http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 31. joulukuuta 2015

Vuosi alkoi Saksassa terrorismilla pelottelulla


Uusi vuosi alkoi Saksassa terrorismilla pelottelulla, kun Münchenin poliisi kehoitti ihmisiä Twitterissä välttämään väkijoukoissa ja asemilla liikkumista.

Illalla n. yhdentoista aikoihin evakuoitiin sitten Münchenin päärautatieasema ja Pasingin asema. 

Ensinäkään valtionterrori-iskuista ei koskaan varoiteta etukäteen ja poliisi ei ilmoita mediassa, että tällaista on huhuttu tapahtuvan. Vaan valtionterroritekoja kuten Ranskassa vuonna 2015 tammikuussa Charlie Hebdon verilöyly sekä Marraskuussa tapahtuneet Pariisin iskut ajoittuivat paikallisten viranomaisten terrorisminvastaisen harjoituksen alle. Tällä estetään paikallisten viranomaisten valppaus tosipaikan tullen.

Eihän nyt pankkiryöstäjäkään soita ensin pankkiin ja sano, että "Olen tulossa ryöstämään pankin tässä lähi päivinä".

Aidossa valtionterrorismivaarassa mm. Saksan salaisen poliisin tehtävä on selvittää aitoja turvallisuusuhkia ja jos tässä kyseisessä Saksan uuden vuoden alla tapahtuneessa on kyse valtionterroriuhasta, niin poliisi ei missään nimessä ala julistamaan kyseisiä uhka-arvioita julkisuudessa. Koska Pariisin iskujenkin toteuttajat olivat läntisten tiedustelupalveluiden organisoimia ja rikollisten pankkien rahoittamia valtionterrorijoukkoja Naton Gladion tyyliin.


Saksassa siis ihmiset altistettiin jo uuden vuoden yönä uudelle psyop operaatiolle, jossa Münchenin kaupungin ihmisiä peloteltiin uneen.

Kaikki tämä terrorismilla pelottelu hyödyttää yhtä maailman vaikutusvaltaisinta pankkiperhettä Rothschildeja, jotka tätä showta pääasiassa rahoittaa. 

Heidän omistamiensa pankkien kautta maksetaan myös ISIS-joukkojen asevarat ja Syyrian kapinallistenkin asehankinnat. Millään muulla ei ole merkistystä kuin vain sillä, että Syyriankin öljykentät saadaan lopulta länsimaiseen omistukseen Rothschildien pankkien ja yhtiöiden haltuun.

Lähteet: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1451539264358.html 

https://twitter.com/PolizeiMuenchen/status/682677846188396545

http://rehmat1.com/2015/11/13/british-mp-rothschild-funds-muslim-terrorism/