http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 18. maaliskuuta 2021

Miksi valtionvarainministeri Matti Vanhanen on häivytetty Suomen naishallituksen mediaprofiilista ?

 

Nato julkaisti juuri tuoreen tutkimusraportin, jonka mukaan Sanna Marinin hallitus on joutunut laajamittaisen naisvihamielisen verkkohäirinnän kohteeksi.

Suomen nykyinen hallituskuvan kuuluisi olla tällainen, mutta jostain syystä valtionvarainministeri Matti Vanhanen ei sovi hallitusprofiiliin ja se johtuu tästä mainostoimistojen ja isokenkäisten tahojen misogynistisesta agendasta, jonka takia Suomeen on alunperinkin tämä naishallitus muodostettu.

Tämä misogynistinen agenda ja Suomen naishallitus on psyop tyylinen operaatio, jolla tämän hallituskauden jälkeen tämä kaikki paska halutaan kaataa näiden naisministerien niskaan.

Sen efekti sitten heijastuu Suomen naisiin ja tämä taas kiristää entisestään tätä Rockefeller Foundation instituutin miesviha agendaa, joka saa tämän sukupuolten välisen sodan syvenemään entisestään täällä.

Mutta faktahan on, että Suomi on tarkoitus tuhota PK-yrityksiä myöten liittovaltio kelpoiseksi, koska sitten pankit saavuttaisivat tämän riittävän vakavaraisuusasteen, jolla Suomen valtio saavuttaisi viimein tuon Saksan ja EU:n komission vaatiman EU-liittovaltion vakavaraisuusasteen.

Tämä on valtionsalaisuus ja tätä ei voida kertoa kansalaisille, koska tässä on käynnissä vieläkin suurempi putsaus, mitä silloin 90-luvun lamassa tapahtui. 

Koiviston konklaavi kylvi tuolloin tuhoa Suomeen. Mutta nyt täällä kylvää tuhoa toinen operaatio, jonka alle vain nämä pankkiirit IMF Valuuttarahastosta joutuivat luomaan tämän feikkipandemian, koska tämä putsaus on jo niin suuri taloudellisessa mittakaavassa, että kansalaisten huomio on saatava kiinnittymään muualle sen ajaksi.


Naton raportin tilasi Pääministerin kanslia itse

Mutta vieläkin överimpi juttu on se, että tämän Naton selvityksen Suomen "naisvihaa" aiheuttavasta naishallituksesta tilasi itse Pääministerin kanslia.

Oma lehmä on heillä pahasti omassa ojassa.