http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 16. joulukuuta 2020

Ent. rokoteyhtiön sisäpiiriläinen ja rokotusaktivisti kuoli hämärissä olosuhteissa


 Ent. BIG PHARMA:n sisäpiiriläinen ja Merck lääkeyhtiölle työskennellyt rokoteaktivisti Brandy Vaughan kuoli hämärissä olosuhteissa.

Hänet löysi elottomana hänen 9 vuotias poikansa 8. joulukuuta 2020. Children's Health Defence sivuston mukaan Vaughanin kuolinsyy oli sappirakon komplikaatiot, mutta asiaa ei olla vielä vahvistettu.



Vaughanin eräs ystävä jakoi netissä Vaughanin itsensä vuosi sitten joulukuussa 2019 postaaman jutun, jossa hän sanoi ettei ole millään tavalla koskaan itsetuhoinen tai käyttänyt edes huumeita.

Hän jatkoi, että "jos jotain tapahtuu minulle, niin se on suunniteltu ja varmasti tietäisit, että miksi näin tapahtui, koska tein tätä työtäni tässä elämässäni".


Vaughan jakoi vuosi sitten 2019 tammikuussa päivityksen, jossa hän taas otti kantaa erään myrkytytetyksi joutuneen kolleegansa Dr. Ben Johnsonin tapaukseen.

Vaughan työskenteli aikaisemmin Merck- lääkeyhtiön palveluksessa ja rokoteaktivistiksi ryhdyttyään hän ryhtyi paljastamaan rokotteiden(mm. Merck- lääkeyhtiön Vioxx lääkkeen vaaroja vuonna 2015.

Epäilemättä ei ole vaikeaa päätellä, että mistä Vaughanin hiljennysoperaatio tilattiin... Toimeksianto taisi tulla Merckin puolelta.

Lääketeollisuushan on todellisuudessa yksi äärimmäisen suuri järjestäytyneen rikollisuuden haara ja siinähän on vielä se etu, ettei näitä Merck lääkeyhtiönkään lääkkeiden markkinointi ei ole mistään Helsingin, Kallion piritorista kiinni, vaan ne apteekkarit ovat niitä huumediilereitä.

Apteekkarithan ovat miltei kaikki miljonäärejä, koska heillä on se laillinen huumekauppiaan status, jonka BIG PHARMA heille antoi.

Ne kaikki heroiinit, kokaiinit, amfetamiinitkin voitaisiin teoriassa viedä sinne apteekkiin ja vapauttaa ne reseptivapaiksi, jolloin sitten se apteekkari tulisi niitä varmasti tarjoamaan asiakkailleen tyyliin tällä samalla kuinka voimme auttaa Etsitkö itsellesi sopivia huimausaineita.

Mutta ei vieläkään nämä perusidiootit ihmiset ymmärrä, että apteekit ovat olemassa vain, jotta lääketeollisuus saisi miljardivoitot.

Kun taas nämä lukuisat rohkeat BIG PHARMA aktivistit astuvat jokainen näiden lääketeollisuuden huumekauppiaiden varpaille.


Lähde: Lifesite news