http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Kokoomuksen logossa vaikutteita Rothschildien pankkisuvun logosta

Törmäsin eilen aika mielenkiintoiseen blogiin nimeltä Eliitin Esoteeriset Symbolit 

Kokoomuksen nykyisessä logossa ja Rothschild -pankkisuvun logossa on kummassakin viisi sulkaa. Vaikka Kokoomuksen alkuperäisen logon on tarkoitus ollut esittää ns. ruiskaunokkia (Centaurea cyanus), niin heidän nykyisessä logossa tämä ruiskukka ei enää juuri erotu ollenkaan.Kokoomuksen historia


Kokoomus puolue syntyi Suomen vapaussodan (sisällissota) jälkimainingeissa 9.12.1918. Puolue päätettiin perustaa sen jälkeen kun porvaririntamaa repi rikki ns. kuningaskysymys, joka päättyi syksyllä 1918 monarkistien voittoon.Kokoomus puolue sekä Ruotsalainen Kansanpuolue (RKP) perustettiin fasististen rotuoppien ja oikeistolaisen demokratian tuhoamisen varaan. 


Näitä puolueita ollaan rahoitettu alusta lähtien rikkollista toimintaa harjoittavien pankkien toimesta ja myöhemmin heidän salaisesta rahoituksesta on vastannut Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA. Suomen sosiaalidemokraattinen puolue hakeutui CIA:n rahoituksen piiriin jo vuonna 1949.


Valtionvarainministeri Alexander Stubb puhuu siis täyttä potaskaa, kun hän väittää Kokoomuksen olevan vain Suomalaisten asialla ja kiistää, että se olisi finanssialan etuja ajava puolue.Meillä on siis valtionvarainministerinä mies, joka keksii lukuja omasta päästään ja väittää niitä faktana eduskunnalle. Mies jonka suurin vaalirahoittaja on Lontoossa asuva Suomen rikkaimpiin miehiin kuuluva Sionisti-Juutalainen oligarkki.

Lähde: http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2015/12/stubbin-satuhetki.html