http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 5. maaliskuuta 2021

ke 3.3.2021 pidettiin Baltzar oikeudenkäynti - Media vaikeni kokonaan


SDP vaikuttaja Veijo Baltzarin ihmiskauppaoikeudenkäynti pidettiin 3.3.2021 keskiviikkona. Mutta median edustajat eivät päässeet paikalle, koska ilmeisesti SDP:ltä oli tullut käsky aina valtioneuvostosta asti, ettei sinne tule tällä kerralla päästää yhdenkään median edustajia kameroineen sekä toimittajineen.

Kyseisen oikeudenkäynnin haastehakemuskin on julistettu salaiseksi.

SDP:n puolueen johto kun haluaa salata tämän Suomen Epsteinin Veijo Baltzarin huvilalla tapahtunutta paritusta lukioikäisillä tytöillä, joiden lapsiprostituoitujen asiakkaina oli tunnettuja suomalaisia poliitikkoja, joiden nimiä ei Suomen korruptoitunut media voi vieläkään kertoa, koska muuten näiden pedofiilikansanedustajien poliittiset urat tuhoutuisivat siltä seisonnalta.

Baltzar paritti lukioikäisiä tyttöjä Raaseporin huvilallaan. Tytöt oli sinne vartavasten hankittu asumaan Baltzarin kanssa. Mutta todellinen nuorten tyttöjen käyttötarkoitus oli paritus mm. SDP:n poliitikoille.

Jeffrey Epstein työskenteli Mossadille, niin olisi hyvin mielenkiintoista tietää, että kuka oli tämän Veijon todellinen työnantaja kulissien takaa? 

Sillä jos hänen Raaseporin huvilallaan oli asennettu Epsteinin saaren tyyliin seiniin piilotetut kamerat, niin silloin Baltzarin työsuhde saattoikin kuulua jonkun ulkomaantiedustelupalvelun leipiin, jonne myös näiden lukuisten demariedustajien lapsiprostituutiokäynnit tallentuivat ja jos videonauhoja syntyi, niin nyt ne ovat jonkun Sveitsiläisen pankin holveissa, joilla joku Israelin tiedustelupalvelu Mossad voisi aivan yhtä hyvin kiristää näitä demaripoliitikkoja.