http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 31. joulukuuta 2020

Jäljet johtavat BIG PHARMA:n sylttytehtaille


Koronavirus huijauksen jäljet johtavat suoraan sylttytehtaalle.

Joukko Puolalaisia tutkivia toimittajia teki vähän työtä ja pääsivät jäljille.

Tämän Wuhanissa sijaitsevan laboratorion omistaa rokotusyhtiö GlaxoSmithKline (GSK)... Tämä sama rokotuspaja, joka syyllistyi sikainfluenssarokotteiden levittämiseen ja altisti lukuisia ihmisiä mm. narkolepsialle 2009-2010.

Mutta GlaxoSmithKline on taas Pfizerin kanssa taloudellisesti kimpassa.

Joten kun nyt Pfizer tuottaa näitä Moderna nimisiä korona rokotteitaan tälle mystiselle virukselle, joka kuulemma lähti liikenteeseen Kiinan, Wuhanista, jossa yllätys yllätys USA:n tartuntavirasto CDC:n johtaja dr. Anthony Faucilla on omistuksia.

Pfizerin koronarokotteita taas markkinoi yhtiö nimeltä Black Rotor Finances, joka on GlaxoSmithKline lääkeyhtiön hallinnoima.

Sama finanssitaho hoitaa myös suursijoittaja ja miljardööri George Sorosin Open Society säätiön hedgerahastoja.

Soros taas tekee samaan aikaan taloudellista yhteistyötä myös erään Ranskalaisen AXA-vakuutusyhtiön kanssa.

Soros myös omistaa tällaisen Winterhur-yhtiön, joka taas rakensi Kiinan, Wuhaniin tämän erään laboratorion.

German Allianze on taas tämä yhtiö, joka osti hiljattain Winterhur-yhtiön.

German Allianzella on taas myös Black Rotor yhtyön osakkeita ja tämän Black Rotor yhtiö pitää hallussaan 30 prosentin osake-enemmistöä näpeissään koko maailman sijoitusvarallisuudesta ja toimii myös keskuspankkijärjestelmän kartellissa.

Mutta yllätys yllätys tällä Black Rock yhtiöllä on myös hallussaan Microsoftin osakkeita  suuri määrä. 

Microsoftin ex pääjohtaja Bill  Gates omistaa myös huomattavan paljnon tämän Pfizer lääkeyhtiön osakkeita sekä toimii tämän WHO:n terveysjärjestön päärahoittajana.

Uskotteko vielä, että nämä miljardöörit olisivat huolissaan teidän terveydestänne ja haluaisi parantaa teidät kaikki koronarokotteilla suojaamaan teitä koronaviruksilta ? Jos tuo korona-rokotebines on kerta näin monen tuhannen miljardin dollarin kasvubisnestä heille ?

Bill Gates ja dr. Fauci olivat kämppiksiä Cornelian yliopistossa ja bisnestä ne nyt tekevät tällä koronahuijauksella, joka nyt vain sattuu olemaan yksiä maailman suurimpia huijauksia tällä hetkellä tämän ponzi-huijaukselle rakennetun FIAT velkarahajärjestelmän ohella. 

Näiden roistojen rahahanat täytyisi vain laittaa kiinni, niin yllättäen se koronaviruskin katoaisi samantien. 

Sen jälkeen sitä koronavirusta ei enää tarvitsisi edes eristää, kun se levisi vain jokaisen mielikuvituksessa. Mutta tätähän nämä edellä minitut miljardöörit juuri pyrkiikin salaamaan keinolla millä hyvänsä, ettei vain tuo heidän ponzi-luokan huijaus paljastuisi ja tuottaisi näille miljardööreille tappioita.