http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 23. maaliskuuta 2021

Raivo koronakieltäjiä kohtaan kasvaa - Jyvät erottuvat akanoista

 

Olen kuullut viime päivinä mitä räikeimpiä juttuja somessa siitä miten suurta raivoa tämä koronan kieltävien ihmisten joukko on saanut aikaiseksi.

Eräskin oli naispuolinen hoitaja, joka oli todennut, että jos hänen hoidettavakseen tulee toisinajattelija, niin hän lupaa antaa huonompaa hoitoa.

Yhden keski-ikäisen naisen Facebook seinälle tulvivat hänen tuttaviensa vihaiset viestit, jotka olivat täynnä raivoa, koska kyseinen nainen oli viime lauantaina osallistunut tähän Suomen itsemääräämisoikeutta ja vapautta puolustaneeseen mielenosoitukseen.

Siellä sen tutut julistivat, että "nyt minä poistan sinut kavereista".

Näin tosiaan käy, jos liityt totuuden ja valon puolelle.

Eli nämä entiset kaverisi, jotka kulkevat pimeydessä eivät enää kestä valoasi.

Mutta ei valon ja totuuden puolella tarvitse silti kulkea yksin.

Antaa näiden hölmöjen käydä ottamassa se piikki, jos he uskovat siihen, että siitä on heille jotain apua.

Olemme jo siinä vaiheessa, että hölmöläisyydestä ei enää sakoteta, vaan siitä saa kanssamatkustajilta tukea tuollaisen maskin kautta, kun voit tuntea joukossa yhteenkuuluvuutta, kun alennetaan happitasoja yhdessä ja hankitaan yhdessä jokaiselle aivovamma happivajeesta.

Imetään yhdessä bakteereja ja hengitetään yhdessä omaa hiilidioksiidia ja kuvitellaan, että suojaudumme tällä joltain vaaralliselta virukselta, vaikka se vaarallinen virus on siinä rokotteessa sisällä, joka tekee kehostasi mutaatioviruksen kantajan ja immuniteettisi tuhoutuu, jos otat sen rokotteen.

Lehdet taas joutuvat kirjoittelemaan tätä lääketehtaiden korona-propagandaa, että "jokainen rokottamaton on toiselle riski", vaikka asia on juurikin päinvastoin, sillä hän joka käy sen mRNA rokotteen hankkimassa pistää itseensä mutaatioviruksia ja hänen kehostaan tulee niiden virusten kantaja, jolloin rokotteen ottajasta tulee geenimanipuloitu organismi.

Lukuisat ihmiset ovat Suomessa jo kuolleet sen rokotteen jälkeen ja lehdistö on hiljaa, mutta somessa nämä jutut leviävät.

Suomen nykyinen hallinto syyllistyy jokaisessa kuolintapauksessa sotarikokseen, koska pakkorokotus on sotarikos, joka on säädetty niissä II-maailmansodan jälkeisissä natsioikeudenkäynneissä, eikä se lainsäädäntö ole pyyhkiytynyt minnekään.



Esimerkiksi tämä ASTRA ZENECA tulee monien maiden sanoista.

Astra = hindujen sanskrittiä ja sillä tarkoitetaan joukkotuhoasetta (supernatural weapon).

ZE = että (Puolan kielellä)




NECARE = tappaa (Latinan kielellä).