http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 14. joulukuuta 2020

YK:n pääjohtaja: Rokote ei tule poistamaan korona pandemiaa

 

YK:n Pääjohtaja Tedros Adhadom Ghebreyesus uhitteli Twitter seinällään viime kuussa, kuinka tämä korona ei poistu niiden rokotteidenkaan jälkeen, vaan joudumme edelleen jatkamaan testaamista, ihmisten eristämistä, karanteeneja jne. 

Hän käytännössä paljastaa tuossa rivien välistä, että mitä tässä koronassa on loppujen lopuksi ollut kyse... Ihmiskunnan suurimmasta huijauksesta, koska mitään virusta ei ole.

Ne rokotteet kyllä saattaa tappaa lukuisia ihmisiä, tai myös sairastuttaa ja mitä enemmän ihmisiä saadaan niillä sairastumaan, niin sitä rikkaammaksi lääketeollisuus tulee, koska niistä seuranneissa mm. autoimmuunisairauksista tulee BIG PHARMA:lle suuret siivut lääkemyyntivoittoja.

Joten jos ymmärsit, niin se korona rokotteen ottaminen ei palauta tätä maata takaisin Uuteen Normaaliin, vaan myös senkin jälkeen nämä samat psykopaatit alistavat koko ihmiskuntaa ja Maailmanpankki IMF:hän paljasti jo virallisissa papereissaan, että tämä Korona kusetusprojekti on päivätty aina 31.03.2025 asti. 

Eli se on siis viiden vuoden pelote.

Eipä sattumoisin WHO ilmoittanut tässä keväällä, että kuinka koronaviruspandemian jälkien korjaamiseen saattaa mennä se viisi vuotta aikaa, kunnes päästään palaamaan takaisin normaaliin.

WHO:n johdolla kun on sama Korona käsikirjoitus narratiivi kuin YK:lla ja tätä samaa kässäriä ne tarjoavat eri maiden hallituksille. 

Mutta pelistä raakaa tekee sen, että tämä Maailmanpankki IMF on aina ISIS terroristeja rahoittava pankki, jonka osakkeenomistajia ovat nämä maailman rikkaimmat pankkisuvut.

Jos joku EU maa ei tottele, niin sinne tilataan terrori-isku, kuten Ranskaan silloin 13.11.2015.

Tasavallan Presidentti Sauli Niinistöhän totesi silloin muutama vuorokausi tuon Pariisin terrori-iskun jälkeen näin: "Näin käy kun ei syntynyt yhteistä EU ratkaisua"

Tuolloin yli 130 ihmistä murhattiin Pariisin keskustassa 13. perjantaina 2015.

Mihin yhteiseen EU ratkaisuun Ranska ei suostunut ? Jotta näiden pankkiirien piti sinne tilata terrori-isku kurinpalautukseksi ?

Euroopan unionin talous sukeltaa näiden seuraavien viiden vuoden sisällä ja näin nämä pankkiirit ovat suunnitelleetkin.

Heidän juoni on hyvin yksinkertainen...

Koronalla he kuristavat talouden EU-maista nollaan ja sitten kun kansojen vyötä on kiristetty liikaa, niin lopulta tämä Sveitsin Davosin Talousfoorumissa suunniteltu Globaalin Perustulon ohjelma esitellään maailmalla ja tämän ajankohtakin on päätetty jo 2021 tammikuuhun.

Siinä vaan on sellainen pieni kurja homma, että vaikka velat saisi sillä anteeksi, että lähtee koronapiikille ja hyväksyy globaalin perustulo-ohjelman, niin gulakkiin joutuu, koska se globaali perustulo-ohjelma tekee jokaisesta EU-maan kansalaisesta yhteiskunnalliselta asemaltaa saman kuin maaorjan. Eli omistusoikeus viedään pois.

Mutta taas tämän globaalin perustulo-ohjelman takana oleva eliitti ei tule luopumaan omistusoikeuksistaan, vaan he sikailevat jetset elämäänsä entiseen malliin ja toimivat huumekauppiaina, lääketeollisuuden johdossa käärien rahat muiden kärsimyksellä omiin liiveihinsä.

Nämä roistot siellä on tiellä sen Uuden Normaalin tiellä, eikä mitkään korona rokotukset.


Nämä Vatikaanin jesuiitat loivat tämän korona huijauksen ja siksi sen nimikin on corona, koska coronam on latinaa ja tarkoittaa kruunua. 

Sillä Vatikaani tarkoittaa kruunuchakraa, joka on nyt avautumassa ja siksi se täytyisi ummeta umpeen rokottamalla, jonka seurauksena rokotteen ottajan DNA:ta muokattaisiin.