http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 30. joulukuuta 2020

Yli 112 000 ihmisestä 3150 ihmistä sairastui vakavasti Pfizerin korona-rokotteesta


Amerikasta kantautui tieto, että 112 807 ihmisestä, jotka saivat tämän Pfizer-lääkeyhtiön koronarokotteen sairstui vakavasti 3150 ihmistä.

Tämä käy ilmi ihan julkisesta USA:n tartuntavirasto CDC:n raportista (linkki:https://www.cdc.gov/vaccines/acip/meetings/downloads/slides-2020-12/slides-12-19/05-COVID-CLARK.pdf ).

Nämä samat Pfizerin Moderna-rokotteet ovat myös Suomessa ja niitä on pistelty täälläkin koko maassa jo ihmisiin.

Sekä Pfizer sekä nämä muut koronarokotteita valmistaneet lääkeyhtiöt eivät ota mitään vastuutta näiden rokotteiden haittavaikutuksista, koska heille on luotu jo syytesuoja.

Syytesuojahan johtuu siitä, että koska tässä on jo maailmanlaajuinen kansanmurhaoperaatio alkanut näillä korona-rokotteilla.

Lisäksi nämä vallanpitäjät valehtelevat, että korona-rokotteet olisivat paluu normaaliin, mutta nämä psykopaatithan ovat jo sanoneet, ettei paluu vanhaan enää koskaan toteudu. 

Nämä psykopaatithan haluavat vähentää ensin sen 95 prosenttia nykyisestä maailmanväestöstä pois ja loput 500 miljoonaa sitkeetä orjaa sitten jää tänne näiden sadistien alistettaviksi ja ohjailtaviksi, jotka lopulta sirutetaan näillä ihon sisäisillä mikrosiruilla, jota keinoäly A.I. tulee ohjaamaan ja kontrolloimaan.


Tekniikan Maailma (TM) kertoi jo vuonna 2017, kuinka mikrosiru tultaisiin upottamaan kaikille maailman ihmisille ja silloin kohun silmään joutui jo amerikkalainen Three Square Market yhtiö, kun se ilmoitti tarjonneensa työntekijöilleen ihon sisäisiä mikrosiruja.


Nämä tekoäly A.I. hankkeen takana olevat elitistit pitävät ihmiskuntaa puhtaina koekaniineina tälle modernille teknologialle.

Kuten myös terroristien kanssa ei voi neuvotella, niin sama koskee näitä sadistisia teknokraatteja, jotka hääräävät jo tämän aivosiru teknologiansa kanssa joihin kuuluu miljardööri Elon Musk.

Heille tuo ihmisten aivojen mikrosiruttaminen on aina sadistinen pakkomielleoireyhtymä, josta he eivät pääse eroon, koska tuollainen psykopaatti it-miljardööri kokee ihmiskunnan valtaväestön miltei kuin muurahaisiin verrattavina tekijöinä, joiden kontrolloimiseen voidaan vielä upottaa rutkasti rahaa ja tehdä niillä aina suuria voittoja.

Elon Musk julisti jo aiemmin tänä vuonna, kuinka tätä hänen Neuralink-yhtiönsä aivosirua kokeillaan jo tänä vuonna ensimmäistä kertaa ihmiseen.

Musk saisi kokeilla sitä ensin omassa päässään.