http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 9. maaliskuuta 2021

Ruokakauppa GESTAPO joukot tulevat


Helsingin kaupunki palkkaa ruokakauppoihin omat GESTAPO-joukot, jotka laitetaan tekemään tehoiskuja ruokakauppoihin ja menevät valvomaan sinne, että noudatetaanko turvavälejä.

Korona GESTAPO-joukot tekevät iskuja ensi viikosta alkaen ja menevät kiusaamaan ihmisiä mm. ruokakauppoihin, kauppakeskuksiin sekä liikuntatiloihin.

Korona GESTAPO-tarkastaja haluaa ensin nähdä yrityksen omavalvontasuunnitelman, joka vaaditaan yli 10 asiakkan yrityksiltä perustellaan julkisesti sillä, että yrittäjä painostetaan noudattamaan koronaturvallisuutta.

Asia on kyllä enemmänkin näin, että mitä enemmän tästä koronturvallisuudesta huolehditaan, niin silloin keskitytään vain korona pelon lietsontaan ja se taas ruokkii tätä koronapelkoon liittyvää luulosairautta entisestään. Mutta se onkin näiden KORONA GESTAPO-joukkojen pääagenda.

Luultavimmin noihin työtehtäviin lähtee psykopaatteja, joilla on jo luontainenkin kyky kiusata ihmisiä, koska jos on syntynyt kusipääksi, niin mielellään kusipäät hakeutuvat sellaisille yhteiskunnallisille aloille, joissa voivat toteuttaa tuota narsisti-psykopatialleen ominaista luonteenpiirrettä.

Mutta kyllä täällä Suomi hölmölässä tämä osataan, kun käynnissä on maailman suurin petos nimeltä korona.

Lähde: MTV Uutiset