http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 18. maaliskuuta 2021

Näin toimii Suomen STASI (koronajäljittäjä)


Helsingissä kalliossa toimii Suomen kansalaisten poliittiseen vainontaan keskittynyt STASI, jonka virallinen nimi on koronajäljittäjä.

Heidän työnsä on naamioitu julkisesti, että he toimisivat tartunnanjäljittäjinä, mutta tosiasiassa he keskittyvät Suomen kansalaisten poliittiseen vainoamiseen.

He seuraavat asianomaisia mm. kuntosalaille, kampaamoihin ja nämä poliittisesti vainotut henkilöt merkitään sitten tartunnanjäljittäjien tietokantaan.

Sitten nämä jäljittäjät soittavat asianomaiselle, että heidät on nähty käyvän kampaamolla.

Tämän jälkeen tartunnanjäljittäjät valehtelevat asianomaiselle, että kyseisessä kampaamossa on käynyt ihmisiä, jotka ovat levittäneet koronaa ja nyt tämän asianomaisen täytyy pysytellä kotonaan kahden viikon ajan karanteenissa.

Tästä alkaa sitten tämä 2 viikon poliittinen kotiaresti, joka saatiin aikaiseksi tällä KORONA-STASI partion avulla. Mutta asiassa on vielä sellainenkin puoli, että jos lakkaamme uskomasta tähän hölynpölyyn, niin silloin tämä Suomen poliittista vainoaan harrastava STASI ei enää jäljitä ketään, koska sen rahahanat laitetaan kiinni.

Näillä "jäljittäjillä" ei oikeasti ole mitään juridista legimiteettiä lähteä puuttumaan kenenkään yksityishenkilön elämään edes senkään nojalla, että oletko kätellyt tai halannut ketään.

Tällaisten asioiden kieltäminen jollain lailla menee jo totalitarismin puolelle ja tätä agendaa ajavat vain nämä sairaat ja sadistiset psykopaatit, jotka toimivat WHO:n, YK:n takana ja heitä rahoittaa tälläkin hetkellä Rockefeller Instituutti, joka on nämä koronajäljittäjät myös luoneet yksityisten ajatushautomoidensa kautta.

Koko tämä karanteeni homma on keksitty siellä ja jo vuonna 2010 Rockefeller Instituutissa luotiin tämä futuristinen raportti nimeltä THE LOCKSTEP, joka oli suunniteltu vuodesta 2020 eteenpäin ja siinä oli juuri suunniteltu tällainen LOCKDOWN skenaario, joka liittyi tällaiseen viruksen leviämisaaltoon.

Joten miten tällainen virus voisi itsestään minnekään lähteä leviämään, jos sellainen oli suunniteltu jo tuolloin vuonna 2010.

Mutta asian salaisuushan on, että mitään COVID-19 virusta ei tälläkään hetkellä leviä missään.

5G mastoista tuleva äteily saa ne veret hyytymään ihmisillä ja tämä on se salaisuus, jota edes THL ei uskalla meille kertoa.

Niissä koronarokotteissa on taas tämä tuhoisa DNA:n mutatoiva vaikutus, joka tekee rokotteen saajasta itse virusten kantajan, jolloin heidän solut alkavat tuhoamaan itsensä ja jos henki lähtee, niin omakantaan tulee merkintä, "kuoli koronaan".

Mutta tämä salaisuushan on, että tälläkin hetkellä negatiivisesta koronatestistä Suomen terveydenhoidon omakantaan merkitään positiivinen tulos.

Tämä tehdään vain siksi, että tätä koronavalhetta saataisiin pidettyä kasassa, koska tämä on näille rokotteiden tuottajille äärimmäinen bisnes, paitsi AstraZeneca on ollut taloudellinen fiasko sen rahoittajille, koska sen rokote-erät ovat maailmalla mm. pilaantuneet, koska riittävästi ihmisiä ei ole kuollut sen rokotteisiin.