http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 4. maaliskuuta 2021

Uusi-Seelanti purki juuri koronarajoitukset - Nyt maassa 8.1 magnitudin järistys meren alla ja tsunamiuhka


Uusi-Seelanti väitti muutama päivä sitten selättäneensä koronaviruksen ja ilmoitti palaavansa takaisin normaaliin arkeen.


Nyt alueella on Uudessa-Seelannissa mitattu järisyttävä 8.1 magnitudin voimakkuudella mitattu maanjäristys meren alla, joka on kuulemma aiheuttanut tsunamin uhkan.



Mutta ne jotka ovat vähänkään perehtyneitä näihin ns. energia-aseisiin kuten USA:n armeijan ilmavoimien HAARP:n toimintaan, niin tietää että myös sellaisella militaariteknologialla voidaan saada aiheutettua ihan tuonkin voimakas maanjäristys merenkin alle ja saada silloin keinotekoisesti tuollainen tsunami ihan melkein minne se halutaan.

Joten onko tämä sitten enää mitenkään sattumaa, että juurikin se maa, joka selättää ensimmäisenä koronan, joutuukin tsunamiuhkan alle ? 


IMF pankilla on näissä HAARP iskuissa vain mielessä se, että se toivoisi niillä iskuilla huuhtoutuvan tsunamiveden mukana kaikkia näitä riskiryhmään kuuluvia ihmisiä, kuten työttömiä ja eläkeläisiä mahdollisimman paljon sen tsunamiveden mukana, koska he tuottavat väestönä kaikkein vähiten.

Sillä pankkiglobalistit tarkoittavat tällä riskiryhmällä aivan muuta kuin enää heikkoa immuniteettia, koska näitä sikariporras pankkiireja kiinnostaa enää se mikä jää sen veronmaksajan tuottamien verotulojen viivan alle ja siinä mittakaavalla työtön ja eläkeläinen lukeutuu ns. hyödyttömiin suursyömäreihin. Siksi tämä koronarokotekin keksittiin, että juurikin tästä maailman väestöstä päästäisiin eroon keinolla millä hyvänsä.

Virossakin oli äskettäin kuollut Astra Zenecan koronarokotteeseen 31 vuotias pelastusmies.

Astra Zenecan koronarokotteessa on selvä lopetuspiikkiteho ja se ei todellakaan ole mikään suoja koronaa vastaan, koska mikään korona ei tässä uhkaa ihmisten henkiä ja terveyttä, vaan nämä koronarokotteet uhkaavat jokaisen niiden ottajan henkeä. 


IMF Pankki on jo vuonna 2010 onnistunut aiheuttamaan mm. Haitilla 7,0 magnitudin maanjäristyksen, joka sai aikaan 100 000 - 316 000 ihmisen kuoleman ja n. 1,5 ihmistä joutuivat sen seurauksena lähtemään kodeistaan pois.

Sen HAARP iskun syy sinne johtui Haitin valtion kieltäydyttyä ottamasta IMF lainaa.

Haiti on ollut lisäksi todella tolkuttoman köyhä maa, jossa mm. köyhässä Gonivesin kaupungissa on ollut työttömyysluvut yli 80 prosentia.

Vuonna 2006 Haiti oli maailman korruptoitunein valtio.

Maailmanpankin mukaan juuri Haitilla on maailman neljänneksi vaikeinta perustaa yritys (sija 180/183). Tuo on jo yksistään melkoisen hyvä mittari maasta, jossa globalistipankkiirit ovat jo voittaneet talousssodan pienyrittäjiä vastaan. 

Sillä jos se niistä Kansainvälisen Valuuttarahasto IMF:n pankkiireista olisi kiinni, niin ne haluaisivat, että me kaikki loput maailman ihmiset asuisimme myös jossain halvoissa savimajoissa ja kaivaisimme kaikki muutkin afrikkalaisten lasten kanssa mm. kobolttia alle 30 sentin tuntipalkalla.


Kansainvälisen IMF valuuttarahaston agenda on myös Uusi Maailmanjärjestys ja The Great Reset hanke, eli talouden nollaaminen.

Joka siis tarkoittaa koko maailman talousjärjestelmän totaalista romahduttamista.

Tämän tilalle sitten näillä elitisteillä on suunnitelma rakentaa tuo rokotuspasseille ja muille koronadystopialle sekä BIG PHARMA poliisivaltiolle keskitetty totalitaristinen liittovaltio.

Ensin EU:n yhteiseksi liittovaltioksi ja lopulta maailman yhteiseksi liittovaltioksi, mutta tämä maailman liittovaltiohanke on jo sen verran futuristinen, että se Uusi Jerusalem ei ole vielä näinä vuosikymmeninä edes realistinen tavoite.

Mutta näillä IMF pankkiireilla on selvät aseet tämän maailmanjärjestyksen EU maiden vahvojen kansallisidentiteettien hajotukseen ja se on humanitaarinen maahanmuutto mm. arabeilla, somaleilla ja muslimeilla, koska muslimi ja arabikulttuuri on erittäin voimakas työkalu kansallisen identiteetin henkiseen sekä fyysiseen murtamiseen ja tämä koronan maskisirkus on jo myös osa tämän saman kansallisen identiteetin hajoitusoperaatiota, koska hengitysmaskeilla ei enää ihmisen kasvot ole selvästi tunnistettavissa.

Mutta jos vielä tuohon Uuteen-Seelantiin palataan, niin luultavasti myös maan 14 prosentin talouskasvu ei ollut IMF valuuttarahaston mieleen. Sillä nämä IMF pankkiirit juhlivat vain näitä, että milloin on muutettu kodista sillan alle, tai joku yrittäjä on laittanut itsensä narun jatkoksi. IMF pankkiirithan nauravat tällaisille tapauksille, kuten se Hollantilainen ex pankkiiri Ronald Bernard kertoi.


Uuden-Seelannin taloudesta vielä sen verran, että maassa oli mm. yhdessä kunnassa vielä 2016 vuonna "liikaa työpaikkoja".

Uuden-Seelannin talous kun on varsin riippuvainen ulkomaankaupasta, jonka osuus bruttokansantuoteesta oli vuonna 2004 noin 44 %

Joten tällaisella HAARP:n  yli 3 metrin kokoisilla surffiaalloilla maan talous ei kyllä yhtään parane, vaan jos nuo tsunamiaallot löytävät rantaan, niin siellä tulee tuhoisaa jälkeä maan infralle. 

Veikkaisin, että mikäli siellä nyt tsunamiaallot aiheuttavat tuhoja, niin joku Illuminati pankkiiri- ja liikemiessuvun edustaja on saattanut tälläkin kerralla vuokrata oman luksus sviitin jostain hotellista, josta sitten asettautuu katsomaan, kun paikallisia asukkaita kamppailee noiden kuoleman aaltojen kanssa rannalla. 

Siellä kuitenkin on jo nykyään tsunamivaroitusjärjestelmä, joka ainakin varmistaa sen, ettei siellä nyt tällä kerralla ole enää ranta täynnä tsunamiaaltoja ihastelevia ihmisiä, kun mitä se vielä silloin vuoden 2004 joulukuussa tapahtuneen Tyynenmeren tsunamin aikaan siellä Aasiassa oli.

Mielummin sen H.A.A.R.P. skalaariaseen aiheutetuille maanjäristykseille tulisi olla omat hälytysjärjestelmänsä.