http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 6. maaliskuuta 2021

Kuntavaalien perumiskässäri - Mitenkäs meni niin kuin omasta mielestäsi ?


Dosentti Tuomas Malinen kertoi jo vajaa kuukausi sitten kuinka oli kuullut kovan luokan huhun valtioneuvoston tasolta, että tulevat kuntavaalit oli jo päätetty silloin perua.

Mutta nyt tämä kuntavaalien peruminen täytyi jotenkin esittää kansalaisille niin, etteivät kansalaiset huomaisi, että tämä oli suunniteltu jo ennalta. 

Joten nyt vielä muutama päivä sitten aamulla oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (RKP) väitti vielä uskovansa, että vaalit pidetään huhtikuussa. Mutta sitten seuraavana päivänä tulivat hirvittävät koronatartuntalukemat, jotka sitten saivat koko Suomen oikeusministeriön ilmoittamaan, että kuntavaalit perutaan huhtikuulta ja siirretään kesäkuulle.




Tämä hallituksen touhu on jo aivan lähes Kummeli sketsihuumorin tasoa ja sellaista porukkaa siellä Suomen valtioneuvostossa on, uskokaa tai älkää.

Ne alivaltiosihteerit siellä... Ne halveksuvat Suomen kansalaisia... Koska he kyllä tietää, että keitä he siellä palvelevat. Eivät Suomen kansaa, vaan IMF:n kansainvälistä valuuttarahastoa, Sveitsin BIS-pankkia sekä tuota korruption ympärille rakennettua poliittista uraansa, jonka eteen ovat uhranneet Suomen valtion itsemääräämisoikeuden myymällä sitä vastaan sielunsa pois, jotta näille ahneille pyrkyreille riittäisi poliittisen uran kautta rahakkaita hommia ja he tekevät sen vielä psykopaatteina rakkaudesta lajiin, koska psykopaatit rakastaa toimia valtion johdossa, jossa he voivat parhaiten soveltaa tuota heikkojen sortamista Suomi Oyj nimisen yrityksen johdossa.

Kun taas jossain oikeassa pörssiyhtiössä tuollaisesta pörssiyhtiön talouskäyrän paskannuksesta seuraisi koko firman hallituksen vaihto, mutta valtio nimisen liikeyrityksen (FINLAND REPUBLIC OF) kohdalla asia onkin aivan toinen, koska tämän valtion bisnekset siirtyivät 1.1.1995 New Yorkiin, jossa tätä Suomen valtiota on pyöritelty liikeyrityksenä siitä lähtien, koska EU jäsenyys käytännössä jo oli sinetti Suomen valtion myynnille näiden Wall Street ja Lontoon Pörssin keinottelijoiden käsiin.


Feikatuilla nousevilla koronaluvuilla rakennettiin tämä narratiivi kuntavaalien perumiselle

THL väitti laskeneensa kolme erilaista skenaariota epidemian kululle ja helpoimmassa skenaariossa olisi ollut päivittäisiä tartuntoja kuntavaalien aikaan noin 2600.

Olisi kyllä melkoista jos Veikkaus Oyj voisi myös samalla käytännöllä laskea skenaarioita, montako loton päävoittoa olisi minäkin lauantaina ja sitten valita sen heidän kannalta taloudellisimman vaihtoehdon. Sillä aivan samalla metodilla tämä KORONA lotto toimii THL:n tapauksessa, sillä ei tässä mistään oikeista taruntalukemista puhuta, koska nämä PCR-testitkin ovat kaikki täysin valheellisia ja epäluotettavia.

On aivan uskomatonta, että miten tässä Suomen kaltaisessa sivistysvaltiossa on pakko mennä sellaiseen fasistiseen ihmiskokeeseen kuin ulkonaliikkumiskiellot, mutta ilmeisesti se IMF:n Suomeen maksamat melkein miljardin euron lahjukset edellyttävät koronakaranteenimaisia pakkokeinoja, joihin ulkonaliikkumiskiellot kuuluvat yhtenä pakollisena osana tätä ihmiskoetta ja sitä vastaan noi IMF valuuttarahaston koronalahjukset myös tulivat näille eräille valtion korkeimmille virkamiehille.

Siinä siis katsotaan, että kuinka kyykkyyn Suomalaiset ovat vielä valmiita menemään.


Mutta onneksi tässä totuudessa on sellainen pieni vahvuus, että siinä vaiheessa kun ihmisyksilön vanginvartijatietoisuus on puhjennut, niin sitä voisi verrata kuin leijonaan, joka on vapautunut ulos häkistä.

Suomen kansan kohtalo on nyt tässä, että näistä maski naamalla kulkevista ihmislampaista olisi nyt jo viimein aika tulla niitä leijonia ja varsinkin Suomalaisia miehiä, jotka nyt näkee tämän kaiken, niin enää alkaa olla jo melkein niitä hetkiä, jolloin paljon viisaampaa olisi jo nyt nousta siihen omaan voimaansa ja lakata olemasta se kotona koronaa pelkäävä mikkihiiri.

Mutta luonnollisesti tämä leimautumisen pelko on hyvin voimakas osa monen ihmisen pelkoja, jotka liittyvät juuri tuohon, etteivät he uskalla kertoa mielipiteitään tästä fasistisesta ja totalitaristisesta hallinnosta, koska pelkäävät tuon mahdollisen työurankin menetyksellä. Mutta miettikääs nyt kaksi kertaa, että jos tämä elitistien tavoite saada aikaiseksi The Great Reset, eli talousjärjestelmän totaalinen tuhoutuminen ja rahaton yhteiskunta, niin luuletko, että sinä elättäisit sitten perheesi pettuleivällä ja kastemadoilla sekä rikkaruoholla ? 

Sillä nämä pankkiirit, jotka omistavat IMF:n sekä Euroopan Keskuspankin ovat vain kiinnostuneita siitä, että kuinka paljon heillä on näitä ns. veroja maksavia lypsylehmiä käytössä ja nyt ollaan jo menossa kohti The Great Resettiä, jolloin hyvin monesta veronmaksajasta pyritään pääsemään eroon keinolla millä hyvänsä, joten siksi näitä työssäkäyviä ihmisiä houkutellaan korona piikille lopettamaan itsensä.

Sillä vain hölmö idiootti luulee, että se koronarokotuksella käyminen olisi paluu normaaliin. 

Teollinen maailmamme on muutenkin rakentunut idiotismille, mutta vieläkin suurempaa idiotismia nyt tässä ajassa näyttelee tämä koronahysterian pelkoteatteri, johon uskojat eivät pelonsa takia kykene näkemään enää edes metsää puilta.

He ovat näitä ihmisiä, jotka avaavat aamulla television ja katsovat sieltä uutiset vain, jotta voisivat ohjelmoida itsensä tällä koronan pelkopornolla.


Korona on puhdasta eliitin massoille myytyä kuolemanpelkoa ja tämä koronarokote on taas eliitin ihmismassoille myyty pelastus. Mutta tämä pelastus ei pidä miltään osin paikkaansa, koska mRNA rokote on hengenvaarallinen ihmiskoe, jossa rokotteen ottaneesta ihmisestä tulee geneettisen manipulaation organismi itse.


Tämä maskisekoilu on osa Uuden maailmanjärjestyksen alkuvaihetta.

Maskilla peitetään kasvot, eli identiteetti katoaa.

Maski kerää pöpöjä itseensä, joten se kerää bakteerit naamalle.

Maski alentaa myös happitasoja, joka on heikon immuniteetin omaaville ihmisille jopa hengenvaarallista.




Maskin käytöstä tulee happivajeet, jotka pitkällä aikavälillä johtavat pysyvään aivovammaan. Saksassa on jo nyt ilmennyt ensimmäiset kuolintapaukset, kun lapsia on kuollut pitkäaikaisen maskin käytön seurauksena keuhkosairauksiin. Tästä eräs saksalainen lääkäri kertoi jo itkuisena somessa.

Että tulisikohan se jo tällä puheella selväksi, että te lapsienne maskipakottajavanhemmat syyllistytte murhaan, jos lapsenne kuolee maskin aiheuttamiin hengitystieinfektio sairauksiin.

THL on yhtä myös samalla Suomen hallituksessa vastuussa näistä maskeista liittyvistä keuhkosairauskuolemista. 

Mutta luonnollisesti nämä BIG PHARMA:n järjestäytynyttä rikollisuutta edustavat paskiaiset eivät ota mitään vastuuta toimissaan, koska näillä lääketehtailla on jo syytesuoja, koska muuten näiden Pfizerinkin omistajat joutuisivat aina Haagin kansainvälisen sotarikostuomioistuimen eteen tuomittaviksi rokotteilla tehdyistä biologisen sodankäynnin joukkomurhista.

Mutta yhdestä asiasta voimme olla aivan varmoja, että karma kyllä antaa näille kemikaalista sotaa käyville roistoille aina juuri sen mukaan takaisin, mitä nämä mRNA rokotusohjelmaansa tuputtavat roistot ansaitsevatkin. Joten näiden korona Mengeleiden seuraavat elämät varmaan karman neuvosto päättää vähintäänkin jonnekin Zimbabween nälkäkuolema lapseksi tai jotain siihen suuntaan. 

Kyllä jokainen koronatyranni saa oman karmansa mukaisen tuomion, jopa pikakarma tuomiona.

Vaikka vielä nämä koronafasistit ovat kiihottuneita näistä rajoitustoimista. Mutta ei siellä enää pitkään naureta, kunnes tämä totuus lävähtää julki ja nämä rokotetyrannit joutuvat pakenemaan maistaan pois, koska heidän lopullinen vastaanotto olisi niin ruma, ettei näistä rokotebulvaaneista jäisi enää mitään jäljelle. Joten ilmankos Bill Gates mm. omistaa mielettömän kokoiset plantaasit alueita mm. Uudesta-Seelannista, jonne hän on rakennuttanut maanalaisia tuomion päivän bunkkereitaan.

Gates on toisaalta pelkkä marionetti, jonka takana on vielä näitä häntäkin korkeampia rikollisia tahoja kuten Rockefeller Instituutti, JOHN HOPKINS UNIVERSITY jne. 

JOHN HOPKINS YLIOPISTOSSAHAN jo nyt suunnitellaan jo narratiivia SPARS virusepidemialle, joka on huhujen mukaan suunniteltu vuosille 2025-2028. 

He ovat aivan varmasti tehneet analyyseja sen perusteella, että miten kansaa saatiin tällä koronavirushuijauksella kyykkyyn, joten ne SPARS virus plandemian karanteenimallit ovat varmasti kahta kertaa kovempia, tai ainakin näin luulisin, koska kun tuntee näiden elitisti psykopaattien mielenmaiseman, joiden omatunnon ja empatian kompassista on neula katkennut.

Lähde: IS