http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 21. joulukuuta 2015

Suomen kohtalo ratkaistiin Teheranissa 1943


Historian kirjoissa ei kerrota sitä, että miksi Suomea ei miehitetty Neuvostoliiton toimesta talvisodan aikoina. Normaalissa hyökkäyssodassa olisi aika normaalia, että Suomen kokoinen maa joutuisi valtaosaltaan miehitetyksi. Mutta Suomihan joutui vain luovuttamaan Porkkalan puna-armeijan joukkojen haltuun.

Helsinkiläinen Ari Pesonen väittää, että Suomen kohtalo ratkaistiin vuonna 1943 Teheranissa käydyssä neuvonpidossa, jonne ottivat osaa Yhdysvaltain, Iso-Britannian ja Neuvostoliiton edustajat. Paikalla olivat Yhdysvaltain silloinen presidentti Franklin D. Roosevelt, Iso-Britannian pääministeri Winston Churchill ja Neuvostoliiton marskalkka Josif Stalin

Churchillin kerrotaan Teheranissa sanoneen: 

"En halua mitenkään painostaa Venäläisiä ystäviäni Suomen asian vuoksi, mutta me odotamme kuitenkin, että Venäläisille suodaan tarpeellinen turvallisuus Suomen vastaisilla rajoillaan. Mutta toisaalta pyydämme, että suomalaisten suhteen noudatetaan harkittua kohtuutta". 

Karjalan menetys taisi olla sitten tämän sopimuksen lunnaat, jotka Venäjälle annettiin vastineeksi. Mutta tästäkään ei historiankirjoissa mainita sanallakaan.

Toisena omituisena asiana voimme miettiä sitä, että mikä lienee syy sille, että samanaikaisesti kun USA ja Iso-Britannia suhtautuivat Suomeen myötätuntoisesti niin ne jättivät Baltian ja Itä-Euroopan maat täysin Neuvostoliiton armoille ?

No ensimmäisenä Suomella ja Venäjällä on eniten Euroopassa yksittäisistä valtioista yhteistä rajaa n. 1300 km.

Suomi siis haluttiin säilyvän itsenäisenä ja tämän takana olivat erityisesti USA:n ja Iso-Britannian hallinnon painostus Teheranissa käydyissä salaisissa neuvotteluissa.


Nyt Suomesta on tullut muiden EU-maiden tavoin USA:n hallinnon alainen puskurivaltio, joka on alistettu Naton käskyvallan alle. 

Suomi on ollut myynnissä nyt 20 vuotta ja metsähallinnon lakiuudistukset raivaavat tietä sille, että kohta tulee Nestlé ja alkaa pumppaamaan täältä pohjavedet itselleen. 

Kyseinen Nestlé aloitti jo tänä vuonna Kaliforniassa 27,000,000 gallonan (n. 100 miljoonaa litraa) kokoisen pohjavesialueiden pumppaamisen ja maksoi siitä Kalifornian osavaltiolle vain 524 dollaria.  Nestlé siis pullottaa rutikuivan Kalifornian ja myy ne eteenpäin kovalla voitolla. On vain ajan kysymys, että milloin nämä samat pohjavesien ryöstäjät tulevat Suomeen.

Pohjavesialueet ovat Suomelle maailman rikkain luonnonvara ja siinä vaiheessa kun makean pohjaveden arvo nousee kriittisesti, niin jos Suomen valtio vielä siinä vaiheessa omistaa nämä alueet. Niin Suomi tulee olemaan Norjan öljyvarojen tavoin yksiä maailman rikkaimpia maita. Mutta Nestlén kaltaiset monikansalliset yhtiöt tietävät tämän pohjavesien mittaamattoman arvon ja he pyrkivät ryöstämään nämä pohjavesi alueet sieltä mistä niitä löytyy parhaiten. Koska Suomen pohjavesialueiden laatu on maailman parhainta laatua.


Nestlén toimitusjohtaja Peter Brabeck-Lemathe totesi muutama vuosi sitten, että "Ihmisillä ei tulisi olla oikeutta puhtaaseen juomaveteen ja juomaveden hallinta olisi hänen mukaansa annettava monikansallisille yhtiöille".

Toisinsanoen monikansalliset yhtiöt aikoisivat tehdä puhtaalal juomavedellä suuria voittoja ja voisivat myös näin alkaa käyttämään tätä etuoikeutta hyväksi ajamansa kansainvälisen depopulaation kautta.Lähde: http://kalevikannus.puheenvuoro.uusisuomi.fi/208711-missa-ratkaistiin-suomen-kohtalo