http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 9. joulukuuta 2020

6 ihmistä kuoli jo britanniassa koronarokotteeseen

 

Britanniassa kuusi ihmistä on kuollut jo Pfizerin koronarokotteeseen.

USA:n ruoka- ja terveysministeriö (US Food and Drug Administration) paljasti juuri, että Britannia tulee olemaan ensimmäinen maa, joka ottaa vastaan kyseisen rokotteen.

90 vuotias Margaret Keenan otti itseensä Pfizerin koronarokotteen ja oli ensimmäinen Britti, joka suostui tuon Pfizerin vaarallisen rokotteen ottajaksi.



Tämä 90 vuotias mummeli on nyt sitten mikrosirutettu ja hänen elintoimintojaan voi aina CIA tarkkailla tuon mikrosirun kautta.

Sitähän ei Pfizer kerro, että tuossa rokotteessa on nanoteknologiaa... Siitähän tuo itse rokotteen nimi BioNTech nimi jo viittaa.


Näissä Pfizerinkin koronarokotteissa on vastasyntyneen lapsen sikiön soluja seassa ja tästä aiheesta käytiin jo Kanadassa sekä Yhdysvalloissa aina mielenosoituksia kesällä.


Syksyllä myös AstraZenecan kehittämään koronavirusrokotteeseen kuoli testissä yksi henkilö Brasiliassa.


Suomen media laitettu yhteiskuoroon ylistämään näitä vaarallisia koronarokotteita

On uskomatonta, että nyt kun kohta näitä vaarallisia rokotteita matkaa aina Suomeen, niin jo nyt Suomen korruptoitunut media on alkanut ylistämään näitä vaarallisia koronarokotteita.

Lapin Kansassa on mm. juttu otsikolla, että "Koronarokotteen ottaminen on isänmaallinen teko".

Ihan varmaan yhtä isänmaallinen kuin joku narkkari hyppäisi junan alle ja aikaansaisi silläkin ne miljoonan euron säästöt valtiolle.

Mutta ei ymmärrä nämä koronalla pelotellut ihmiset, että mikä agenda tässä koronarokotteesa on takana.



Trumpin tukema Newsmax-sivustokin varoitti jo tästä Pfizerin ja BioNTechin kehittämästä koronarokotteesta sen osalta, että se muuttaa sinun DNA:ta.


Mistä koronavirus nimi tulee

Ihmisen pään päällä on hänen korkein chakransa, eli kruunuchakra.

Kruunu on espanjaksi corona ja latinaksi coronam.


Koronavirus nimi tuolle plandemian huijauspandemialle tuli, koska Vatikaani on tämän takana ja Vatikaanissa puhutaan sitä Latinaa.


Vatikaanissa myös muutenkin käytetty symboliikka vittaa ihmisen käpyrauhaseen, jota kautta myös ihmisen korkeampi tietoisuus aktivoituu.


Nyt kun tämä ihmiskunnan kruunu chakra (Latinaksi: coronam chakra) avautuu kollektiivisesti, niin ihmiskunta herää tästä valveunestaan ja tämä kriittinen 144 000 ihmisen massa on jo saavutettu muutama vuosi sitten.

Joten luonnollisesti tämä Vatikaaninkin osasto on äärimmäisen peloissaan, että miten käy heidän valta-asemalleen, kun viimein se paska lentää sinne heidän tuulettimeensa.

Joten heillä oli sitten äärimmäinen kiire saada tällainen rokote sitä vastaan, ettei tämä ihmisten kruunu chakra, eli Latinaksi coronam chakra avautuisi.

He laittoivat siis nämä lääketehtaat kehittämään tuollaisen rokotteen, joka pilkkoisi ja hajoittaisi ihmisen DNA:n 12 säikeisestä 2 säikeiseksi, joka siis kansankielellä tarkoittaa sitä, että silloin kun tuon 12 säikeisen DNA:n säikeet on hajoitettu aina 2:n tasolle, niin silloin kulloisenkin ihmisen DNA:n perimälinjassa ei enää voi aktivoitua korkeamman tietoisuuden avautuminen, koska tuo kruunuchakrankin aktivoituminen on niin voimakkaasti kiinni DNA:n rakenteesta ja niistä DNA:n säikeistä.


Nyt kun tämä DNA:n muokkaava tieto on levinnyt kulovalkean tavoin internetissä, niin nyt jo BBC:llä toimittajat ovat alkaneet hyppimään seinille tämän takia ja inttäneet vastaan, ettei siellä ole mikrosirua ja ettei se muokkaa DNA:ta, vaikka se rokote tekee juurikin kyseistä toimintaa.


Lähde: News Daily