrannia, jota nyt ollaan jo esilletuomassa mm. näillä rokotepassiohjelmilla ja rokottamattomista ihmisistä tehdä sitten b-luokan kansalaisia.

Kansainvälinen ja kansallinen rokotusohjelma on biologisen sodankäynnin operaatio, koska niillä koronarokotteilla (mRNA-rokotteet) ei ole tarkoitus parantaa ketään koronasta, vaan ne ovat biologiseen sodankäyntiin väestön harvennuskeino.


Lähde: Verkkouutiset