http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 22. joulukuuta 2020

Korona käsikirjoitus etenee ennalta sovitusti


Korona käsikirjoitus etenee ennalta suunitellusti. 

Nyt uskotellaan valemediassa, että koronavirus on mutatoitunut Britanniassa ja lähtee kohta sitten kuulemma leviämään Eurooppaan.

Mutta jos käytätte järkeänne, niin siellä ei leviä korona mutatoidusti kuin vain teidän mielikuvituksessanne, koska kukaan ei ole vieläkään sitä koronavirusta onnistunut eristämään mihinkään.

Somessahan jo kierti tieto, että eräs lääkäri nimeltä dr. Thomas Cowan lupaa 50 000 dollaria heti sille, joka onnistuu eristämään tämän koronaviruksen.

Rekkaliikenne on miltei pysäytetty Ranskan ja Englannin rajalla. Nyt tämän seurauksena noin 3000 rekkaa ovat jumissa ja odottavat pääsyä pois Britanniasta.

Tämä on aivan täysin tietoista terroria ja aivan hyvin nuo rekat voisi päästää eteenpäin. Mutta kun tässä on koronateatterin näytös käynnissä ja kuten ministeri Krista Kiuru totesi jo kuukausia sitten, että "olemme sopineet, että vielä syyskausi pysytään leviämisvaiheessa".

Nyt sitten ilmeisesti selvisi, että ollaan sovittu, että tammikuussa myös tämä koronavirus siirtyy Suomessakin tähän mutaoitumisvaiheeseen.



Tammi-Helmikuussa Suomeen tulevat samat totalitaristiset lakimuutokset - Saat tavata enää vain 1 ihmisen

Somessa on myös kiertänyt Britanniasta uusimpia koronauutisia ja siellä siirryttiin jo uusiin suosituksiin, että saat jatkossa tavata enää vain 1 ihmisen.

Tätähän ne aivan varmasti yrittävät viimeistään tammi-helmikuussa 2021 myös tänne Suomeen.

Paras keino tästä luulosairaudesta on päästä eroon mm. pitämällä riittävän suuri sosiaalinen eristäytyminen televisioon. Mielellään jos pystyy luopumaan televisiosta kokonaan, niin se on jo melkoinen ekoteko jo senkin takia, että miltä aivopesulta sitä sen seurauksena välttyy.

Mutta totta se on, että nämä television katsomisesta riippuvaiseksi tulleet ihmiset ovat suorastaan riippuvaisia näistä päivittäisistä draamasarjoista, toiminta sarjoista, saippuasarjoista ja elokuvista.


Tämä on hyvin brutaalia, kun samalla kun tämä BIG PHARMA:n lääketeollisuuden tyrannia iskee nyt EU-maissa ja Suomessa päälle kuin yleinen syyttäjä. Niin lukuisat ihmiset ovat vain ajettu sinne tv ruutujensa taakse ja koronan joukkopsykoosi on päällä, jona aikana ei järjen käyttö sekä maalaisjärjen käyttökään enää tuossa pelkohysteriassa onnistu.


Olisikohan jo aika herätä siitä valveunesta ? Sillä tässä on nyt sinun ja lastenlastesi itsemääräämisoikeus puntarissa ja nämä koronaa tekosyynään käyttävät fasistit aikovat ajaa sen itsemääräämisoikeuden pois näiden tulevien rajoitusten avulla ja käyttää Koronaa sen totalitarismin tekosyynä.


Siitähän tämä Maailman talousfoorumin puheenjohtaja Klaus Schwab mainitsi aikaisemmin.

Nämä Klasun kaltaiset elitistit eivät pelkää koronavirusta, koska he ovat tämän juonen takana ja heillä on tuo korona käsikirjoitus ja saman kässärin he ovat antaneet eri maiden hallituksille sekä näiden hallitusten terveysministeriöille.

Tämä koronarokotteen suurin vaara kohdistuu näihin tapauksiin, joissa rokotteen ottajalta lähtee henki. Tämä on peitetarina, jossa nämä pahikset aikovat väittä, että hän kuoli koronaan. Vaikka se rokote on jo sellainen, jossa on jo riittävän tehokkaat aineet tappamaan ihmisen.

Kun tässä Pfizer lääkeyhtiön Moderna nimisessä koronarokotteessa on seassa samaa ainetta (kaliumkloridi), jota käytetään USA:ssa mm. elinkautisvankien teloituksissa. 

Kaliumkloridi merkitään ruoan lisäaineena E-koodilla E508. Sitä voidaan käyttää ruokasuolan (NaCl) korvikkeena sen kitkerästä mausta huolimatta.

Kaliumkloridilla hoidetaan kaliumin puutostilaa hypokalemiaa. Pääasiassa kaliumkloridia käytetään lannoitteiden valmistukseen. Sitä käytetään myös ainesosana teloituksiin sekä raskaudenkeskeytyksiin tarkoitetuissa 

myrkkyruiskeissa.


Suomeen näitä Pfizerin myrkkypiikkejä on tilattu 2,5 miljoonaa ja hallitus ilmoittaa, että ensimmäiset rokotukset täällä aloitetaan heti joulun jälkeen 27. joulukuuta 2020.

Näiden rokotteiden tilaajat valmistelevat siis Suomen väestöön kohdistettua kansanmurhaa ja mitä näistä elitisteistä tiedetään, niin ainakin työttömät ja eläkeläiset he rinnastavat suoraan ns. hyödyttömiksi suursyömäreiksi, joilla ei ole näille pörssikeinottelijoille enää mitään taloudellista hyötyä, koska he eivät käy töissä.

Lisäksi näissä rikkaissa piireissä mm. työttömiä kutsutaan valkoiseksi roskaväksi. 

Tällaisia halventavia termejä heillä on Suomen kansalaisista, joka kuvastaa tuota rikkaiden elitistien arroganttia ja ylimielistä asennetta kanssaihmisiään kohtaan.

Mutta se syöpä onkin tässä kapitalistisessa globalismissa, joka perustuu vain tuolle rahan ahneuden ympärille rakennetulle pörssikeinottelulle ja siinä maailmassa veronmaksajat ja työssäkäyvät ihmiset muuttuvat näiden pörssikeinottelijoiden lypsylehmiksi.


Tämä miten tästä globalismista on kerrottu ihmisille mm. koululaitoksissa niin on täyttä harhaa. Sillä globalismi ei todellakaan ole sitä, että jokainen maailman ihminen ottaa toisiaan veljellisesti käsistä kiinni ja luopuu lopulta valtioidensa rajoista.

Vaan globalismi on vain näiden maailman rikkaimpien rosvojen välistä bisnes kilpailua, jossa todellisuudessa nämä kauppasuhteet mm. ulkomaankauppa keskitetään vain näiden n. 147 maailman suurimman korporaation haltuun ja heille jokainen yksittäinen esim. taloudellisesti riippumaton ihminen on uhka, koska heitä ei voi enää kyykyttää mm. valtion toimesta.

Mutta jokainen ihminen, joka on asetettu riippuvaiseksi valtiosta mm. palkkatyöläisen tai sosiaaliturvansaajan tai eläkkeen saajan toimesta on jokainen teoriassa globalismin uhri, koska globalisaatio ei pyöri ilman tätä orjatyövoimaa ja massatyöttömyysreservejä.

Näillä korona huijausta johtavilla valtatahoilla on suunnitelmissa se, että jokainen maailman ihminen, joka suostuu tuohon globaalin perustulon ohjelmaan... Menettäisi lopulta kaiken omaisuutensa ja heistä tulisi jokaisesta riippuvainen valtiosta, koska sieltä tätä rahaa sitten jaeltaisiin niihin mikrosiruihin vain niille, jotka suostuvat piikittämään itseään muutaman kuukauden välein.


Lähde: ILTALEHTI