http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 21. joulukuuta 2015

Serena Shim: PressTV:n toimittajan poliittinen salamurha


Serena Shim oli PressTV kanavan Amerikkalainen toimittaja. Hän paljasti vuosi sitten PressTV:ssä sen, kuinka YK käyttää ruoka-avustuksensa autoja Syyrian kapinallisten ISIS-joukkojen aseiden salakuljetuksen välineenä. 


Pian tämän raportin jälkeen Shim alkoi saamaan tappouhkauksia ja lopulta 19. lokakuuta 2014 hänen ollessa tuolloin Turkissa, niin hänen kuljettamansa henkilöauto joutui sementtirekan yliajamaksi. Shim ja sementtiauton kuljettaja olivat vielä eräiden tietojen mukaan elossa onnettomuuden jälkeen. 

Mutta vain sementtirekan kuljettaja vietiin välittömästi sairaalaan. Shim toimitettiin taas jonnekin tuntemattomaan paikkaan ja vasta puolen tunnin kuluttua hänet löydettiin sairaalasta kuolleena, kuolinsyyksi ilmoitettiin sydämen pysähtyminen. 

Shimin perhe lensi pian tämän jälkeen Turkkiin ja vaati hallinnolta selvitystä tyttärensä kuolemasta, muttei Turkin hallinto suostunut auttamaan heitä ollenkaan. Mutta myös USA:n hallinto kieltäytyi tutkimasta tapausta ja vetosi siihen, etteivät he aikaisemminkaan ole tutkineet Amerikkalaisten toimittajien ulkomailla sattuneita kuolemantapauksia. Vaikka tämä on täysi valhe.

Valkoinen Talo sekä sionistien mediat ovat kuitenkin olleet vaiti tästä tapauksesta ja Shimin tapaus jäi historiaan. Se kertoo siitä, että mitä näille harvoille rohkeille toimittajille voi käydä, jos he uskaltavat olla totuuden asialla. Sillä tämä Iranilainen PressTV ja Venäjän hallinnon omistama RT ovat nykyisistä televisiokanavista niitä, jotka ovat saaneet neokonservatiivisen sionisti-eliitin paniikkiin aina Valkoista Taloa saakka. 

Se on näiden askenasijuutalaisten miljardöörien mielestä todella pelotavaa ja kauhea asia, että nämä pari televisiokanavaa uskaltavat kertoa mm. totuuden heidän rahoittamansa ISIS-järjestön metkuista.