http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 10. maaliskuuta 2021

Puiston penkitkin kielletty Uudessa Normaalissa


Tämä psykopaatti-sadistien porukka on kyllä seonnut pahemman päiväisesti, kun puiston penkitkin täytyy poistaa keinolla millä hyvänsä, jottei syntyisi sosiaalista kanssakäymistä ihmisen välillä.

Joku perusidiootti voisi edelleen luulla, että näillä puiston penkeillä torjuttaisiini lähikontaktien syntyminen ulkona, jotta suojauduttaisiin siltä koronavirukselta. 

Mutta lopulta nämä hölmöläiset joutuvatkin huomaamaan sen, kun sitten vuonna 2025 huhtikuussa, kun tämä korona on vihdoin ohi, niin tuollakin Turussa puistoissa ei saa enää istua, tai muuten tulee sakkoa.

Tässä näkyy kuva Turusta, josta poistetaan penkkejä kaupungilta, koska KORONA.

Korona vedetään aina korttipakasta esiin, kun hölmöläisiä voidaan vielä sillä sanalla harhauttaa. Mutta sitten kun hölmö ihminen tajuaakin, ettei kyse ole koronasta, vaan kyse on uuden maailmanjärjestyksen sairaasta agendasta, jonka tarkoituksena on vain yksinkertaisesti saada ihmisistä PSTD traumaoireiden kanssa hyväksymään tuo dystooppinen agenda, ettet saa lopulta omistaa enää mitään, koska suuryhtiöt ja pankit kaappaavat vallan, kun ensin he tuhoavat PK-yritykset pois.

Mutta jos nyt kerron tässä pienen salaisuuden ensin...

Ei hallitus voi valvoa sitä, ettet sinä saisi istua missään puistossa. 

Hallitus voi kyllä käydä viemässä penkit pois kauppakeskuksista ja puistoista, kuten nämä pirulaiset ovat nyt tehneetkin. 

Mutta aina niin kauan kuin löytyy joukkovoimaa ja viisaita päitä yhteen taistelemaan näitä valta-asemaansa pelkääviä elitistiraukkoja vastaan, niin lopulta käy niin, että nämä pimeään päätyyn pelaajat häviävät tämän ottelunsa ja joutuvat nielemään tappionsa ja se tulee olemaan noille miljardööreille katkeraa kalkkia lopulta.


He eivät sen jälkeen juhli yhdelläkään luksuspaatilla niiden maksullisten naisten kanssa. 

Siellä ei yksikään shampanja lasi kilise enää minkään suurpankin bileissä, kun joku PK-yrittäjät on taas saanut itsensä narun jatkoksi, kun näillä psykopaateilla on vielä tapana nauraa räkäisesti näille velkaantuneille itsemurhan tehneille yrittäjille, kuten se hollantilainen Ronand Bernard (ex pankkiiri) sanoi.

Tämä koko pankkiirien nousu ja tuho tullaan näkemään näiden seuraavien vuosikymmenien aikana.

He ovat sen pelin jo yrittäneet pelata valmiiksi siltä osin, että tässä on jo käynnissä tämä talouden nollaushanke (The Great Reset).

Koronan feikkipandemia tuotiin tähän vain harhautukseksi, koska muuten nämä pankkiirit eivät voisi rauhassa keskittyä PK-yritysten tuhoamiseen.

Mutta heillä on vielä se pirullinen ja ovela juoni siitä, että miten he yrittävät saavuttaa tämän lopullisen tavoitteensa.

No he siis aikovat tuoda tämän globaalin perustulo-ohjelman esiteltäväksi ja siinä hankkeessa näillä lääkejäteillä on päärooli, koska tähän globaaliin perustulo-ohjelmaan on laitettu mukaan kansallinen rokotusohjelma.

Että voisiko pääsiäispaistilampaallekin maksaa korvauksia siitä hyvästä, että hän menee teurastamolle siinä uskossa, että hän pääsisi takaisin laitumelle, jos hän saisi ennen teurastamolle menoa velkansa anteeksi ?

Aivan samaa logiikkaa käyttäen onko niitä ilmaisia lounaita keksitty vieläkään ? 

No ei ole...

Pankkiireille pääasia on aina ollut se, että on se velallinen pankin asiakas, jolla on se työpaikka, jotta hän voi lyhentää velkaansa ja pankki saa pumpattua rahaa sen seurauksena tyhjästä ilmasta luoton laajennuksella.

Aivan kuten siis ilmapalloonkin voidaan puhaltaa ilmaa. 

Mutta tämä FIAT-rahajärjestelmää jos vertaisi ilmapalloon, niin tässä ponzihuijausta muistuttavassa talousjärjestelmässä sen ilmapallon todellinen koko on paljon pienempi, mitä sen uskotaan muuten olevan, koska pankeilla on holveissaan vain 10 prosenttia siitä katteesta, jota se julkisesti ilmoittaa.

Tämä on näinkin yksinkertaista, että jos olet vaikka työläinen ja saat pankista vaikka sellaisen 10 000 euron lainan, niin pankilla tarvitsee silloin olla vain 10 % tuosta summasta holveissaan ja myöntäessään sinulle tuon 10 000 euron lainan, niin pankki luo siinä 90 % uutta rahaa sen 9000 euroa. Mutta pankilla on valmiistaan holveissa vain tämä 10 % tuosta 10 000 euron summasta.

Mutta tämä pankkien ponzihuijaus onnistuu sen vuoksi, koska niin moni asiakas luottaa pankkeihin ja siihen, että uskaltaa pitää niitä rahojaan pankkien tileillä, vaikkei tajua sitä, että heidänkin tileillään käydään silläkin ajalla, kun pankin asiakkaat nukkuvat ja sitä rahaa liikutellaan vaikka missä pörssissä niinä aikoina.


Nämä Sveitsin talousfoorumin konnat Klaus Schwabin johdolla ovat jo melkoisia rosvoja. Heidän ei tarvitse ryöstää Alepan lähikauppoja, koska he ryöstävät nyt maailmalla PK-yrityksiä ja näiden pankkiirien ei tarvitse siihen käyttää yhtään ryöstöautoja tai kommandopipomiehiä.

Se sujuu paljon helpommin, kun luotiin tällainen höpövirus Covid-19 ja feikkipandemia korona.

Nämä multimiljardöörit ovat tehneet viimeisen vuoden sisällä rahaa todella paljon ja eivät he tätä maailman talouden putsausta ja ryöstöä edes rahasta tee, vaan siihen sisältyvät myös geopoliittiset sekä depopulaatio agenda, koska heidän mukaansa maailmassamme on liikaa väestöä, joista tulee heidän mukaansa päästä yli 95 prosenttia eroon. 

Joten tämän vuoksi koronarokotteet ovat biologisia aseita. Mutta ne yritetään huijata kansoille "pelastuksena" koronaviruksen uhalta.

Mutta tämä eliitti tekee yleensä aina päinvastoin mitä he sanovat. 

Jos he sanovat, että tämä suojaa koronavirukselta, niin silloin se ei suojaa koronavirukselta.

Aivan kuten Suomen hallitus sanoo nyt, ettei ulkonaliikkumiskieltoja tule, kun ne tulee, koska ei niitä ulkonaliikkumiskieltoja olisi muuten salaa jo valmisteltu.

Nämä elitistit ovat jo viimeisen vuoden aikana äärimmäisen kiihottuneita näistä valtioille määrätyistä rajoituksista, koska nyt tätä alistamisleikkiä on päästy pelaamaan koko planeetan laajuudella sinne syvään päätyyn, koska nämä elitistit ovat sinne syvään päätyyn pelaajia, eli pimeyden voimien kanssa työtään tekeviä satanisteja.

YK:n pääjohtajat ovat satanisteja, Klaus Schwab on satanisti jne. Vapaamuurarien 33-asteen jälkeen siellä tehdään vala Luciferille, eli käytännössä saatanan kanssa diili. Joten tuo ei enää ole mikään ihme, että miksi nämä miehet ja muutamat naiset, jotka ovat näitä syvään päätyyn pelaajia, ovat niin sadistisen sairaita psykopaatteja.