http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 13. joulukuuta 2020

Korona narratiivi alkaa repeämään jo liitoksistaan

 

Tämä korona narratiivi (juoni) alkaa jo repeämään liitoksistaan, kun ne yrittävät tosiaan sitä, että uskottelevat valemedian kautta, että jokainen rokottamaton ihminen olisi muille vaaraksi. Vaikka rokottamaton ihminen on yhtä terve kuin aikaisemmin.

Sen sijaan hän joka käy sen korona-rokotteen itseensä tyrkkäämässä saattaa saada siinä mm. HIV viruksen samalla itseensä. HIV viruksen kantaja kun harrastaa seksiä suojaamattomasti, niin hän tartuttaa muita sen seurauksena.


Korona-rokotteen testaus keskeytettiin jo Australiassa, kun testattavat altistuivat HIV-virukselle.

Korona rokotteiden ainoa tarkoitus on väestön harvennus. Sillä ei ole mitään tekemistä miltään virukselta suojautumisen kanssa, sillä se salaisuushan on, että tämä koronavirus on aivan tavallinen virus, jota on jokaisella lemmikilläkin... Kotieläimellä... 



Ei siitä koronaviruksesta olla jeesusteltu ja kauhisteltu vielä aikaisempina vuosina ollenkaan. 

Mutta mitenkäs yhtäkkiä nyt vuonna 2020 tästä koronasta tuli sellainen asia, että se nostettiin kaikkien huulille ?

No FOLLOW THE MONEY

Ketkäs tästä hyötyvät...

Lääketehdas Pfizer, AstraZeneca jne.

Siellä on satojen miljardien dollarien satsaus nyt näihin korona-rokotteisiin käynnissä. 

Mutta koska tämä kaikki mikä liittyy koronaan perustuu huijaukselle, niin silloin siltä täytyy eliitin suojautua ja uusimmat huhut kertovat jo, että kuinka Saksassa aiottaisiin vuonna 2022 lyödä läpi fasistinen laki, että koronaviruksen kyseenalaistamisesta tulisi laitonta.

Kieltäminenhän on valtaeliitin yksi tunnetuimpia keinoja yrittää pitää valta-asema, kun kansat alkavat heräilemään sekä väärinajattelijoiden vaientaminen, eli ignooraus.

Saksassahan nyt eilen oli taas mm. Frankfurtissa koronaa vastustavia mielenosoituksia, mutta yllättäen kaikki muut mielenosoitukset saivat poliisilta luvan, mutta koronaa vastustaneet mielenilmaukset eivät saaneet poliisilta lupaa. Eli kaikki muu on sallittua paitsi väärinajattelijoiden sananvapautta ei enää sallita.