http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Kokoomuksen vaalirahoittajat USA:sta eivät ole suostuneet tulemaan kaapista

 

Keskustan entinen puoluesihteeri Jarmo Korhonen kertoo kirjassaan, että Kokoomuksella on vuosien 2005-2007 ajalta pimennossa yhteensä 1,5 miljoonaa euroa vaalirahaa. 

Osa tästä salatusta vaalirahoituksesta liittyi Sauli Niinistön vuoden 2006 presidentinvaalikampanjaan. Niinistö sitten jälkeemmin on toivonut kokoomukselta selvitystä tuosta vuoden 2006 presidentinvaalikampanjansa vaalirahoituksesta, mutta Kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb ei ole vaatimukselle lämmennyt. 

Niinistön varainhankintavastaavana tuolloin 2006 ollut Ben Zyskowicz on taas sanonut, ettei kokoomuksella ollut oikeutta yksipuolisesti kertoa lahjoittajista. Nyt kuitenkin edelleen yksikään lahjoittaja ei ole ilmaantunut julkisuuteen. Jarmo Korhosen mukaan suomalaiseen politiikkaan virtaa edelleen tänäkin päivänä rahaa niin idästä kuin lännestä. Esimerkkinä Korhonen mainitsi Yhdysvaltain pakotelistalle päätyneen liikemiehen Kai Paanasen, jonka yhtiö SET Petrochemicals on tukenut vaaleissa ainakin SauliNiinistöä, Jyri Häkämiestä ja Timo Laanista.  

Se nyt on selvääkin selvempää, että CIA:n suomen politiikkaan työntämää vaalirahaa ei ilmoiteta milloinkaan julkisuuteen, koska se on valtionsalaisuus. 

Kokoomus kuitenkin jäi kiinni jo vuonna 2006, jolloin Wikileaks vuoto paljasti että Kokoomus kävi salaista kirjeenvaihtoa USA:n Suomessa toimivan suurlähetystön kanssa. Jenkkien hallinto lupasi avittaa Kokoomuksen täällä valtaan, jos he lupaisivat viedä Suomen Natoon ja mitenkäs kävikään. 

Kokoomus voitti heti seuraavat vaalit ja kului muutamat vuodet, jolloin 2014 syyskuuta kenraali Lindberg allekirjoitti Suomen ja Naton välisen isäntämaasopimuksen, jolla USA:n hallinto sai kaapattua täällä jo vallan ja siirrettyä sen sotilasliitto Natolle. 


Kaikkeen tällaiseen edellämainittuun poliittisten vallankaappauksien järjestämiseen kuuluu CIA:n kautta ohjailtu lahjonta. Se mitä täällä Suomessa tapahtuu ja on tapahtunut viime vuosina, niin päättäjiä lahjotaan koko ajan CIA:n toimesta, jotta Suomen valtion velka lisääntyisi ja työttömyys lisääntyisi. Samalla rajat pidetään auki ja maahanmuuttohanke pidetään EU:n sääntöjen rajoilla. Suomi on jo nyt lupautunut ottamaan tulevana vuonna yli 40 000 uutta elintasopakolaista, koska se kuuluu 2020-hankkeeseen. 

 
Nyt mm. tämä USA:n hallinnon soluttamien konsulttiyhtiöiden tänne Suomeen ajama sosiaaliturvajärjestelmän alasajo vie maata kohti tuhoa, ellemme tee sille jotain. Suomessa on jo 90-luvun laman aikoina tapahtunut yksi laiton kansanmurha ja se oli n. 14 500 yrittäjän ajaminen itsemurhaan. 


Sen takana olivat silloinen presidentti Mauno Koivisto joka taipui salaisten neuvottelujen jälkeen Yhdysvaltalaisen konsultin tarjoukseen konklaavisopimuksesta. Koiviston konklaavisopimus sovittiin salassa 6. toukokuuta 1992. Presidentinlinnaan kokoontui tuolloin 30 henkeä, muun muassa korkeimman oikeuden täysivaltainen kokoonpano. 

Tässä salaisessa tapaamisessa lyötiin läpi se, että suomen lama-ajan yrittäjät laitettiin maksamaan laman aiheuttamat taloudelliset Suomen valtion tekemät tappiot ja maksamaan ne käytännössä yrittäjät omalla hengellään. Koska satojatuhansia yksityisyrittäjiä ajautui tuon konklaavin johdosta elinikäiseen velkavankeuteen ja putosi täysin sosiaaliturvan ulkopuolelle. 

Että jos Suomen ja Neuvostoliiton välisessä talvisodassa kaatui 25 904 suomalaista, niin 90-laman aikana suomalaisia menehtyi laman johdosta 14 500. Ironisinta tässä vielä se, että kummatkin näistä kuolivat vain näiden läpeensä ahneiden rikollisten pankkien ahneuden vuoksi. Sillä sitä se II-maailmansota ja Suomen talvisotakin oli näille eliitin sioille, kuin vain mitä suurinta ja voittoa tuottavaa bisnestä. 

Hävinnyt osapuoli pistettiin sitten maksamaan kaikki tuo, vaikka Rothschildien pankki perhe takasi myös Suomenkin ammushuollon aiheuttamat suurkustannukset. Harvat edes tietävät sitä, että Rothschild suku on ollut Suomen talouden tukijalka jo vuodesta 1860-lähtien. 

Mutta vielä tuolloin Carl von Rothschild suostui myöntämään Suomelle varojaan henkilökohtaisista varoistaan, koska silloin Suomen takaisinmaksukykyyn ei vielä luotettu. 

 


Mitä siis on tämä euroon sidottu raha ?

 Se on rikollisten finanssi ja keskuspankkien eliitin alullepanemaa valuuttaa, jota luodaan vain luomalla lisää velkaa. Eli jos kaikki maailman velat maksettaisiin pois, niin kaikki raha poistuisi kierrosta. 

On sitten täysin uskomatonta, että miten jopa Suomen pääekonomit ovat täysin kujalla tämän asian suhteen, eikä heidän ole tarvinnut tietää keskuspankkilähtöisen luotonlaajennuksenkaan perusasioita. Sen sijaan vain uskotaan, että raha kasvaa puussa ja on sieltä otettavissa vain rehellisellä työllä.