http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 1. joulukuuta 2015

Eliitti valmistautunut jo talousromahdukseen ?


Suursijoittaja George Soros on viimeaikoina myynyt omaisuuttaan huomattavan paljon ja realisoinut sitä kullaksi. Tämänkaltainen toiminta viittaa suoraan siihen, että eliitin sisäpiiriläisillä olisi jo salaista tietoa, että talous tulee romahtamaan pian.


Vaikka tuo jutun lähde on Beforeitsnews.com, jonka lähdeviitteet ovat usein varsin niukkoja niin kuitenkin Nordean pankki on tietojen mukaan varoittanut nyt yritysasiakkaitaan vaihtamaan eurot Tanskan kruunuiksi. 

Tämä siis tarkoittaa sitä, että euro tulee pian romahtamaan ja tapahtuu pahimmillaan ihan seuraavan vuoden sisällä. Alex Jones veikkasi, että Euroopan talouden pohjanoteeraus nähdään jo Tammikuussa 2016.
Pankkiirien eliitillä on siis joku sisäpiirintieto jostain geopoliittisesta tapahtumasta, joka tulisi sitten suistamaan euron arvon ja tekemään siitä ns. roskavaluutan. 

Euron valuutan ongelma on ollut alusta saakka se, että sitä laitetaan liikkeelle vain näiden Wallstreetillä toimivien huijaripankkien toimesta. Joten näin ollen rahaa jää aina liian vähän kiertoon, kun sitä kauhotaan näiden rikollisten pankkien toimesta piiloon veroparatiisisaarille ja Sveitsin pankkeihin. 

Sillä tämä koko länsimainen talousjärjestelmän talouskasvu on siitä riippuvainen, että kuinka paljon on rahaa kierrossa. Mutta mitä vähemmän rahaa poistuu kierrosta, niin sitä enemmän syntyy työttömyyttä ja ostovoima heikkenee.

Näin ollen euron taloustilanteen korjaamiseen olisi esim. setelielvytys, että yksinkertaisesti laskettaisiin liikkeelle enmmän setelirahaa, jolla talous elpyisi. Mutta EKP toimii täysin päinvastoin. Se vain ryövää EU-valtioilta mm. EU-jäsen ja nettomaksuilla tuhansien miljardien pääomat ja vie ne pois kierrosta ja aiheuttaa tahallisesti nollakasvulla massatyöttömyyttä, joka on Illuminati -eliitin lukuisten salaseurojen salainen poliittinen agenda.

Maahanmuutto ja multikultturisuus on myös näiden salaseurojen poliittinen agenda, joilla tuhotaan entisten rikkaiden teollisuusmaiden (mm. Ranska, Saksa jne.) kansallinen identiteetti. 

Euro on ollut siis täysin tuhoontuomittu valuutta alusta lähtien ja se on luotu vain palvelemaan rikollisten pankkien epärehellisiä tarpeita, joilla nämä ylimieliset ja arkitodellisuudesta vieraantuneet salaseurat yrittävät hallita koko maailmaa. 

Suomen olisi jo nyt vihdoin aika herätä todellisuuteen, että vielä EU:sta on mahdollisuus lähteä pois ja palauttaa oma ja itsenäinen talouspolitiikka (tuoda markka takaisin). Sillä euron tie vie kohti lopullista tuhoa. 


Lähde: http://beforeitsnews.com/self-sufficiency/2015/11/elite-is-preparing-for-something-big-soros-sold-shares-worth-millions-of-dollars-below-the-price-and-changes-them-for-the-gold-2497438.html

http://www.mtv.fi/uutiset/talous/artikkeli/ts-pankit-pelkaavat-euron-arvon-romahtavan/5584080#.Vl2BhdbCfa4.facebook