http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 8. joulukuuta 2020

Tiesitkö, että hallituksia koronakriisin aikana ohjeistaa globaali psykologeisa koostuva "Behavioural Insight Team"


Tiesitkö, että hallitukset saavat tälläkin hetkellä koronakriisin aikaan ohjeita tällaiselta globaalilta britannialaiselta Behavioural Instight Team järjestöltä, jonka johdossa toimivat psykologit.

Vaikka tuhannet lääkärit ovat jo maailmalla todenneet, ettei mitään pandemiaa ole, niin edelleen nämä pankkiirien kontrollifriikit psykopaatit jatkavat tuhotoimiaan, joka on kohdistettu erityisesti yhteiskuntien pienyrittäjien tuhoamiseen.


Viimeaikaiset yhteiskunnalliset toimet ovat olleet samanlaisia kuin mitä Bidermanin taulukko kertoo.

Koronahan on psykologisen sodankäynnin operaatio, koska sen henkisen väkivallan oireet kohdistuvat vain ihmismieleen.

Voin kuitenkin kertoa, että sinulla on edelleen valta omaan itsemääräämisoikeuteesi, joten puolusta nyt sitä varsinkin näinä aikoina, jolloin nämä EU-tyrannit yrittävät kävellä sen yli. Sillä nämä pankkiirit ja muut valtatahot (John Hopkins Yliopisto, WHO, YK MIT, MI5, Mi6, CIA, Behavioural Insight Team jne.) eivät välitä kenenkään valtion ihmisten itsemääräämisoikeudesta. 

Vaan he ovat nyt näiden vallan verhon takaisten tyrannien ohjeistuksella toteuttamassa tätä IMF pankin 5 vuotista koronapelotetta.

IMF on kirjoittanut papereihinsa, että vasta 31.03.2025 olisi tämä valepandemia ohitse, mutta se kyllä saadaan päättymään ennen sitä, jos vain pystymme nyt tekemään yhteistyötä keskenämme.

Valo (Totuus) voittaa ja on jo voittanut.

Lähde: Olennaisia Faktoja (blogi)

https://www.bi.team/