http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 14. joulukuuta 2020

Lapset voidaan kohta kaapata valtiolle, jos tartuntalakiesitys menee eduskunnassa läpi

Suomen tartuntalakiesitystä ollaan viemässä eduskunnassa eteenpäin ja jos tämä seuraava tartuntalain lakimuutos menee läpi, niin sen seurauksena pelkästään positiivinen koronanäyte lapsellakin voi johtaa hänen kidnappaamiseen valtiolle... 

Eli hänet voidaan sen seurauksena eristää muusta perheestä tahdon vastaisesti.

Mutta eikös lapsilla ole oikeus henkilökohtaiseen vapauteen ja koskemattomuuteen ? 

Eikös kaikilla ole sananvapaus, kokoontumisvapaus...

Nythän tartuntalain nojalla vietiin jo tämä kokoontumisvapaus melkein kokonaan pois, kun se rajattiin 10 henkilöön.


Koronatestit ovat huijausta

Nyt kun nämä koronatestit ovat huijausta, koska niissä vain testataan pieni osa ihmisen mikrobiomista ja sillä keinoin monistetaan täysin terve ihminen koronapositiiviseksi ja sen kustannuksella myös ajetaan koko Suomen pienyrittäjien elinkeinoelämä alas.

Nyt tämä KORONA-1984 tyylinen tartuntalakimuutos halutaan viedä eduskunnassa kiireellisenä läpi.

YK AGENDA 21 mukainen kehitys ei enää salli perheitä yhteiskuntaan. Joten tämä malli on se, jota globalistit kaavailevat tulevaisuudessa ja tämä hedelmättömyys saadaan aikaiseksi mm. langattomien verkkojen sekä prosessoidun ruokateollisuuden avulla.

Suomen hallitushan on myös sitoutunut YK:n kestävän kehityksen 2030 ohjelmaan, johon kuuluvat myös nämä ydinperheitä hajoittavat agendat.

Tämä Korona (COVID-19) on vain maailmantalouden tuhonta hanke ja tämä virus on pelkkä pelote, jolla väestön huomio siirretään muualle, kun erityisesti tämän työtä tekevän keskiluokan elintaso ja omaisuus ryöstetään pois näiden seuraavien vuosien aikana. Tai yritetään ryöstää pois ja sitä varten tämä operaation naruja vetävä rahaeliitti mm. Sveitsin Davosin Talousfoorumissa loi tämän globaalin perustulon suunnitelman, joka on tarkoitus esitellä maailmalla jo tammikuussa 2021.

Se on siis kaikkien velkojen anteeksianto-ohjelma, mutta siihen kuuluu myös pieniä ehtoja, kuten rokotteiden säännöllinen ottaminen, koska Pfizer ja muut lääkeyhtiöt haluavat keinolla millä hyvänsä nämä korona rokotteet yli 95 % maailman väestöön eräistä syistä, jotka liittyvät transhumanistisen agendan esilletuloon.

Lähde: Valtioneuvosto