http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 3. joulukuuta 2015

Alexander Stubbin uskottavuus meni, mutta missä viipyy erottamisilmoitus ?Hallintarekisterin kannatusluvuista eduskunnalle valehdellut Alexander Stubb on ollut viime aikoina otsikoissa. Nyt hän vielä keskeytti täysin sääntöjen vastaisesti eduskunnan kyselytunnin ja ryhtyi vielä eduskunnassa pyytelemään tätä hallintarekisteristä valehteluaan anteeksi eduskunnan edessä.


Kokoomuksen Ilkka Kanervan ei vuonna 2008  sitten tarvinnut kuin vain näpytellä muutama harkitsematon tekstiviesti, jotka riittivät häneltä saamaan pois ministerin salkun, koska silloinen pääministeri Jyrki Kataisen mukaan Kanerva ei voinut enää toimia ulkoministerinä.


Mutta nyt kun Stubb joutuu samanlaisen tilanteen eteen ja on menettänyt julkisen luottamuksensa, niin hänen kohdallaan pari julkista anteeksipyyntöä korjaa tilanteen. Kuka häntä oikein suojelee? 


Helsingin-Sanomat paljasti jo 2014 kevään Eurovaaleissa, että kuinka Stubbin suurin rahoittaja on äärisionistinen juutalainen miljardööri ja liikemies Chaim "Poju" Zabludowicz, joka on yksi Suomen rikkaimmista miehistä, vaikka asuu Lontoossa. Kasaarien rahamiehet siis hengittävät Suomen hallinnon taustalla ja ohjaavat hallintoa omien intressiensä mukaan.


Zabludowiczin miljoonat ovat tulleet verellä, koska hänen isänsä Shlomo Zabludowicz loi uransa asekauppiaana. Tämän kuoltua vuonna 1994 sai hänen sisarensa huomattavan suuren perinnön, jonka omaisuus oli tullut mm. Israelin hallinnon kanssa tehdyistä asekaupoista.

Poju Zabludowicz toimii myös isänsä tavoin asebisneksessä ja hän vaikuttaa amerikkalaisen ammusjärjestelmiä valmistaman Pocai -yhtiössä.

Jos näillä kansainvälisen rikollisuuden ja sotakonsernien verirahoilla rahoitetaan myös Suomen poliittista järjestelmää, niin se kertoo täysin sen missä täällä mennään.

Oikeisto näyttää nyt pelaavan eduskunnassa täysin omine sääntöineen ja heitä eivät koske mitkään eduskuntaan säädetyt lait. Suomen kansalaisten olisi jo vihdoin aika tajuta se mitä täällä tapahtui 1917-1919, jolloin suomen oikeisto pääosin suomenruotsalainen eliitti lahjoi ja uhkaili kuntien sekä virastojen virkamiehiä, jottei silloisen eduskunnan päätökset tulisi voimaan. Samalla suuri joukko Suomalaisia oli kuolemassa nälkään ja eliitti uhosi yksityisarmeijallaan, jääkärien käyttöönotolla sekä vallankaappauksella. 

Mutta lopulta silloinen vasemmisto joutui ottamaan aselliset keinot käyttöön, jotta Suomen silloin rappeutunut demokratia saatiin palautettua entisille urilleen. 

Nyt tällä hetkellä tilanne alkaa muistuttaa kovaa vauhtia samalta kuin tuolloin. Ainoastaan vielä tänään meillä on sotavuosien jälkeen rakennettu sosiaaliturvajärjestelmä olemassa, jonka eliitti haluaa taas rappeuttaa. Se johti jo tuolloin 1917-1918 sisällissotaan, joten mihinkö tämä Natsi-Saksaan päin ihannoiva oikeistolainen eliitti tällä kertaa pyrkii ? Samanlaisia Nato-kiihkoisia ja ryssävihaa täynnä olevia seinähulluja on tämä eliitti edelleen täynnä, jotka vapaamuurarilooseissaan janoavat taas uutta kansainvälistä verenvuodatusta.


Suursodan konflikti on ollut viime vuosina hyvin lähellä vuonna 2013, jolloin 8. syyskuuta oli välimerellä Venäjän sekä USA:n, Ranskan ja Saksan sota-aluksia.  

Tuolloin suursodan syttymistä yritettiin 11.9.2013 päivämäärälle, mutta lopulta tilanne kuivui kasaan, koska Venäjän viranomaiset saivat diplomatialla asian selvitettyä. Tilanne koski tuolloin Syyrian hallinnon syrjäyttämistä ja väitteitä, että heillä olisi muka ollut käytössään kemiallisia aseita.

Lopulta Syyriassa lavastettiin vielä kaasuisku kemiallisilla aseilla, jota väitettiin Syyrian hallinnon tekemäksi. Vaikka asialla olivat kapinalliset, joille vielä rahoitus oli ohjailtu mm. Saudi-Arabiasta.

Tilanne Syyrian konfliktissa on edelleen erittäin tulenarka, koska Venäjän armeijan tuki Syyrialle on osoittaunut hyvinkin tarpeelliseksi ja on saanut tuhottua lukuisia Isis-leirejä ja heidän huolintapaikkoja.Lähteet: http://www.hs.fi/politiikka/a1448677933089

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/bjorn-wahlroos-ja-poju-zabludowicz-lahjoittivat-tuhansia-euroja-alexader-stubbin-eu-vaalikampanjaan/1829689

http://finnsanity.blogspot.fi/2015/12/suggestioshow-eduskunnassa.html

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288339392897.html