http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 3. joulukuuta 2015

CIA:n ex-agentti paljastaa Jugoslavian kriisin CIA kytkökset


CIA:n entinen agentti Robert Baer antoi haastattelun äskettäin Serbialaiselle WebTribune -julkaisulle. Haastattelu oli tehty Quebecissä, Kanadassa, jossa hän oli mainostamassa uutta kirjaansa "Valkoisen Talon Salaisuudet".


Mikä oli ensimmäinen tehtäväsi Jugoslaviassa ? 

Saavuin maahan helikopterilla kolmen muun agentin kanssa ja laskeuduimme 12. tammikuuta 1991 Sarajevoon. Tehtävänämme oli pitää silmällä oletettuja Serbialaisia terroristeja, joiden oletettiin iskevän Sarajevossa.

Meille oli annettu tiedot ryhmästä nimeltä "Supreme Serbia" ja kansioissa oli tietoja heidän suunnitelmistaan tehdä pommi-iskuja tärkeisiin Sarajevolaisiin julkisiin rakennuksiin ja kohteisiin. Näiden epäiltiin olevan vastalause sille, että Bosnia oli eroamassa entisestä Jugoslaviasta.


No oliko tuota ryhmää oikeasti olemassa ? 

Sitä ryhmää ei tosiaan oikeasti ollut olemassa. Meidän johtomme oli valehdellut meille. Tehtävänämme oli sitten varoittaa ja levittää paniikkia bosnialaisten poliitikkojen ja virkamiesten keskuudessa. Yritimme saada heidät ajattelemaan vain tulevia serbien terroritekoja.


Kuinka tehtäväsi lopui ?    

Minun osaltani se loppui jo kahdessa viikossa, kun minut lähetettiin Sloveniaan. Se operaatio taas kesti kuukauden ja sillä oli koodinimi "Istina (Totuus)", vaikka siinä ei ollut totuuden häivääkään.


Miksi menit Sloveniaan ? 

Minulle kerrottiin, että Slovenia oli juuri itsenäistymässä ja meille annettiin muutama miljoona dollaria, joide avulla meidän piti perustaa monia ei hallinnollisia järjestöjä, opposition puolueita sekä lahjoa poliitikkoja kiihottamaan vihaa kansalaisissa.  (Huom. kuullostaa yllättävän tutulta jos puhutaan eräästä Suomessa vatikaanin ja Sionistien asialla olevan miehen koko kansan "työväen" puolueesta)Oliko sinulla mielipidettä CIA:n propagandasta ja mitä mieltä kolleegasi olivat siitä ? 


Olipa tietysti, mutta ei CIA:n operaatioista voinut kieltäytyä varsinkin kun me olimme niin peloissamme ja erittäin vainoharhaisia. Monet CIA:n agentit ja vanhemmat agentit katosivat pelkästään sen vuoksi, että he olivat kieltäytyneet levittämästä propagandaa serbejä vastaan Jugoslaviassa. Itse olin henkilökohtaisesti hyvin järkyttynyt niistä valheiden määrästä, joita meille syöttivät eri viranomaiset ja poliitikot. Agenteille kerrottiin vain osa koko tehtävästä ja vain johto tiesi sen koko totuuden.

Te siis levititte vain propagandaa serbejä vastaan ?

Kyllä ja ei. propagandan tarkoitus oli jakaa tasavallat niin, että ne eroisivat Jugoslaviasta. Meidän tuli myös etsiä syntipukki jota syyttää sodasta ja väkivallasta. Valitsimme sitten Serbian, koska siitä oli tulossa Jugoslavian seuraaja.

Voitko nimetä joitain poliitikkoja, joita lahjoitte CIA:n kautta entisessä Jugoslaviassa ? 

Kyllä vaikka tämä on erittäin arka aihe. Näitä poliitikkoja olivat mm. Stipe Mesic, Franjo Tudjman, Alija Izetbegovic ja monia muita silloisen hallinnon virkamiehiä, kuten myös Serbialaisia kenraaleja, toimittajia ja joitain armeijan yksiköitä. Radovan Karadzic oli myös palkkalistoillamme, mutta hän lopetti myöhemmin lahjusten vastaanottamisen, koska tajusi että hänet tultaisiin myöhemmin uhraamaan ja syyttämään Bosniassa tapahtuneista sotarikoksista. Kaikkea tuota johdettiin Yhdysvaltojen hallinnosta käsin.

Mainitsit myös kuinka kontrolloitte ja rahoititte mediaa. Kuinka tarkkaan ottaen sen teitte ?   

Tämä on tullut julkisuuteen. Jotkut CIA:n agentit olivat vastuussa niiden virallisten raporttien kirjoittamisesta, joita televisiouutisissa luettiin. Uutistenlukijat eivät tietystikään voineet tietää, että mistä tässä oli kyse, koska he olivat saaneet tekstin pomoiltaan ja pomo oli saanut sen meiltä. Kaikilla oli sama tehtävä levittämään vihaa ja kansallisuusmielisyyttä, sekä saada siellä ihmiset hyökkäämään tosiaan vastaan. 


Vuosi sitten eräs Saksalainen toimittaja Udo Ulfkotte kirjoitti paljastuskirjan siitä, kuinka CIA lahjoo Eurooppalaisia toimittajia.

Täällä Suomessa tämä tapahtuu voimakkaasti Nato lobbaamisen sekä ryssävihan lietsomisen kautta. Nämä ovat olleet voimakkaimmin esillä. Mutta siinä missä CIA lahjoo Suomalaisia toimittajia, niin CIA lahjoo myös Suomalaisia kenraaleja ja poliitikkoja. Siis nämä samat maanpetturit luovuttivat Suomen Naton orjaksi vuosi sitten solmitulla isäntämaasopimuksella, koska CIA lahjoi heidät siihen.

CIA on siis aina ollut uhka kansainväliselle turvallisuudelle sekä avoimelle tiedonvapaudelle. Sen kuuluisi alkuperäisen suunnitelman mukaan kerätä ja analysoida tiedustelutietoja ulkomaalaisista hallituksista, järjestöistä ja yksilöistä ja raportoida niistä hallituksen eri osille. Mutta tulikin hyvin nopeasti tämän pienen kasarijuutalaisen mafian geopoliittinen vallankäytön väline.
Lähde: http://www.yhdysvallat.eu/muuta/nain-luodaan-kaaosta-cian-agentti-tuoreessa-haastattelussa/