http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Rikkaista monet ajattelevat, että 700 000 suomalaista ovat valkoista roskasakkia


Helsingin Sanomat oli järjestänyt kyselyn jossa kysyttiin varakkailta henkilöiltä, että mitä he ajattelevat ns. Suomen nykyisestä köyhällistöstä. Köyhiä joita elää tällä hetkellä Suomessa jo yli 700 000.

Tutkimuksen perusteella selvisi, että valtaosa tämän maan rikkaista pitää köyhiä laiskoina ja nuhjuisina. Eräskin varakas henkilö oli todennut, että "Halveksin köyhiä, koska heiltä puuttuvat lähes kaikki terveen ja onnistuneen ihmisen piirteet".

Se nyt on selvääkin selvää, että tämän maan korruptoitunut sionistinen media on aina pyrkinyt ylläpitämään vahvaa uhrimentaliteettia, joka on langetettu vähävaraisten ylle. Siksi työttömyydestä ja köyhyydestä on tehty häpeä, jota pidetään yllä juuri tämänkaltaisen journalismin avulla. 

Varakkaista henkilöistä suurin osa ei tiedä tästä rikollisten finassipankkien pyörittämästä ja valtioita kurittavasta talousjärjestelmästä juuri yhtään mitään. Sitten he kuvittelevat, että jokainen työtön on itse syypää omaan huonoon asemaansa tässä yhteiskunnassa.


No jos nyt kuitenkin laitetaan faktat pöytään, että leikitään vaikka että jalkapallostadionilla on laitettu 300 000 penkkiä, joista jokainen penkki symboloi yhtä työpaikkaa. 

Aina kun yksi henkilö on maksanut lainansa takaisin pankkiin, niin näistä penkeistä häviää 5. Eli katoaa 5 työpaikkaa, koska rahaa katoaa kierrosta, koska velka maksetaan takaisin pankkiin. Mutta jos taas joku ottaa lisää pankista lainaa, niin tämä lisää kiertoon lisää valuuttaa.

Jos tässä tuolileikissä on mukana sellaiset rapiat 1,8 miljoonaa ihmistä, niin mitäs luulette että riittääkö 300 000 tuoleja jokaiselle heistä ? 

Sitten kun vielä puhutaan tästä nykyisestä suomen työttömien määrästä, joka on hurjimpien huhujen mukaan jo yli 600 000 kpl ja avoimia työpaikkoja Suomessa enää 28 800. Niin riittääkö kaikille hommia ? 

Eli on oma syy jos on työtön ja työttömät ovat sitten laiskoja, koska eivät pääse töihin minnekään ? 

Siinä sitten joku toinen osakkeenomistaja nostaa optioita, joita on revitty lukuisten palkkaorjien selkänahasta ja kehtaa vielä nimittää tuota veroporsastelua holding yhtiöineen ja veronkiertoineen kovaksi työksi. Totta kai monet heistä ovat aikanaan lähteneet liikkeelle nollasta, mutta fakta on se että tässä länsimaisessa kvartaalikapitalismin talousjärjestelmässä on vain tietyn verran valuuttaa liikkeellä. Mutta mitä enemmän sitä valuuttaa ei ole kierrossa, niin se vie ja tulee viemään työpaikkoja ja aiheuttamaan massiivista köyhyyttä sekä massatyöttömyyttä.

Massatyöttömyys kun on vielä neokonservatiivisen valtaeliitin sionistisen poliittisen agendan juonia. Sitä ajetaan läpi talouden nollakasvun kautta ja kohteina ovat erityisesti entiset rikkaat Euroopan teollisuusmaat. 

Työttömistä on tullut näille entisille rikkaille teollisuusmaille eräänlainen työttömien reservi, jota käytetään yhä heikentyvän taloustilanteen kilpailun heikentäjänä. Voidaan esim. kuvitella, että mitä Norjassa kävisi jos siellä laitettaisiin Saksan malliin 2 miljoonaa työläistä 5 euron tuntipalkoille. 

No siinähän kävisi niin, että Norjan talous romahtaisi ja ostovoima kokisi todella pahan laskun. Näillä 5 euron paskapalkoilla hinnat olisi siellä pakko myös laskea alemmaksi ja lopulta työttömyys-aalto ajaisi puoli miljoonaa Norjalaista työttömyyskortistoihin.

Kuvassa Saksan työvoimatoimisto ja paikallinen työttömien reservi sinne jonottamassa.

Saksassa työttömiä on tällä hetkellä 2,7 miljoonaa ja maan sosiaaliturvajärjestelmä uudistettiin joitain vuosia sitten punavihreän hallituksen toimesta. Näin ollen se loi maahan 1,3 miljoonaa työssä käyvää köyhää, joiden tuntipalkka on n. 5 €/tunti. Heidät on mm. Berliinissä eristetty kauemmaksi sijaitseviin lähiöihin.

Lähes joka neljäs Saksan 42 työtätekevästä kuuluu näihin pienipalkkaisiin työtätekeviin köyhiin. Mutta samalla kun Saksan kansalaiset köyhtyy, niin valtio rikastuu. Valtion talouskasvu kun ei tarkoita ihmisten hyvinvoinnin parantumista, vaan se tarkoittaa valtion hyvinvoinnin pahentumista, jos tämä mitataan teollisuuden nollakasvulla.


Suomessa ollaan tällä hetkellä toteuttamassa Saksan tyylistä sosiaaliturvan sekä hyvinvointivaltion alasajoa. Mallin on tänne tuputtanut mm. USA:n hallinnolle sekä rikollisten pankkien toimeksiannoista työskentelevät Yhdysvaltalaiskonsultit. Suomen valtion budjetin kun on viime vuosina laatinut USA:sta peräisin oleva konsultointi yhtiö McKinsey Company


Suomen suvereniteetti on siis luovutettu USA:n hallinnon käsiin ja tätä hyvinvointivaltion alasajoa ohjataan sieltä käsin. Euroopan Union on myös täysin näiden samojen rosvojen, eli neokonservatiivisen eliitin shakkilauta. 

Nämä sionistit kuvittelevat omistavansa koko maailman ja yrittävät muovata siitä haluamansa laisen. 

Nyt kun Syyriassa on havaittu maailman suurimmat öljyvarat, niin neokonservatiivien rosvojoukon on saatava ne hinnalla millä hyvänsä ja jos ei mikään muu auta, niin lopulta USA:n armeija hyökkää sinne ja ryöstää öljyt neokonservatiiveille.