http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 2. maaliskuuta 2021

Sanna Marinin hallitus kidnappaa nyt ihmisiä poliisin toimesta koronatestiin ja vie pakkohoitoon

Iisalmen poliisi kidnappasi Iisalmessa eilen virolais-suomalaisen siivousyrittäjän Merike Sirelpuun ja vei väkivalloin koronatestiin.

Koronatestin jälkeen asianomainen toimitettiin psykiatriseen pakkohoitoon ja laitettiin vielä lepositeisiin.

Asianomaista mm. kuristettiin useaan otteeseen ja hän oli sidottuna sänkyynsä vuorokauden lepositeissä.

Asianomaisen tytär ehti myös kuvata videon, jossa näkyy kuinka poliisit tunkeutuivat väkisin yrittäjän asuntoon. Mutta poliisi otti kännykän ja poisti videon.

Sanna Marinin hallinto kidnappaa nyt ihmisiä koronatestiin poliisiväkivalloin ja toimittaa pakkohoitoon


Tässä on nyt itse asianomaisen kattavampi reportaasi tästä tapauksesta.

Asianomainen pitää siis Iisalmen alueella Jooga salia ja sinne on terveysviranomaiset iskeneet ja väittäneet, että yhdellä sinne osallistujalla oli koronatartunta ja testin tulos selvisi vasta viime perjantaina, jonka seurauksena kaikki siellä käyneet määrättiin karanteeniin.

Viime lauantaina sitten eräs paikallinen ylikääkäri kutsui tämän asianomaisen käynnille, joka eskaloitui lopulta siihen, että asianomaisen perään lähetettiin paikallinen Iisalmen poliisi, joka lopulta rynnäköi väkivaltaisesti asianomaisen kotiin ja muilutti väkivaltaisesti koronateistin kautta suljetulle osastolle pakkohoitoon.

Asianomainen kertoo myös olleensa yhteydessä Iltalehden päätoimittajaan, mutta katsokaas vaikka, niin kuinka Iltalehti ei hiiskahdakkaan tästä tapauksesta, koska Suomen terveysviranomaisten Mengele lääkärien pakkotoimet ja poliisin väkivalta näissä tapauksissa eivät kestä Suomen nykyistä päivänvaloa, joten nämä tapaukset tulee siksi sensuroida valemediassa, ettei vaan Suomen kansalaisten luottamus poliisia ja terveysviranomaisia kohtaan vaarantuisi.

Siitä pitää viimeistään SUPO huolen, joka vaatii poistamaan nämä Iltapäivälehtien jutun näistä tapauksista. 

Lähde: OSSITIIHONEN.COM