http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 1. joulukuuta 2020

Britannian uusi rokoteministeri: Voisimme kieltää koronarokotteesta kieltäytyviltä pääsyn elokuvateattereihin, ravintoloihin ja urheilutapahtumiin


Britannian uusi rokoteministeri Nadhim Zahawi oli selvästi lukenut britannian IMF:n salaista koronanarratiivia, kun hän mainitsi, että Britannia voisi kohta evätä pääsy esimerkiksi elokuvateatttereihin, ravintoloihin ja urheilutapahtumiin koronarokotteesta kieltäytyneiltä ihmisiltä.

Zahawi kertoi, että rokote todistus olisi sisällytettynä puhelinsovellukseen (tämä on se suunnitelma).


Mutta miten voi yksi pieni koronarokote aiheuttaa näin suuria peppukipuja eliitille ? 

Mutta edelleen miten tällainen yksi pieni koronarokote (RNA-rokote) voi aiheuttaa näinkin suuria peppukipuja sen valmistaville eliitille ? 

Sehän on "korona rokote".

CORONAM on Latinaa ja tarkoittaa kruunua.

Ihmisellä on päänsä päällä tämä korkein chakra, joka on kruunuchakra.

Se on se, josta korkeampi tietoisuus avautuu tai aukenee.

Tämän kruunuchakran tämä Korona rokotteiden valmistajat haluavat sulkea ja sehän käy helposti, kun koronarokotteisiin tungetaan monia laajoja tehosteaineita, kuten vastasyntyneen lapsen sikiöitä, sian geenejä ja kaikkea muuta jännää.

Kuitenkin se koronarokotteen liikesalaisuus piilee kuitenkin sen DNA-säije ketjun halkaisemisessa, että 12 säikeinen DNA saadaan pilkottua 2 säikeiseksi, jolloin rokotteen saajan henkinen sieluyhteys ei enää onnistu ja mm. tunteiden ilmaisu sekä kokeminen eivät enää onnistu.

Tarkemmin tämä liittyy bioluminenssiin nimeltä Luciferase, joka on se ihmisen soluja säätelevä elin, jota kautta kaikki valo pääsee ihmisen soluihin.


DNA:n ja henkisen heräämisen yhteys

DNA eli deoksinulkeiinihappo on jokaisesta ihmisestä löytyvä nulkeiinihappo, joka sisältää kaikkien solujen ja noidenkin virustenkin geneettisen materiaalin. Eliön lisääntyessä sen geneettinen materiaali kopioituu ja välittyy jälkeläisille.


Ihmisen DNA:n säikeisyys onkin sitten paljon salatumpi asia mitä tiede näistä on julkisesti uskaltanut puhua... Eli siis se, että jos tämä DNA:n säie rakenne ja sielun heräämisen yhteys laitetaan tarkasteluun.

Kun se asia on niin, että mitä korkeamman tason sielu on kyseessä, niin sitä korkeampi DNA:n säije aste on käynnissä.

Jos tämä DNA säije saadaan sillä koronarokotteella pudotettua lähelle ykkös säijettä, niin silloin tämän koronarokotetun ihmisen DNA-säikeet eivät enää yllä sille tasolle, että he enää onnistuisivat tavoittamaan tätä sielullista henkistä heräämistä, koska henkinen herääminen onnistuu vasta tuolla lähellä DNA:n 12:sta säijettä.

Tämä on se asia, josta Bill Gates todellisuudessa vaahtoaa, kun hän ei malta pysyä housuissaan, kun hän puhuu näistä RNA-rokotteistaan.


Vihkimyspolku

Ihmisten henkinen herääminen tapahtuu aina ns. vihkimysten kautta, joilla tarkoitetaan sielun polkuun liittyvää henkisen heräämisen matkaa.

Ihmisen DNA:lla kun on 12 eri säijettä, niin tuo 12:sta säije on se ylin ja tässä vaiheessa kruunuchakra avautuu laajemmin, jota kautta sielun korkeimman itsen, eli todellisen minän yhteys aktivoituu sielupersoonaan ja sitä kautta itseen. Eli tapahtuu tämä lopullinen henkinen herääminen.

Pelkästään yksittäisessä sukusolussa on 23 kaksoiskierrettä.

Suomen säteilyturvakeskus (STUK) kertoo jopa omassa dokumentissaan, että kuinka ionisoiva säteily vaurioittaa ihmisen DNA:ta (2.3 sivu 31).

Joten ei näitä 5G verkkoja sattumalta rakennettu näinä aikoina, koska tällä 5G verkkojen aiheuttamalla säteilyllä on ihmisen DNA:lle vaurioittavia tekijöitä ja altistavat ihmisiä useille eri autoimmuunisairauksille, aivokasvaimille, syövälle jne. 

Mutta CIA maksaa edelleen useita toimittajia röhönauramaan näistä asioista, vaikka tässä on jo käynnissä tämä hidas 5G:llä toteutettava kansanmurha.

Ja kaikki perustuu siihen, että tässä valtaväestön täytyisi uskoa KORONAAN, joka on jo miltei uusi Herrranpelko. 

Mutta tässä tapauksessa se ei ole viisauden alku, vaan se on enemmänkin idioottiuden ja hysterisoinnin alku, joka saastuttaa järjen käytön ja tällaiset Koronavirukseen uskovat kiihkomieliset joukkopsykoosissa elävät ihmiset eivät näe enää sitä ns. metsää puilta. 

Että pitäisikö kirkon alkaa saarnaamaan nyt hartauksissaan, että "Äläkä päästä meita koronaan, vaan päästä meidät tartuntaketjuista".

Mutta jos nyt näet tämän tilanteen ja tiedostat vastuusi, koska jos näet totuuden, niin huomaat varmaan ettei tässä enää mikään Herra tule ja pelasta meitä Koronavirukselta. Vaan kyllä se pelastus tulee nyt aivan jostain muualta ja se pelastus tulee jokaisen järjenkäytöstä ja vastuusta huomata, että jokainen meistä on vastuussa omasta itsestään ja siitä, että kykenee ottamaan vastuun omasta itsestään sekä tämän jälkeen myös läheisistään.

Koronan pelko on kuitenkin nyt näinä aikoina sellainen saastuttaja, että pikemminkin näiden mielipuolien pitäisi olla Älypuhelinsovelluksilla jäljittää näitä ihmisiä, joilta Koronanpelko vei järjen pois ja näille ihmisille sitä apua tarvittaisiin, koska tämä IMF:n ja YK:n sekä John Hopkins yliopiston Korona Plandemia on ennenkaikkea ihmismieleen kohdistettu psykologisen sodankäynnin erikoisoperaatio, joka on samalla NEW WORLD ORDER, eli Uuden Maaimanjärjestyksen operaatiovaihe, joka on tämän Koronaplandemian narratiivin alla toteutettava false-flag hanke Uuden "fasistisen ja tyranniaan sekä totalitarismiin" tähtäävän operaation lopullinen tavoite.

Ja sinun pelkosi on näille globalisteille ainoa polttoaine. 

Mutta jos et suostu enää pelkäämään ja et suostu uskomaan koronavirus pandemiaan, niin silloin annat osaltasi pois tuon polttoaineen näiden elitistien tankeista ja näiltä piruparoilta loppuu tuo pelkopornon polttoaine heidän tankeistaan.

Lucifer käy jo aika hitaalla, koska ei hän mikään jumalolento ole ollut enää sen viimeiset 13 000 vuotta.

Hän on se henkiolento, joka on näille sielunsa myyneille elitisteille antanut yllin kyllin rahaa ja valtaa, jotta tämä SUURI SUUNNITELMA mahdollisti sen, että nämä Illuminaatien ylipapit ja muut roistot saivat tuntea olevansa jumalasta seuraavia. Vaikka todellisuudessa he ovat vain sydämeltään hukassa olevia ihmispoloisia, jotka ovat jääneet vaille rakkautta.

Joten rakkaudella tämä kaikki kääntyy vielä hyväksi ja nämä Uutta Maailmanjärjestystään tavoittelevat elitistit lähtevät luusereina koteihinsa nuolemaan haavojaan. Sillä NEW WORLD ORDER WILL FAILL in BIG TIME... Eihän tässä enää montaa vuotta mene, kunnes tuo tappio iskee heidän silmilleen ja nämä luuserit hyppivät seinille tuosta Satanistien raivosta, kun suunnitelma ihmiskunnan alistamiseksi meni pieleen, kun ihmiskunta heräsi ja otti vallan takaisin omiin käsiinsä.

Atlantishan tuhoutui aikanaan juuri tästä samasta syytä, että silloinkin siellä Satanistista kulttiaan ja salaisia mysteerikoulujaan pitäneet elitistit (mm. ylipapisto) eivät enää kestäneet sitä, että valta oli kansalla ja lopulta he päättivät kostona tuhota koko Atlantiksen, koska silloin teknologia oli jo niin pitkällä, että siellä käytettiin korkeataajuista kristalliin ja pyramideihin linkittyvää energiajärjestelmää, joka tosin on edelleen näissä maasta löytyvissä pyramideissa, mutta ainoastaan se synkroniteetti on kytketty pois päältä.

Sehän olisi muuten liian tuhoisa energiajärjestelmä, jos se päätyisi tässä ajassa näiden Illuminaatien hullujen mielipuolien käsiin. Sillä nehän alkaisivat muuten hiplailemaan niitä maailman tuhovietti tarkoituksessa. 

Ydinaseetkin ovat näiden samojen hullujen käsissä nyt miltei samaa osastoa, jos lapsi olisi päästetty ruutitehtaaseen tulitikut kädessä.

Lähde: MTV3