http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 19. joulukuuta 2020

Pfizerin Moderna rokotteessa on samaa ainetta, jota on käytetty elinkautisvankien teloituksissa

Pfizerin Modernan koronarokotteessa käytetään yhtenä aineosana samaa ainetta, jota on käytetty mm. elinkautisvankien teloituksissa USA:ssa. 

Kaliumkloridia (Eng. potassium chloride).

Wikipediassa tästä kaliumkloridin myrkystä sanotaan seuraavaa: 

Kaliumkloridi KCl on kaliumista ja kloorista koostuva väritön, hygroskooppinen (vettä itseensä imevä), hyvin veteen liukeneva ja palamaton kiteinen aine. 

Kaliumkloridin moolimassa on 74,6 g/mol, sulamispiste 770–773 °C, härmistymislämpötila 1 500 °C, tiheys 1,98 g/cm3 (vesi = 1,0 g/cm3) ja CAS-numero on 7447-40-7. Suun kautta kaliumkloridin LD50 on noin 2,5 g/kg. Suoraan suoneen annettuna LD50 on vähän yli 100 mg/kg (7,6 grammaa 75 kg painavalle).

 Suuret annokset aiheuttavat hyperkalemian ja siitä johtuvan sydänlihaksen sähkötoiminnan häiriön ja edelleen sydänpysähdyksen. Suurin osa kaliumista ihmiskehossa sijaitsee lihaksissa, joissa se elektrolyyttinä toimii hermoimpulssien välittäjänä. 

Letaaliannoksena annetun kaliumkloridin aiheuttama hyperkalemia häiritsee sydänlihaksen hermoimpulssien kulkua tehden sydänlihaksesta liikaa sähköä johtavan, jolloin hermoimpulssit menevät suoraan lihaksen läpi, eikä sydän enää reagoi niihin. Tämä aiheuttaa sydämen pysähtymisen. Tajuissaan olevalle se aiheuttaa samanlaiset kivut kuin sydänkohtauksessa.

Käyttö

Kaliumkloridi merkitään ruoan lisäaineena E-koodilla E508. Sitä voidaan käyttää ruokasuolan (NaCl) korvikkeena sen kitkerästä mausta huolimatta.

Kaliumkloridilla hoidetaan kaliumin puutostilaa hypokalemiaa. Pääasiassa kaliumkloridia käytetään lannoitteiden valmistukseen. Sitä käytetään myös ainesosana teloituksiin sekä raskaudenkeskeytyksiin tarkoitetuissa 

myrkkyruiskeissa.



Eli noin turvallista kamaa se on ja THL julistaa, että nämä rokotukset voidaan aloittaa jo 27.12.2020

Kansanmurhaa ne siellä valmistelee jo ja hölmöt koronalla pelotellut ihmiset saadaan sinne terveysasemien jonoihin oikein tappelemaan keskenään, että kuka saa tämän rokotteen ensimmäisenä itseensä.



Suomi on tilannut näitä Pfizerin myrkkypiikkejä noin 2,5 miljoonaa koronarokotetta, kertoo sosiaali- ja terveysministeriö.

Mikäli yksikin kuolee näihin rokotteisiin, niin silloin valtio syyllistyy siinä kansanmurhaan ja siihen pätee edelleen sama lainsäädäntö, kuin II-maailmansodan jälkeisen Nürnberg oikeudenkäuntien sopimus 1948-51. 

Jossa  sanotaan selvästi, että lääketieteellisiä toimenpiteitä ei saa tehdä kertomatta potilaalle kaikista mahdollisista sivuvaikutuksista ja haitoista, eikä ilman kirjallista suostumusta.