http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 15. joulukuuta 2020

Onkos EU:n elpymisrahasto - Saksan EU liittovaltion rakennusrahasto ?


Taloustieteen dosentti Tuomas Malinen kirjoittaa uusimmassa blogikirjoituksessaan tästä paljon kohuttusta EU:n elpymisrahastosta.

Että mikä siinä EU:n elpymisrahastossa on niin salaista, ettei sitä voida kertoa meille Suomen kansalaisille ? 

Kuten Malinenkin tuossa kirjoittaa, että tietämättömiä on helpompi johtaa kielekkeeltä alas kuin niitä, jotka tietävät, että siellä odottaa pudotus syvyyteen. Joten siksi hallituksemme ei voi kertoa totuutta elpymisrahastosta, koska silloin suurin osa suomalaisista ei todennäköisesti hyväksyisi sitä.

Malinen jatkaa vielä toteamalla, että toivomme että se herättäisi suomalaiset ruususen unestaan. Rahastoon liittyessä olemme menettämässä taloudellisen itsemääräämisoikeutemme, todennäköisesti lopullisesti. Se tietäisi myös hyvinvointivaltiomme lopun alkua. Haluammeko sitä todella ?


Mitä Saksa haluaa ? 

Ne jotka ovat vähänkään tutkineet tätä Saksan liittovaltio haaveilua, niin tietävät, että heillä on ensimmäisenä tavoitteenaan luoda EU-liittovaltio, jota he alkaisivat johtamaan ja luoda sinne Saksan johteinen EU-armeija.

Tästä on jo useaan otteeseen uutisoitu viime vuosina.

Eräs brittiläinen ex pankkiiri totesi muutama vuosi sitten, että tällainen liittovaltio toiminta johtaa aina myöhemmin täydelliseen sotilasdiktatuuriin, joten tässä Saksan liittovaltiohankkeessa sekä EU-armeija hankkeessa on silloin jo nyt nähtävillä sen lopullinen tavoite, eli käytännössä vanhan natsi-saksan neljäs valtakunta. 

Mutta nyt he haluavat liittää muut Euroopan maat omaan suurvaltaan ja koota siitä oman yhteisen armeijansa, jotta pääsisivät käymään lopulta sitä sotaa suurvalta Venäjää ja Kiinaa vastaan.

Suomi kun nyt sattuu olemaan tässä Venäjän ja Ruotsin välissä... Sekä meillä on Suomessa eniten yhteistä rajaviivaa Venäjän kanssa, niin luonnollisesti Ruosti ja Norja haluaisivat jälleen sotia tuossa suursodassa Venäjää vastaan siihen viimeiseen suomalaiseen.

Tiedän sisäpiiritietona, että tämä nykyinen EU on päätetty jo vuonna 1971 Britanniassa lopettaa nykyisellä muodollaan vuonna 2025, jonne tuo lopullinen kriisi (koronakriisi) tai joku muu toinen kriisi, joka on taloudellinen tulisi sitten päättämään tämän Euroopan unionin taloudelliseen katastrofiin.

Suunnitelma on hyvinkin selvä, koska tämän eliitin luoman koronakriisin tarkoituksena on ensin tuhota talousjärjestelmä totaalisesti, koska nyt jo Hollannissa on annettu määräys, että enää ruokakaupat saavat olla auki 19.1.2021 asti määrätyillä rajoituksilla.

Idiootti luulee edelleen, että näillä rajoituksilla suojaudutaan joltain koronavirukselta. Mutta todellisuudessa näillä liiketilojen sulkumääräyksillä on tarkoitus tappaa yksityisyrittäjien liiketoiminta ja kiristää kansalaisten kulutusyhteiskunnan taso nollaan ja kun työtä tekevän keskiluokan ostovoima laskee samalla tasolla kuin Himasen palkka, niin lopulta kun tätä pakkokaranteenia kiristetään ensi vuotta kohden, niin lopulta keskiluokka köyhtyy aina lopulta niin paljon, että asuntovelka poksahtaa kuplana jne. 

Tämä sitten luo lopulta sen paineen, että keskiluokalle myydään tämä globaalin perustulon ohjelma ikään kuin pelastukseksi, mutta siinä vaiheessa tämä EU:n eliitti ja Sveitsin talousfoorumin pahikset tarjoavat ratkaisuksi tätä globaalin perustulon ohjelmaa. 

Muttei kerro sitä, että paluu normaaliin ei toteudu enää koskaan, koska tämä dystooppinen Uuden Normaalin poliisivaltio on suunniteltu sinne tilalle pakkokaranteeneineen ja turvaväleineen.

Tämä turvaväli homma luotiin näiden kasvojentunnistusjärjestelmien vuoksi, ei virukselta suojautumisen vuoksi.


Oikeastaan kaiken tämän nyt käynnissä olevan hyvinvointivaltion tuhon taustalla vaikuttaa tämä vuosisatoja kestänyt ihmiskauppa, jonka tunnemme myös palkkatyönä.

Se on perustunut vain ja ainoastaan ihmiskauppaan ja orjuudelle, josta joku rikkaampi kapitalisti hyötyy.


Vatikaanihan tuli jo silloin 1000-luvun alussa Suomeen asti sotajoukkojensa kanssa vaatimaan kansaa verolle.


Tavallinen tolkun ihminen luulee edelleen, että kaikilla veroeuroilla mitä Suomesta lähtee ulkomaille rahoitetaan tämän nykyisen hyvinvointivaltiomme kustannukset. 

Mutta jos heille näytettäisiin oikeasti se rahamäärä, joka matkaa mm. näiden valtion ruorissa olevien rikollisten hämäräbisnestoimintaan, lapsikauppaan, lapsiprostituutioon,adrenokromikauppaan, huumekauppaan, asekauppaan jne. niin syntyisi kapina. 

Pankkimaailmaa kun pyörittävät roistot ja nämä suurimmat roistot ovat näitä maailman rikkaimpia sukuja, joilla on aivan järjettömän suuret kultavarannot. Pelkästään Rothschildien pankkisuvulla on se yli 500 000 kuutiometriä kultaa jemmassa.


Joten kun tätä rikollista pankkijärjestelmää tutkii, niin ei nämä maailman rikkaimma pankkiirisuvut mitään paperi euroja täältä Suomesta havittele, vaan he kuvittelevat omistavansa tämän koko maan, koska Suomen valtio maksaa todellisuudessa näitä eurojen valtionlainojen lyhennyksiään näille maailman rikkaimmille pankkisuvuille, koska nämä maailman rikkaimmat pankkisuvut omistavat näiden mm. Euroopan Keskuspankin osakkeita suurimman osan yksityisten veroparatiisityhtiöidensä kautta.


Suomen Pankki sai myös 1860 sen ensimmäisen valtionlainansa Saksasta asti, jonka Carl von Rothschild myönsi. Mutta koska silloiseen Suomen takaisinmaksukykyyn ei luotettu, niin Carl joutui takaamaan tuon miljoonien markkojen lainan omasta pussistaan.

Näin se homma menee täällä edellen, että jos Suomen valtiolla loppuvat rahat, niin Suomen Pankin johtaja joutuu lähettämään jonkun välimiehen ruinaamaan lisää miljardilainoja tänne ja maa pala palalta myydään yhä syvemmin näille Wall Streetin ja Lontoon pörssin ulkomaalaisille verenimijöille.

Asia on hyvinkin yksinkertainen, että mitä enemmän valtiolla syntyy velkaa, niin sitä enemmän näitä voittoa tuottavia valtionyhtiöitä joudutaan myymään täältä pois ja jos tämä touhu jatkuu vielä edelleen näin, niin lapsen lapsemme ovat vielä jonain päivänä sen liittovaltio Saksan maaorjina tuolla jossain it-yrityksissä.

Että lupaako joko it-korporaatio tuleville maaorjilleen työkokemusta, kun ne tulevat työttömät päätyvät sinne vaikka koodareiksi 8,00 euron nälkäpalkalla ? 

Orjakauppaa se työttömien orjatyöreservikin on, joka on nykyisessä Suomessamme vain naamioitu näillä salonkikelpoisilla piilonimillä kuten "Kuntouttava työtoiminta".

Jos tämä kyykytys jatkuu vielä vuosia, niin lopulta tästä maasta tulee enää joku Saksan halpa työsiirtola ja sitäkö te haluatte lapsen lapsillenne ?  


Suomi on saatava nyt ulos EU:sta.



Muuten jos tätä ei saada toteutumaan, niin lapsen lapsiamme odottaa dystooppinen ja moderni maaorjuus, jossa myös omistusoikeus viedään pois, ette saa enää omistaa edes maatilaa, koska Saksan liittovaltio gulakit hoitaa niiden ylläpidon kun verotus nousee niin korkealle, ettei enää maatilan pitäminen kannata.

Saksaan päin kumartavan elitistin mielestä tällainen on jo melkein  kansankiihotusta vaatia Suomen EU eroa.

Eihän nämä osakekurssejaan tuijottavat elitistit ole kiinnostuneita kuin vain omasta navastaan. Mutta kyllä heillekin vielä koittavat kovat ajat, kun lopulta tämä Euroopan unionin talous romahtaa lopullisesti ja keskiluokka tuhoutuu taloudellisesti. 

Nythän vielä yksityisyrittäjiä ei ole voinut vielä hakea konkurssiin, mutta tuo rysähtää viimeistään 2021 tammikuussa ja siitä tulee rumaa jälkeä, jossa vielä 90-luvun lama kalpenee sen rinnalla.

Tässäkin operaatiossa Suomen Pankki on ollut salaisesti mukana ja tiennyt tämän jo vuosia aiemmin, aivan kuten Suomen Pankin 1988 pääjohtaja Rolf Kuhlberg totesi jopa Savon Sanomissa, että "Suomeen tulee saada lama, jossa pankit voittavat oikeudessa" ja niinhän siinä sitten kävi, että Suomen Pankit saivat tuon EY jäsenyyden ja EU:hun vaaditun 58 prosentin vakaavaraisuusasteen täyteen ryöstämällä yksityisyrittäjät vaatimalla lainat kertasuorituksilla takaisin ja ne keillä ei ollut varaa maksaa, niin vietiin tuhkatkin pesistä ja edelleen eräs Norjalainen perintäyhtiö Arsenal perii näitä vanhoja 90-luvun alun velkoja lukuisilta yrittäjiltä korkojen kera.

Euroopan unionhan on ollut pelkästään pankkiirien rahasampo ja sellaiseksi se luotiin. Suomen valtio on taloudellisesti köyhtynyt tuosta 1.1.1995 EU liittymispäivästä lähtien jo yli 1600 miljardia euroa.

Vanhalla 1994 vuoden markan kurssilal tuo tekee jo yli 940 miljardia markkaa kustannuksia. 

Saatanallehan nämä Suomen Pankin silloiset virkamiehet myivät sielunsa ja he kyllä sisimmässään tietävät, että myivät tämän maan pimeyden voimien haltuun ja sielunsa Saatanalle, kun heidät mm. lahjottiin myymään tämä valtio heidän palkkiovirkojensa johdosta näiden ulkomaalaisten pankkiirien käsiin.

EU luotiin myös siksi, että tästä voitaisiin lopulta rakentaa Saksan johdolla yhteinen sotilasdiktatuuri, koska sodat ovat äärimmäisen tuottavaa liiketoimintaa näille pankkiireille.

Tämän vuoksi tällä hetkellä näitä Suomen hävittäjä hankintoja painostetaan sen jenkkiläisen Lockheed Martinin toimesta.

Sota on sairautta ja silti nämä pankkiirit eivät luovuta tämän agendansa suhteen.

Lähde: https://pelastusrahasto.fi/2020/12/13/tietoa-valheiden-sijaan/