http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 7. maaliskuuta 2021

6.3.2021 yönä pääkaupunkiseudulla oli omituista lentotoimintaa koko yönä

 


Suomen armeijan ilmavoimilla on ollut viime päivinä kaupunkiin liittyviä erikoisjoukkojen harjoituksia.

Kuvassa näkyy 6.3.2021 yöllä tapahtunut helikopterilento, jota lennettiin vielä klo 02.00 aikaa yöllä pääkaupunkiseudun taivaan yllä.


Kyseessä oli vielä tämä halvimpiin kuuluva helikopterimalli Robinson R44 Raven.

Että mikä on ollut tuon öisen siksakkilennon tarkoitus? 



Flighradarin perusteella tuolla helikopteri mallilla on viimeksi n. 9 tuntia sitten käyty lentelemässä Malmin läheisyydessä.

Tiedän, että Gang Stalking operaatiossa käytetään joskus helikopteria targettien ahdisteluun, joka on sitä, että silloin niillä lennetään aina sen paikan yli monia kertoja edestakaisin, jolla alueella targetti asuu.


Olen itse ollut tällaisen häirinnän kohteena viimeksi vuonna 2014, josta sain myös kuvamateriaalia talteen.

Vuonna 2013 silloisessa työpaikassani kävi tapaus, jossa Mäntsälässä helikopteri tuli pörräämään yksityisen toimiston yläpuolella peräti tunnin ajan ja kun päädyin sitä ulos kuvaamaan, niin se alkoi jo hipomaan puiden latvoja, joka menee jo laittomalle alueelle, koska jo ilmailu laki kieltää helikoptereiden lentelyn noin matalalla.

Syynä tuohonkin lentelyyn oli, koska itse eräs asianomainen oli vain 2-3 päivää aikaisemmin silloin elokuussa 2013 lähettänyt Suomen jokaiselle kansanedustajalle luontaishoitojen kieltämistä estävän vetoomuksen. 

Eli kun joku astui lääketeollisuuden järjestäytyneen rikollisuuden varpaille, niin BIG PHARMA:lla oli heti heittää joku lentämään helikopterilla tämän vetoomuksen lähettäjän työpaikan päällä tuntitolkulla ja tuollainenkin halvin helikopteri Robinson R44 Raven pilotin kanssa ei ole mitään halpaa touhua, kyllä se kustantaa monta tonnia pilotin kanssa, jos tilataan tuollainen Gang Stalking pelottelulento. 

Mutta tämä hybridisodankäynti on ilmeisesti jo edennyt siihen pisteeseen, että näitä lentoja aletaan tekemään edelleen yhä enemmän ja enemmän.