http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 30. maaliskuuta 2021

24 valtion johtajaa esittävät globaalia sopimusta tulevien pandemioiden varalta


Saksan ajama EU:n liittovaltiohanke ja globalistinen Uusi Maailmanjärjestys sai taas askeleen eteenpäin, kun nyt 24 eri valtionjohtajaa toivat julkisuuteen globaalin sopimuksen, joka perusteltiin "tulevien pandemioiden varalta".

Sen allekirjoitti Ranskan presidentti Emmanuel Macron, Britannian pääministeri Boris Johnson, Saksan liittokansleri Angela Merkel jne.

Tässä propagandasopimuksessa oli yhteinen viesti, joka oli pelottelu, kun siellä sanotaan ettei kukaan ole turvassa, jos kaikki eivät ole turvassa.

Tämä on tätä Illuminaati-eliitin pelottelua.

Nyt nämä maailman johtajat vaativat tuolla propagandasopimuksella kansallisen itsekkyyden lopettamista ja maailmanlaajuista solidaarisuutta.

Mutta tuossa sopimuksessa ei puhuttu mitään kansallisen ja yksilöllisen itsemääräämisoikeuden lopettamisesta, johon tämä vallan verhon takainen eliitti pyrkii tällä koronaplandemiallaan.

Mutta onneksi maailmalla ollaan hereillä ja näille psykopaateille uskalletaan pistää kampoihin, kuten tämä kuvassa oleva englantilaisnuorukainen, jonka kyltissä lukee englanniksi että "FEIKKI PANDEMIA".

Lähde: ILTALEHTI