http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 1. joulukuuta 2020

Tiesitkö, että Koronarajoitukset noudattavat Psykologisen kidutuksen kaikkia tunnusmerkkejä


Amnestyn sivuilla löytyy kansainvälisestikin Psykologisen kidutuksen tunnusmerkit.



1.) Eristäminen kaikesta sosiaalisesta toiminnasta, sukulaisista ja läheisistä (Koronan tartunnoilta suojaamiseksi emme suosittele että käyt mummolassa tai tapaat läheisiäsi... Eristä itsesi, ettet tartuta muita)

2.) Sensuuri (Koronasta ei saa kertoa totuutta, tämä täytyy sensuroida valemediassa. Koronan kyseenalaistajat täytyy mustamaalata ja heitä täytyy haukkua ympäri Suomen valemediassa)

3.) Rangaistukset jos sääntöjä ei noudateta

4.) Uhkailu (Jos ette noudata rajoituksia, niin menetätte vaikka ravintolayrittäjänä toimilupanne jne.)

5.) Porkkana, jolla psykologiseen kidutukseen kannustetaan ja saadaan ihmiset uskomaan, että kun nyt tähän suostutaan kerran, niin kohta voimme palata takaisin Uuteen Normaaliin.

6.) Maskit päähän ja menoksi... 

7.) Paluu Uuteen Normaaliin... 

Tämä on sitten se lopullinen vaihe, jolloin tämän Koronan keksinyt eliitti toivoo, että enemmistön ihmisten mieli on jo murrettu, jolloin he haluavat alkaa painostamaan 95 % maailman väestöstä sinne piikeille, jotta näiden ihmisten DNA saataisiin viimein hajoitettua ja päästäisiin harventamaan maailman väestöä.


Sosiaaliset eristämistalkoot

Mutta mennään nyt siihen itse asiaan...

Sillä tämä yksinäisyys on eräille tahoille kuten BIG PHARMALLE, Altia Oyj:lle (ALKO) sekä huumekauppiaille melkoista kauppatavaraa, kun nämä yksinäisyyttään kokevat ihmissielut hakevat mm. lohtua itselleen päihteistä.

Yksinäisyys on asia, josta kärsii niin monet ihmiset...

Ja nyt kun tämä "KARANTEENI" niminen sana naamioitiin tämän sosiaalisen eristämisen taakse, niin tämä psykologisen kiduttamisen muoto haluttiin nyt tuoda salonkikelpoiseksi.

Mutta jos nyt mietitte järjellänne, niin eikös jokainen pitkäaikaistyötön, joka ei ole vielä herännyt tietoisella mielellään.. niin eikös hän ole koko ajan siellä kotonaan tietämättään siinä "karanteenissa". Eli eristettynä läheisistään ja mahdollisesti hänet on saatu tuon yksinäisyyden takia koukuttumaan mm. päihteistä tai psyykelääkkeistä, joiden aiheuttamat terveyshaitat maksavat valtiolle useita miljardeja vuosittain.

Nämä psykopaatit jotka tätä Uutta Maailmanjärjestystä ovat suunnitellet ja kehittäneet viimeiset 50 vuotta, tietävät kyllä sen, että ihminen on sosiaalinen olento, jonka henkinen ja fyysinen hyvinvointi on juurikin riippivainen siitä, että miten hyvällä mallilla ihmisillä sekä aikuisilla sekä lapsilla on heidän suhteensa läheisiin ihmisiin.

YK AGENDA 21 käsittää juuri tästä syystä globaalin väestönmanipulaatio-ohjelman juurikin näiden perheinstituutioiden hajoittamiselle, jotta ihmiset saadaan sosiaalisesti eristäytymään yhteiskunnasta sekä läheisistään.


CIA:lla on viime vuosina toiminut maailmalla myös salainen ohjelma/projekti nimeltä Targeted Individuals, jolla tätä sosiaalista eristäytymistä jo testataan.

Kun mm. tämä Mk-Ultra projekti luotiin CIA:lla juurikin sitä varten silloin 50-luvulta, että miten saataisiin ihmisen mieli hajoitettua osiin, jotta ihmiskuntaa pystyttäisiin pitämään paremmin ruodussa.

Tuohon T.I. (Targeted Individuals) ohjelmaan on taas valikoitu erityisesti poikkeuksellista lahjakkaampia ihmisiä, joiden älykkyys kiinnostaa suunnattomasti USA:n tiedustelupalvelu CIA:ta sekä näitä muita tuohon T.I-ohjelmaan osallistuneita tahoja kuten DARPA, NSA, sekä Britannian tiedustelupalvelu MI6.


CIA:lle aikanaan työskennellyt dr. Robert Duncan on puhunut näistä julkisesti.

Britannian tiedustelupalvelu MI5:lle useat vuosikymmenet työskennellyt ex MI5 agentti dr. Barrie Trower (kuvassa) on myös puhunut näistä julkisesti.

Trower aloitti uransa MI5:lla jo 60-luvulla.


dr. James Giordano on myös puhunut näistä asioista.

Tämä valtionsalaisuus, jota CIA sekä MI5 ja MI6 salailee viimeiseen asti tässä Targeted Individuals ohjelmassa on se, että mikä on se poliittinen salattu agenda.

Ja se on siis tämä, että siksi sen T.I. Mk-Ultra ohjelman kohteiksi on valikoitu mm. huippuälykkäitä ihmisiä, joilla on myös niin vahva psyyke, että niitä on vaikeampi murtaa.

Joten tällaiset ihmiset ovat paljon otollisempia koekaniineja psykologisen kidutuksen koekaniineiksi, kuin taas tällaiset peruspulliaiset, jotka murtuvat paljon helpommin.

CIA, MI5 ja MI6 käyvät edelleen läpi tätä ihmisten psyykkeen murtamista näissä T.I. (Targeted Individuals) ohjelmissaan ja näiden projektien koekaniineja on useita miljoonia ihmisiä ympäri maailman ja näissä operaatioissa useat ihmiset eivät ole sinne päätyneet, että joku CIA:n henkilöstöpäällikkö tulisi vain kysymään, että haluatko tällaiseen ohjelmaan, jossa yritämme murtaa psyykettäsi vuodesta toiseen.


YK:ssa näitä rikoksia käsitellään jo termillä kyberkidutus (Cybertorture) ja nämä on edelleen sen tason juttuja, että jos joku Seura-lehden toimittaja näistä kirjoittaisi edes yhdenkin kriittisen jutun, niin hän päätyisi sen seurauksena KELA:n kortistoon nostelemaan päivärahoja ja sen jälkeen ryyppyrahat vähenisivät huomattavasti, kun toimittaja lähti totuuden tielle ja se veikin työttömyyskortistoon.

Tämän Targeted Individuals ohjelman salainen tavoite olisi saada tuosta tulevaisuuden Älykaupunki yhteiskunnasta niin tehokas poliisivaltio, että jokaisen ihmisen mieli olisi hallittavissa pelkällä napin painalluksella ja tästä syystä tuo teknokraattinen A.I. (keinoäly) aihepiiri on näille elitisteille suorastaan sairas pakkomielle.

He haluavat tehdä siis ihmisistä kuin robotteja ja kyllähän jo tälläkin hetkellä esimerkiksi ihminen, joka katsoo televisiota sen väh. 4-5 tuntia päivässä on eräänlainen robotti, koska hänen ihmismielensä on altis television syöttämälle propagandalle.

Nämä mm. Hollywoodin elokuvissa esiintyvät ihmisuhde mallit syöttävät mm. katsojille tuota Mk-Ultra projektille ominaisia triggereitä, joihin olennaisesti kuuluvat mm. seksuaalimoraalin hyperseksualisointi, jonka vaikutukset näkyvät sitten parisuhteiden ja avioliittojen hajoamisina.


Tämä kyberkidutus ei ole mitään viihdettä, jos joudut sellaisen kohteeksi, vaan kyseessä on yksi pahimman luokan psyykkisen kidutuksen toimintamuoto, josta nämä tiedustelupalvelut CIA, Mi5 ja Mi6 joutuvat vielä tilille tulevaisuudessa. Eikä sitä enää pyyhitä pöydältä pois siinä, että joitain hikoilevia herrasmiehiä tulee pyytelemään kerran Anteeksi mikrofoniin CNN:n televisiokameroiden edessä.





Mk-Ultra projektihan yritettiin pyyhkiä villaisella silloin 70-luvun puolivälissä juuri tällaisella julkisella kuulemisella.


Mutta Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA luonnollisesti ei anna näitä tiedotteita, että NYT EI OLE OIKEA AIKA MENNÄ MUMMOLAAN. 

Vaan sen homman hoitavat Suomen hallitus ja terveysviranomaiset, koska tämä Korona narratiivi (käsikirjoitus) ajetaan täällä läpi näiden viranomaisten toimesta.

Että jos kerran tämä NEW WORLD ORDER malli on sosiaalisen eristäytymisen malli, niin mitähän tämä Korona narratiivi vielä pitää sisällään ? 

Antaako hallitus jo ensi vuonna 2021 julkisia kokoontumisrajoituksia, että lopulta enää vain 1 ihminen voi kokoontua julkisilla paikoilla, mutta sen toisenkin ihmisen näkeminen on jo sitten lopulta liian suuri uhka, koska KORONA.

Eli joutuvatko he sitten antamaan ERAKOITUSMISSUOSITUKSEN ja sitten tulee ERAKKO PAKKO.

Että jos vaikka ihminen sattuu asumaan jossain sosiaalilähiössä, niin eikös olisi ihan tasavertaista, että Suomen hallitus ostaisi sitten näille sosiaalisesti eristetyille ihmisille vaikka aina Inarista asti olevat mummonmökit, joissa ei olisi naapurin naapuria aina 5 km säteellä missään.

Joten sinne voisi sitten nämä "rokottamattomat" ihmiset muuttaa toisistaan eroon ja eristettynä muista, koska voivat kantaa sitä.

Jos nyt kuitenkin vielä sitä kuuluisaa Maalaisjärkeä käytämme, niin mikään pöpö ei tässä leviä kuin tavallinen kausi-flunssan kaltainen syyslunssa korkeintaan ja eläimetkin kantavat koronaviruksia, eikä niistä ole aikemminkaan pistetty edes yhtään paikkaa kiinni niiden takia. Joten miten tämä Korona sai yhtäkkiä koko maailman terveysviranomaiset hyppimään seinille ja tämä Korona hysteriakuoro siirrettiin samantien sinne Hätäkakka kuoroon ? 

Hysteria on äärimmäisen huono mielentila, joka on eräänlainen psyykkinen joukkopsykoosia muistuttava olotila, jolloin järjenkäyttökään ei enää onnistu kunnolla. Mutta sehän onkin tämän Korona narratiivin tarkoitus, koska ei se valtaeliitti enää muuta voi, koska he pelkäävät noiden hillotolppiensa puolesta, että he häviävät tämän epätoivoisen taistelunsa Uuden Maailmanjärjestyksen lopullisesta asemasta, koska nämä roistot haluaisivat syödä siinä samalla kaikkien maailmanvaltioiden itsemääräämisoikeuden pois.

Mutta ahneella on aina paska loppu ja Uusi Normaali ja Uusi maailmanjärjestys tuo lopulta sen Kultaisen Aikakauden joka on niin kultainen, että nämä DEEP STATE:n satanistit jäävät sinne luoliinsa tanssimaan niiden sarvipäiden ympärillä ja nuolemaan haavojaan. Eivät he kestä näitä tulevaisuuden energioita, joten heillä ei ole enää muuta valintaa, kuin joko valita totuuden ja valon puoli... 

Tai sitten he tuhoavat itsensä tuolla Saatanasta kumpuavalla vihallaan ja katkeruudellaan, jota kokevat erityisesti humanisteja kohtaan, koska nämä Satanistit vihaavat heitä yli kaiken.

CIA:llakin näitä sarvipäille tanssijoita löytyy pienet rivit ja yhdenkään heidän elämä ei ole onnellisella tasolla, koska ne sadistiset psykopaatit ovat puolensa valinneet. Vatikaanihan tuota tiedustelupalvelua todellisuudessa ohjaa, josta myös tämä Bidenin vaalihuijaus toteutettiin Roomasta yksittäisellä käskyllä.

Biden kun on Uuden Maailmanjärjestyksen asialla ja Paavin kanssa samaa pataa... ja kummatkin heistä ajavat pimeyden maaliin.

Heillä on vain tämä yksi tehtävä saada seuraavan viiden vuoden sisällä aikaiseksi tämä nollaushanke.. The Great Reset. Eli kaikkien maailman velkojen anteeksianto-ohjelma, kunhan vain otat sen Korona piikin lihaasi.

Mutta eivät ne herrat (pankkiirit IMF:llä) sinulle sen jälkeen mitään jetset elämää anna käyttöösi, vaan olet orja senkin jälkeen ja nämä elitistit pyrkivät sitten lakkauttamaan koko maailmasta kaiken omistamisoikeuden... Paitsi tämä eliitti pitää senkin jälkeen kaikkia alamaisiaan heidän orjinaan.